Czy ktoś się orientyje czy tvn póści dalsze częśći "Tajemnice Smallville" i w jakim czasie. Na razie muszę się zadowolić powtórkami na tvn 7 z czego bardzo się też cieszę, gdyż nie oglądałam pierwszych odcinków tego serialu.

Ines24

Witam!!!
A ja juz obejrzalam drugi odcinek nowej serii Smallville!!!
Oczywiscie mieszkam w chicago!!! I jest bbbaaarrrdzzddzooo ciekawy!!!!
Pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia!!!!

b_ballAnia86

Witam.
Również obejrzałem już odcinki 4 serii, naprawdę świętne!!!! Podobał mi się szczególnie efekt jak latał. Dość ciekawie zrobiony i oczywiście tekst "Czy to ptak? Czy samolot?" :D
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
b_ballAnia86

Opowiedz mi co się stanie!!! PROSZĘ!!! Mój mail to jeangrey@op.pl. PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ines24

ja chce nastepna serie !!! :)

Daga

Może piszemy petycję do TVN o kolejną serię ? :D Podobno takie akcje działają :D

Ines24

Bardzo polubiłam Clarka i jego przygody. Ciekawe co będzie w następnej serii, co się wydarzy i wyjaśni? Już się nie mogę doczekać tych odcinków...

Ines24

Petycja to dobry pomysł. Na stronie serialu "Roswell: w kręgu tajemnic" była zorganizowna z prośbą o powtórzenie tego serialu i się powiodło, ale o ile pamietam to było tam bardzo dużo głosów i forma petycji była odpowiednia. Ja osobiście nie wiem jak napisać petycję w odpowiedniej formie.

Ines24

Własciciel tej strony http://www.dailyplanet.stopklatka.pl/ [www.dailyplanet.stopkla ...] (pozdrówka uwielbiam tam zaglądać :*) zorganizował petycję http://www.petitiononline.com/yack2o/petition.html [www.petitiononline.com/ ...] pozwolę więc sobie ją tu zareklamować :] Chyba Matrix Luthor nie będzie miał nic przeciwko :)

Mary_Kate

Dzięki MaryKate za ten link już się pod tą petycją podpisałam jako 477 osoba.

Ines24

Ciekawa jestem ile osób potrzeba żeby taka petycja przeszła. Ja właśnie podpisałam sie jako 884 osoba.

użytkownik usunięty
Ines24

Musze przyznac ze 4 seria jest jak narazie super.Mam wszystkie odcinki Smallville na kompie i ten serial jest jak narazie dojebany:)Jezeli korzystacie z dc++ do sciagania filmow napewno tez utworzycie sobie taka kolekcje:)

użytkownik usunięty

a nie masz czasem nagrywarki dvd ?? bys mogl mi nagrac ))) ;o) kontakt wojtek@ziomek.biz