??????????????? ????????????????????? ??????????????????????

Tulla

przecież wszystkie polskie seriale są takie piękne :)

Tulla

To co polsat teraz serwuje - o tych pannach co mieszkają razem i że niby smieszne to jest

reyo

Był swego czasu taki "młodzieżowy" serial "Klasa na obcasach"...bzdura do kwadratu, kompletny brak wyczucia polskich realiów.

karakter

a ten z tym grubym tramwajarzem
albo rodzina zastępcza

sitcomy polskie
buahahaha
śmiechu warte
Smieszne to jak pan Drozda

PietkaDjinn

Akurat Rodzina Zastępcza mi się podoba, a Karole i Norki były fajne w pierwszej serii

Tulla

"Na dobre i na złe"-kiczowate i pretensjonalne,"Miodowe lata"-gdzie to jest śmieszne?"

Marisa

"Adam i Ewa" - teraz to mnie już chyba nikt nie przebije... "Ewo? Ty mnie już chyba nie kochasz!"

Buahahahahahahahahahahahahahah ahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tulla

W11 i Miodowe Lata... było jeszcze coś o młodych dziewczynach wynajmujących mieszkanie i pokazujących biusty... jak zwykle Polsat :P
Dlaczego nasze seriale są tak beznadziejne? Jedyne, czy można się pocieszyć to fakt, że mamy lepsze telenowele niż Ameryka Południowa :P Przynajmniej aktorzy tak nie trajkoczą :D

agnieszka_40

Polskie seriale nie są złe. One po prostu są zabójczo durne. Choć nie aż tak bardzo jak niektóre zagraniczne telenowele.

ukwial

Gdyby jeszcze w tej durnocie było trochę śmiechu - uszłoby.
Choć racja, nie jest tak strasznie :) W wakacje miałam fazę na M jak Miłość, a teraz w wolnych chwilach rozmyślam, co dzieje się z Michałem z Klanu :P Kurczę, nie oglądałam ze 2 miesiące! ;)

Prawda jest taka, że jak komuś się nudzi, wszystko go wciągnie.