w dzisiejszym odcinku (16.11.2004) Kuba bedzie mówil o swoim partnerze, nie partnerce, jesli jest gejem czemu nie powiedzial o tym wczesniej czyzby sie tego wstydzil.
to że powiedział że ma partnera nie znaczy wcale że jest gejem. To mogło być przejęzyczenie. Nie trzeba się kogoś za to czepiać. Po prostu go nie lubisz.
To by wyjaśniało czemu tak nie lubił Kasi. Jest ładna i odwracała uwagę innych facetów od niego.
JA YŚLĘ ZŻE ON NA BANK JEST GEJEM I MA DO WSZYSTKICH JAKIEŚ WĄTY I PRETENSJE NIE LUBI GO
Myśle ze jest gejem był troche ą ę a po za tym to chyba nie było przejęzyczenie ale i tak mu kibicowalem!!!
to że powiedział że ma partnera nie znaczy wcale że jest gejem. To mogło być przejęzyczenie. Nie trzeba się kogoś za to czepiać. Po prostu go nie lubisz.
OCZYWIŚCIE ŻE JEST !!!
W PEWNYM SENSIE SAM SIĘ PRZYZNAŁ!!!
O ILE WIEM CHOCIARZ ŻE HUBERT URBANSKI MA ŻONĘ I DZIECI TEŻ JEST ( PODOBNO ) GEJEM
A jak nie sensacja.Zwykłe plotkarstwo i szukanie taniej sensacji.Obsmarowywanie kogoś za przejęzyczenie,Kuba nie jest gejem,ma dziewczynę wiem bo jest znajomym koleżanki.Chyba wam się bardzo nudzi?
Moja droga Mariso (jeżeli pozwolisz, że mogę tak powiedzieć) tu nikt nie szuka sensacji... my tylko debatujemy czy to prawda czy nie... tu nikt nikogo nie zniesławia i nie szuka plotek. A może ten Kuba prosił twa koleżankę by tak mówiła badz cos podobnego. A może on tylko w programie mowil że ma dziewczyne... a może na serio ma dziewczynę... O tym wie tylko on sam.
Jeżeli jest to fajnie byłoby gdyby powiedział o tym zawodnikom... ciekawe jakby zareagowali. Jestem ciekawy co by wtedy było.
Z moją kolezanką nie gadałam o jego rzekomym gejostwie,tylko że kogoś ma.Ale skoro was denerwują moje dywagacje to ja i tak opuszczam ten temat,bo mi słabo się robi,że ludzie potrafią być tacy wredni i uwielbiają komuś bezpodstawnie obrabiać tyłek.
Wcale nie twierdze ze jest gejem, zastanawialem sie tylko nad tym, dlatego chcialem sie dowiedziec co mysla o tym inni uzytkownicy. Zreszta niewazne czy jest gejem czy nie, wazne ze jest CZLOWIEKIEM.
No jasne morze nie taki ostry ale majacy wewnetrzne pragnienie bycia kobieta z tad zapuszczanie długich włosów i paznokci :)
Jere85, glupi jestes jezeli myslisz ze jak facet nosi dlugie wlosy to jest gejem czy transwestyta. A ja na podstawie twoich (zboczonych) tematów na forum stwierdzam ze jestes napalonym debilem i bys bzyknal wszystko co sie rusza i nie ucieka na drzewo.
p.s. Uwazaj na jeze (bo sie poklujesz).
Tam wszyscy sa gejami, bo czy normalny czlowiek decyduje sie brac udzial w takim idiotycznym programie?
KUBA JEST GEJEM !!!
ZASTANÓWCIE SIĘ TROCHĘ !!!
URBAŃSKI TEŻ JEST GEJEM !!!
SERIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARIKA