mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
lolkoslaw

ja tez szukam piosenki z rekalamy PRACUJ.PL
http://pracuj.pl/kampania-telewizja.htm :::link na ktorym zamieszczona jest ta reklama

lolkoslaw

ja tez szukam piosenki z rekalamy PRACUJ.PL
http://pracuj.pl/kampania-telewizja.htm :::link na ktorym zamieszczona jest ta reklama

CH3HgCH3

Szukam tytułu utworu z reklamy pracuj.pl, zna ktoś??
i z reklamy Nescafe, gdy koleś bawi się z dziewczyną w ciepło-zimno i na kawie jest "gorąco". A rano na poduszce "zimno".

inysm

z nescafe: justin timberlake sexy back (tresc za krotka)

hoina

Wie ktos może jak nazywa sie najnowsza piosenka z Merci?
Jest reklama nivea albo dove gdzie faceci podnoszą ręce i pokazuja pachy;d i tam leci taka piosenka wolna dosć,tekst chyba zaczyna sie tak"everyone wants everything....".Zna to ktos moze? Prosze o pomoc! :)

aGi

już nivea mam :) zna ktos moze piosenke z Merci?

CH3HgCH3

Wie ktoś jak się nazywa piosenka z reklamy AVON-u ? Nie jestem pewny czy jeszcze leci, ale w styczniu i początkiem lutego na pewno jeszcze tak. Very please !!!

CH3HgCH3

Wie ktoś jak się nazywa piosenka z reklamy AVON-u ? Nie jestem pewny czy jeszcze leci, ale w styczniu i początkiem lutego na pewno jeszcze tak. Very please !!!

CH3HgCH3

CH3HgCH3

masterpascaler_vista

Szukam piosenki z nowej reklamy okocima... z tym łabędziem... please o odpowiedź..

CH3HgCH3

szukam piosenki z reklamy Toyoty Yaris, taka lekka i przyjemna piosenka. z kobietą ;p

dzollsica@interia.pl, będę wdzięczna ;)

dzollsica

Szukam piosenki z reklamy Coca-coli takiej nowej co jest tam kawałaek takiego tekstu "... Musisz dobrze z ludźmi żyć, aby dobro ludziom dać... siallala: Nie wiem czy to jest wymyslone ale może to sie jakoś nazywa bd wdzięczna proszę o kontakt na madzik13_12@o2.pl

CH3HgCH3

poszukuje piosenki z reklamy snickers (na wieżowcu : 2 gości + węże strażackie)którą już chyba zdjeli będe wdzięczny za tytuł tej piosenki..
pzdr. WojeWda

007_111

poszukałem na necie i się okazało, że podobno remixem tego utworu z reklamy snickersa jest Marco G and DJ Preach - "U Know Hit", ale jaki jest oryginał to nie wiem

CH3HgCH3

Czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki z najnowszej reklamy NIKE,z Ronaldinho podbijającym piłkę i ekranem podzielonym na kilka mniejszych.

El_Libertador

to jest reklama pepsi i również szukam, dzollsica@interia.pl :)

dzollsica

muzyka z reklamy pepsi nowej to "The cloud room = Hey now now", natomiast z reklamy pracuj.pl konfuzz - oddech. Co do tego drugiego nie jestem pewien =)

nubuu

dobry człowieku dziekuję :)

a może ktoś zna z nowej reklamy toyoty Yaris?

dzollsica

byłabym zapomniała, nowa reklama orange?

dzollsica

to jest chyba Moby - "Run On"

lolkoslaw

...powyższe odnośnie Toyoty Yaris

lolkoslaw

to jednak chyba nie Moby ;/

lolkoslaw

run on to z jkaiejś wcześniejszej reklamy, nawet za bardzo nie kojarzę ale napewno nie z tego. kurde czy ktoś to WIE?

