Jeden z głosniejszych seriali ostatnich lat BOSTON PUBLIC jest historią kilku nauczycieli pracujących w liceum. Kazdy z tych nauczycieli ma wlasne problemy, zycie , przyjaciół i wrogów .Chciałbym poznac wasza opinie na temat tego serialu bo w moim mniemaniu jest to serial który znakomicie przekazuje historie i uczucia tych ludzi. A waszym?? Moze nie którzy uwazaja ze jest zwykły tasemiec bez wartosci?? Goraco Pozdrawiam

Sir_CaLiBRe

Widziałem zaledwie kilka odcinków Boston Public, ale masz rację, ten serial ukazuje prawdziwe życie uczniów i ich problemy. Jednak muszę tu wspomnieć o swoim ulubionym serialu, jakim jest Ostry Dyżur - ten serial ukazuje pracę i problemy lekarzy, którzy robią wszystko, żeby uratować komuś życie.

Totti

jak dla mnie nie ma takiego serialu, ktory pokazuje prawdziwe zycie, sa tylko udawane, poprostu ludzie nie chce ogladac prawdziwego zycia, a takie idealne, wystarczy spojrzec np. na 'na dobre i na zle'.
pozdrawiam ;]

Totti

jak dla mnie nie ma takiego serialu, ktory pokazuje prawdziwe zycie, sa tylko udawane, poprostu ludzie nie chce ogladac prawdziwego zycia, a takie idealne, wystarczy spojrzec np. na 'na dobre i na zle'.
pozdrawiam ;]

Sir_CaLiBRe

lubie strasznie boston public i wedlug mnie 'pokazuje zycie'
nie wiem czy istnieja jeszcze jakies inne ... no moze " brzydula" ;)

Daga

Wejdzcie na ta stronke http://www.filmweb.pl/Topic;jsessionid=2o5mtw7ikewd6?id=257655#293623 i zgłosijcie

Sir_CaLiBRe

Serial który pokazuje zycie ??? Nie wiem. Chyba trzeba taki zrobic :P