Uważam, ze jest niezwykle utalentowany, przystojny i ma to coś co sprawia, że mogę oglądać go godzinami. Każda grana przez niego rola jest świetna. Dlaczego nie dostał jeszcze Oskara??

Nuriko

ZGADZAM SIE Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!! :) no własnie czemu on nie dostał oskara :(... to świetny aktor

Nuriko

skoro jest taki swietny to czemu nie dostal oskara :) ?? :P

Daga

nawet nie wiecie jak się cieszę że ktoś odpisał!! jastem tu nawa i to moj pierwszy temat . Johnny Depp rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daga

wielkiego v. Gogh'a doceniono dopiero pośmierci!!!!!!!! mam nadzieję, że Johnnego to nie spotka. czasami nie zauważa sie najjaśniejszej gwiazdy!!

Nuriko

zgadzam sie ze johnny depp jest bardzo dobrym aktorem, ale nie roobice z niego bostwa. skonczyla sie faza na orlanda bloom a zaczela na deppa. nowa moda. pozdroofki

Nuriko

zgadzam sie ze johnny depp jest bardzo dobrym aktorem, ale nie roobice z niego bostwa. skonczyla sie faza na orlanda bloom a zaczela na deppa. nowa moda. pozdroofki

Nuriko

użytkownik usunięty
Hago

Przecież Depp od dawna udowadnia że jest bardzo dobrym aktorem, i porównywanie z bloomem nie ma najmniejszego sensu. Jeśli chodzi o oskary to na pewno ostatni werdykt dla najlepszego aktora był sprawiedliwy Sean Penn wygrał, a Johnny jeśli już miałby dostać oskara to napewno nie za Piratów,- dwie, trzy wcześniejsze jego role były lepsze

Deep jest o 5 klas lepszym aktorem.. bardzo szczegolowo dobiera role i nie leci na kase tak jak bloom.. nie mozna powiedziec tez ze kiedykolwiek byla "era Blooma" bo tak napravde ten aktor (ja bym go aktorem nie nazwal..) jest jak Dicaprio, barachlo dla nastoletnich siks ktore we lbach nic oprocz cebulek wlosow nie maja i tak jak w przypadku tamtego "amanta" niedlugo jego czas minie..!
Wiec IMBECYLE nie porownujcie Deppa do Blooma bo nie ma czego porownywac!!! a swoje zauroczenie bloomem zachowajcie dla siebie bo za pare lat bedziecie sie tego wstydzic..

sastav

ahhh kurwa zrobilem literowke w nazwisku..!!!

sastav

no oczywiscie nikt nic nie zrozumial. chodzilo mi o to ze zachwycanie johnnym stalo sie modne, tak jak wczesniej bloomem. oczywiscie uwazam ze depp ma bardzo wielki talent aktorski a bloom nie ma go wcale. poprostu denerwuje mnie jak wszyscy pisza jaki to johnny nie cudowny a nawet nie obejrzaly jednego filmu z nim lub cenia go tylko za urode( a jest na co popatrzec)

użytkownik usunięty
Hago

Rzeczywiście to może byc denerwujące, ale niech ludzie zachwycają sie Deppem, naprawdę troche mu się należy, bo był czas gdzie pomimo dobrych ról, nie mówiło się o nim dużo. Orlando Bloom to aktor za którym zdecydowanie nie przepadam, i do talentu aktorskiego Deppa brakuje mu bardzo dużo, ale kto wie może skrywa w sobie jakiś potencjał. Tak, szczerze to Johnny też na początku mnie denerwował, ale mój szacunek do niego przyszedł trochę wcześniej niż Piraci z Karaibów. Niektórzy twierdzą że jego najlepszy film to Don Juan, natomiast nie przepadają za filmem Arizona Dream , który jest dla nich nudny, są to przede wszystkim ludzie, którzy zachwycają sie jego urodą i nie potrafią ocenić, prawidłowo filmu jak również gry aktorskiej Deppa. Ja osobiście nie zawiodłem się jeszcze na żadnym z jego filmów, Don Juan DeMarco tez był bardzo fajny...