El_Libertador

To nie Relkama nike tylko pepsi!! A piosenka nazywa się Hey now now a spiewa ją zespół The Cloud room

CH3HgCH3

Zna ktoś może tytuł i wykonawce piosenki do nowej reklamy Pepsi, tej z tym chodnikowym równym chłopakiem, z góry dzięki za odpowiedź

wloczykij6

czy zna ktos moze piosenke w reklamie str8(takich perfum), gdzie para przejezdza samochodem przez szybe?? z gory dzieki i pozdrawiam

pimpjuice

str8: Mourah - "J.Butterfly"

lolkoslaw

piosenka z reklamy pepsi, nie wpatrywałem się zbytnio o czym ona jest, idzie jakiś gościu drogą, coś tam ronaldinho trochę było widać jak się piłką bawi. jaki to tytuł?

Camil

a znacie może tytuł piosenki do kart "visa" gdzie latają takie papierki po prezentach po mieście

poswiat

visa: Obi - "Somewhere nicer"

lolkoslaw

dobra już wiem, to - hey now now

Camil

piosenka z reklamy pepsi z ekranem podzielonym na kilka części to The Cloud Room - Hey now now

CH3HgCH3

Proszę, pomóżcie! Piosenka z reklamy auta marki Saab xD. Na tej reklamie jest najpierw taka orka potem pies na łańcuchu. Taka wolna, kobita taka zawodzi. Plisssss... Pomóżcie!

marija1991

to jest Laura Sweden - "Release me"
http://www.blog.mediafun.pl/index.php/2007/01/31/zamiast-idola-czyli-droga-do-slawy/

CH3HgCH3

A znacie może piosenke z nowej reklamy Fanty, tej gdzie jest tak dużo piłeczek pomarańczowych i tę z Pepsi, w której gra Ronaldinho, tam gdzie piłke odbijają ;)

marija1991

pepsi to już jest wyżej napisane, to jest dokładnie The Cloud Room - "Hey now now" ekran podzielony na wiele części i Ronaldinho odbija

CH3HgCH3

Rzeczywiście, sory- nie zauważyłam ;)
A Fante ktoś zna :)?

marija1991

Zna ktos nazwe utworku z reklamy Seata (te maskotki pakujące sie do bagażnika) Ta sama melodyjka brzmiala takze w "szklanej pułapce lll"

gambit_7

to jest Seat Altea XL, spróbuj to: Various - "The animals went in two by two"

lolkoslaw

O to walsnie chodziło. dzieki wielkie

CH3HgCH3

mam pytanie (jak nietrudno się domyślić).chodzi mi o tytuł piosenki z reklamy telefonii komórkowej PLAY, gdzie dziewczyna biega na bieżni elektrycznej (zastanawiam się, czy to piosenka jakiegoś wykonawcy, czy stworzona na potrzeby reklamy)i reklamy McDonald z okazji 15 lecia obecności w Polsce. będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.

adalbert_adi

podobno remixem tej piosenki z Play jest tytuł "Great Giana Sisters
Synthpop Mix OC" autorstwa EzpRado, tak ludzie gadają

adalbert_adi

Też szukam tego kawałka, ale narazie bez skutku. Wersja w reklamie to przeróbka muzyczki z gry Great Giana Sisters na Copmmodore 64.

CH3HgCH3

witam. mam pytanie, czy zna ktos tytul i wykonawce piosenki z reklamy karty kredytowej VISA?? W tej reklamie lataja sobie takie chustki, czy kartki...

princetongirl

obi. somewhere nicer
"ale to już było" :P

CH3HgCH3

hej ludziska! poszukuje nuty która leci w tle reklamy społecznej z Tomaszem Kammelem, w której koles jedzie samochodem i nagle znajduje sie w trumnie i puka w nia jak do drzwi...

Zura

odpowiadam sobie samam na pytanie: Janusz Borysiak- Zwolnij, szkoda życia

Zura

a czy ktos wie co to za kawałek lecący w tle reklamy REXONY? również na stronce jest w podkładzie :)

CH3HgCH3

Hej ;) Zna ktoś piosenkę z reklamy czekoladek Merci?? Ten tekst był tam "jak motyl fruniesz tak przez całe zycie mi.." [chyba ze jak zwykle mam pecha i ta piosenka jest stworzona na potrzeby reklamy... :(]