Jeden z głosniejszych seriali ostatnich lat BOSTON PUBLIC jest historią kilku nauczycieli pracujących w liceum. Kazdy z tych nauczycieli ma wlasne problemy, zycie , przyjaciół i wrogów .Chciałbym poznac wasza opinie na temat tego serialu bo w moim mniemaniu jest to serial który znakomicie przekazuje historie i uczucia tych ludzi. A waszym?? Moze nie którzy uwazaja ze jest zwykły tasemiec bez wartosci?? Goraco Pozdrawiam
Widziałem zaledwie kilka odcinków Boston Public, ale masz rację, ten serial ukazuje prawdziwe życie uczniów i ich problemy. Jednak muszę tu wspomnieć o swoim ulubionym serialu, jakim jest Ostry Dyżur - ten serial ukazuje pracę i problemy lekarzy, którzy robią wszystko, żeby uratować komuś życie.
jak dla mnie nie ma takiego serialu, ktory pokazuje prawdziwe zycie, sa tylko udawane, poprostu ludzie nie chce ogladac prawdziwego zycia, a takie idealne, wystarczy spojrzec np. na 'na dobre i na zle'.
pozdrawiam ;]
jak dla mnie nie ma takiego serialu, ktory pokazuje prawdziwe zycie, sa tylko udawane, poprostu ludzie nie chce ogladac prawdziwego zycia, a takie idealne, wystarczy spojrzec np. na 'na dobre i na zle'.
pozdrawiam ;]
lubie strasznie boston public i wedlug mnie 'pokazuje zycie'
nie wiem czy istnieja jeszcze jakies inne ... no moze " brzydula" ;)
Wejdzcie na ta stronke http://www.filmweb.pl/Topic;jsessionid=2o5mtw7ikewd6?id=257655#293623 i zgłosijcie