Nuriko

No pewni ze najlepszy, najsexowniejszy, najladniejszy.... Czemu on ma tak mało nagród??!! jak by to ode mnie zalezalo to bym mu ich tysiące dawała. Mam pomysł załóżny fan club!!1 moje gg to: 8009026 a mail to: arnika90@vp.pl
POZDRO dla wszystkich napalonych fanek JOHNNEGO D :))))

TeQiLaA

nic dodać nic ująć wasze opinie są świetne! jestem fanką johnnego nie tylko ze względu na jego super wygląd. on gra super, naprawdę!! jak wypowiada kwestie w "Don Juan..." to miękłam. pamietacie porównanie ręki do kobiecego ciała?? scena zagrana rewelacyjnie!!

Nuriko

a ja tak nie uważam :p :p :p :p :p nie dostal oskara bo nie zasłużył :]

Boskigrom

Ja także lubie Johnnego ale ne za jego wygląd dopiero po filmie piraci z karaibów doceniłam go zagrał tam naprawde świetnie! według mnie to jego najlepsza rola i wcale nie wyglądał tam powalająco a raczej przeciwnie! ps.a orlando fajnie prezentował się w władcy pierścieni jako legolas ale w tych ostatnich filmach wygląda jakoś platfusowato jak mami synek może te ciemne włosy mu nie pasują? Orlando ufarbuj się na blond hehe ;o)
pozdrawiam pa!

Nuriko

Zgadzam sie z wami. Johnny jest the best!!!!! Oskar dla Johnnego!!!!!!!!

Dragonee

Napewno bardzo utalentowany, potrafi przyciągnąć widza, ale "najlepszym aktorem pod słońcem" z pewnością nie jest, chociaż należy do moich ulubionych to zdaję sobie sprawe że jest wielu aktorów którzy go przewyższają. Poza tym Depp był już bardzo znany przed Piratami i nie musiałbym oglądać tego filmu żeby zrozumieć jak świetny to jest aktor i pomimo nominacji która mu się należała to nie zaliczam jego roli w piratach do najlepszej w swojej karierze. Oczywiście był taki moment że było o nim jakoś mniej słychać, pomimo że grał w naprawdę dobrych filmach, ale i tak uważam że jego kariera rozwijała i nadal rozwija się znakomicie, przecież poprzez dobrane role aktor ten nie zanotował żadnej wpadki. Wydaje mi się nawet że Johnny jest odpowiednio doceniany, pomimo tego że nie zdobył oskara, który należał sie zdecydowanie Pennowi za fenomenalną kreacje w Rzece tajemnic, poźniej zagrał świetnie w filmie "21 grams". Jedno nie ulega wątpliwosci kariera Johnnego rozpoczęła sie wraz z rolą Edwarda Nozycorękiego, pomimo że pokazał już namiastkę swojego talentu w filmie "Beksa". Widziałem juz trailer Finding Neverland i nie mogę sie już doczekać tego filmu, podobno Johnny zagrał w tym filmie fantastycznie i kto wie może powalczy o oskara. Sam po obejrzeniu zwiastunu mogę stwierdzić że będzie to z pewnością popis umiejętności aktorskich Johnnego Deppa w bardzo dobrym filmie mam nadzieję...

Nuriko

Sądzę, że to głupie, twierdzić, który aktor jest najlepszy - zwłaszcza jeśli chodzi o tych bardzo wszechstronnych. Co innego, gdy porównujemy aktorów występujących tylko w jednym typie filmów...

Perlinka

Lubię jego grę, ale mimo to nie uważam go za najlepszego... znam wielu lepszych..... :D

Zielona

podaj przykład...

Nuriko

... genialny aktor. A moim zdaniem jego najorginalniejsza kreacje mozna ogladac w filmie Fear and Loathing in Las Vegas. Nie widze innego aktora ktory moglby lepiej to zagrać !

użytkownik usunięty
Pshemsky

ladny beret ;)

no co chcesz?? ładny ma beret...