Na pewno macie swoje ulubione seriale z dzieciństwa, które już nie są transmitowane w TV, a chcielibyście je ponownie zobaczyć
i z sentymentem je na nowo oglądać. Moim takim serialem, który chciałabym ponownie zobaczyć jest "Drużyne A". Jestem ciekawa Waszych.
może nie z dzieciństwa ale sprzed kilku lat (serial "świeżutki" bo z 1999) - "Seks, frytki i rock n' roll" - to na pierwszym miejscu i będę
szlochać i lamentować dopóki nie puszczą go jeszcze raz w tvp... tylko że nikt tych lamentów nie usłyszy ;)
a serialów z dzieciństwa, które chciałabym żeby wznowili na pewno jest cała masa ale nie sposób ich spamiętać.. pozycją obowiązkową są "Cudowne lata".. może ponadto "Pełna chata".. "Dzień za dniem"..?
Dla mnie serialem, do ktorego zawsze chetnie wracam jest "Allo, allo", chyba nigdy mi sie nie znudzi :) chetnie zobaczylabym "Alfa", w porzadkuku byla tez "Pelna chata"
1. Pełna chata.
2. Drużyna A.
3. MacGaywer ( Jest emitowany, ale wcześnie rano. Chciałbym żęby był przesunięty na popołudnie.
4. Dragon Ball.
5. Mała księżniczka.
Drużyna A
Świat wg. Bundych
Drew Carey Show
The Simpsons
Głowa rodziny
Allo Allo
i to chyba wszystko
Moje typy to:
Space: Above and beyond
Star Trek Next Generations
do MacGayvera, A-team, Alfa, Allo Allo raczej sentymentow nie mam :)
Tak... pamiętam jak oglądałam "Drużynę A". Byłam wtedy mała... miałam z siedem lat. Fakt fajnie by było jeszcze raz to obejrzeć. A inne seriale.... hmmmmm..... nie pamiętam.... ale oglądałam jakieś. :] Ja najbardziej chciałabym zobaczyć starą wersję "Kaczora Donalda". Jak miałam 7 lat mniej więcej to oglądałam jeszcze na malutkim telewizorze...czarno-biały ekran. To jest wersja gdzie on nic nie mówi tylko wydaje z siebie take fajne dźwięki. :] Razem z siostrami uwielbiayśmy to oglądać.... nie wiem czy też się liczy, ale chciałabym obejrzeć to jeszcze raz. :)
Mam wiele ulubionych seriali zwłaszcza produkcji polsko australijskiej np ,,Dziewczyna z oceanu" iyp
Ja bym chciał zobaczyć odcinek Świata Według Kiepskich pt "Wiara czyni cuda" w którym to na ścianie ukazuje się Matka Boska Paździochowa :)
Zazwyczaj nie oglądam TV a seriale ściągam z netu, ale to lista tych których nie mam a chciałbym obejrzeć:
Allo, allo
Drużyna A
Fresh Prince of Bel-Air
Przystanek Alaska
Świat według Bundych
A teraz te które mam właśnie przez to że pamiętam je z TV i zawsze chętnie do nich wracam :)
Earth 2
Farscape
Friends
Highlander
M.A.S.H.
SeaQuest DSV
Sliders
Space Above And Beyond
Twin Peaks