w dzisiejszym odcinku (16.11.2004) Kuba bedzie mówil o swoim partnerze, nie partnerce, jesli jest gejem czemu nie powiedzial o tym wczesniej czyzby sie tego wstydzil.

WuJot

to że powiedział że ma partnera nie znaczy wcale że jest gejem. To mogło być przejęzyczenie. Nie trzeba się kogoś za to czepiać. Po prostu go nie lubisz.

użytkownik usunięty
Yankee

To by wyjaśniało czemu tak nie lubił Kasi. Jest ładna i odwracała uwagę innych facetów od niego.

użytkownik usunięty

JA YŚLĘ ZŻE ON NA BANK JEST GEJEM I MA DO WSZYSTKICH JAKIEŚ WĄTY I PRETENSJE NIE LUBI GO

użytkownik usunięty
Yankee

Myśle ze jest gejem był troche ą ę a po za tym to chyba nie było przejęzyczenie ale i tak mu kibicowalem!!!

użytkownik usunięty

Kuba jest gejem. Cały czas patrzył się na jaja Wincentego

użytkownik usunięty
Yankee

mysle ze tak bo walil konia przy wszystkich i nawet sie tym nie przejmowal

użytkownik usunięty
WuJot

to że powiedział że ma partnera nie znaczy wcale że jest gejem. To mogło być przejęzyczenie. Nie trzeba się kogoś za to czepiać. Po prostu go nie lubisz.

Wcale nie powiedzialem ze go nie lubie, choc dziwnie sie czasem zachowywal w programie.

użytkownik usunięty
WuJot

Nie wiem wydaje mi się że jednak nie jest gejem :)

użytkownik usunięty

jest gejem , a skąd wiesz zawsze może kłamać i co ?
kłamie !
on jest gejem !

użytkownik usunięty

jest gejem , a skąd wiesz zawsze może kłamać i co ?
kłamie !
on jest gejem !

WuJot

Nie jest gejem,ma dziewczyne od 4 lat,a Ty chyba lubisz wietrzyć sensacje.

Marisa

Zadne sensacje, jestem zwyczajnie ciekawy, nic wiecej.

użytkownik usunięty
WuJot

OCZYWIŚCIE ŻE JEST !!!
W PEWNYM SENSIE SAM SIĘ PRZYZNAŁ!!!
O ILE WIEM CHOCIARZ ŻE HUBERT URBANSKI MA ŻONĘ I DZIECI TEŻ JEST ( PODOBNO ) GEJEM

No niezle niezle, hy, hy, kto by sie spodziewal.

WuJot

A jak nie sensacja.Zwykłe plotkarstwo i szukanie taniej sensacji.Obsmarowywanie kogoś za przejęzyczenie,Kuba nie jest gejem,ma dziewczynę wiem bo jest znajomym koleżanki.Chyba wam się bardzo nudzi?

Marisa

Moja droga Mariso (jeżeli pozwolisz, że mogę tak powiedzieć) tu nikt nie szuka sensacji... my tylko debatujemy czy to prawda czy nie... tu nikt nikogo nie zniesławia i nie szuka plotek. A może ten Kuba prosił twa koleżankę by tak mówiła badz cos podobnego. A może on tylko w programie mowil że ma dziewczyne... a może na serio ma dziewczynę... O tym wie tylko on sam.

WuJot

Jeżeli jest to fajnie byłoby gdyby powiedział o tym zawodnikom... ciekawe jakby zareagowali. Jestem ciekawy co by wtedy było.

tomek077

ken pewnie zaraz by uciekl, a moze dlatego zrezygnowal z programu po kilku dniach.

WuJot

kto wie?? Moze Kuba mu powiedział prawdę o sobie, a ten pod innym pretekstem odszedl z programu.

tomek077

Z moją kolezanką nie gadałam o jego rzekomym gejostwie,tylko że kogoś ma.Ale skoro was denerwują moje dywagacje to ja i tak opuszczam ten temat,bo mi słabo się robi,że ludzie potrafią być tacy wredni i uwielbiają komuś bezpodstawnie obrabiać tyłek.

tomek077

W pełni sie z toba zgadzam że to gej :))

Jere85

Wcale nie twierdze ze jest gejem, zastanawialem sie tylko nad tym, dlatego chcialem sie dowiedziec co mysla o tym inni uzytkownicy. Zreszta niewazne czy jest gejem czy nie, wazne ze jest CZLOWIEKIEM.

WuJot

Moim zdaniem to transweścior :))))) Popatrzcie tylko na te długie włosy
:))

Jere85

Uwazasz ze jak ktos ma dlugie wlosy to jest transwestyta?

WuJot

No jasne morze nie taki ostry ale majacy wewnetrzne pragnienie bycia kobieta z tad zapuszczanie długich włosów i paznokci :)

użytkownik usunięty
Jere85

Jere85, glupi jestes jezeli myslisz ze jak facet nosi dlugie wlosy to jest gejem czy transwestyta. A ja na podstawie twoich (zboczonych) tematów na forum stwierdzam ze jestes napalonym debilem i bys bzyknal wszystko co sie rusza i nie ucieka na drzewo.
p.s. Uwazaj na jeze (bo sie poklujesz).

Jere85

A jak ktos farbuje wlosy na czerwono to ma wewnetrzna potrzebe bycia pomidorem.

WuJot

Dziwne, że Wyprawa się skończyłą a my jeszcze debatujmy czy Kuba jest homo czy trans...

użytkownik usunięty
tomek077

Bo to warzne jest dla spoleczeństwa :))))

użytkownik usunięty

Zakonczmy to dyskusje bezsensu. "Wujot" mnie upowaznil, koniec i kropka.

Oczywiscie upowaznienie bylo.
KONIEC TEMATU.
PS. Pozdrawiam wszystkich (oprócz Jere85)

WuJot

W takim razie ciebie również zapraszam na mój blog

WuJot

Tam wszyscy sa gejami, bo czy normalny czlowiek decyduje sie brac udzial w takim idiotycznym programie?

Lady_I__Black

Ludzie dla pieniedzy zrobia bardzo duzo, albo jeszcze wiecej.

użytkownik usunięty
WuJot

KUBA JEST GEJEM !!!
ZASTANÓWCIE SIĘ TROCHĘ !!!
URBAŃSKI TEŻ JEST GEJEM !!!
SERIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARIKA

użytkownik usunięty
WuJot

Ludzie Kuba nie jest gejem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

użytkownik usunięty
WuJot

Trzymaj się Kuba.To wolny kraj,rób zawsze to co Ci się podoba.Bez Twojej reakcji tego kto Cię obraża nikt nie będzie zauważał.A tak na marginesie przynajmniej nie będziesz stanowił dla mnie zagrożenia w walce o Kasie.