mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
a znacie może tytuł piosenki z reklamy Mon Cheri? taka babeczka w krwistoczerwonej sukience tańczy..
A z resztą już nie ważne znalazłam:D jakby ktoś jeszcze chciał wiedziec to jest to The Veils - The leavers dance. Pozdrawiam
od pewnego czasu w TV leci nowa wersja reklamy kinder bueno z remixem nuty amandy lear, czy ktos zna wykonawce lub tytul tego remixu ??
Hejjj!!! Powiedzcie mi co to za muzyka do reklmy DOVE FRESH??:D jak cos to piszcie!!!:D z gory dziex:*
Wiecie może, jaki to utwór występuje na Polsacie, z reklamy Europejskiej Gali Filmowej? (czy jakoś tak) To co reklamowała Monica Belluci. Słychać tam przede wszystkim skrzypce...
witam
zna ktos moze ten utwor z nowej telewizji 'N'?
choc wydaje sie ze stworzony specjalnie dla reklamy, ale moze komus gdzies obilo sie o uszy.. :)
pzdr
Hello. Ja poszukuje piosenki nie z reklamy a z serialu.
Tylko nie wiem jaki tytuł tego serialu. Wiem, że leciał ostatnio na Polsacie albo TVNie. Nie jest to ostry dyżur. Muzyka taka pulsująca jak pykanie urządzenia do badania stanu serca. Dodatkowo później wchodził głos jakieś laski.
Jeśli ktoś wie to prosiłbym o pomoc, bo piosenka była Ciekawa i chciłbym ją całą przesłuchać.
Hi. Szukam piosenki z reklamy Tchibo Exclusive:
pani w błękitnej sukience próbuje nauczyć swojego <tak przypuszczam ;)> faceta tańczyć, później są pokazane jakieś latynoski w żółtych sukniach i powrót do uczącej się pary...tyle, że temu facetowi tak jakby lepiej idzie...pewnie po tej kawie ;)
Tak taka? Czy simplusa? Bo jak ktoś by wiedział cokolwiek o przyśpiewce simplusa z mikołajem to ja poproszę :o)
Wie ktoś jak nazywa się utwór, który leci podczas reklamy Dr. Oetkera? Mam nadzieję, że ktoś wie i mi napisze :) Będę wdzięczny.
A kochani muzyka z Sephory?
Słyszałam, że jest ona zrobiona na potrzeby reklamy.. Ale gdzieś musi być!
Szukam, szukam i nie ma.. :)
Przeczytałam też na którymś forum że to jest 40sec kawałek o tytule Sephora Jingle..
No dobrze ale gdzie on jest?
Pomocy:)
Witam! Skoro jest tu tylu expertów od reklam, to moze ktos mi powie co to za piosenka z reklamy Play Station 2? Ta co ludzie wchodza jeden na drugiego..
jako jeden z ekspertów obserwujących ten temat i chętnie pomagającym innym odpowiadam, że PS2 to Shirley Temple - "Get on Board" natomiast Beko to chyba Radio Chlew & Żiżej Skwarka - "Daj mnie te noc". Na www.beko.pl w zakładce Beko w mediach > Multimedia jest coś do ściągniecia.
btw. z ekspertem to było przegięcie :P
ja się zastanawiam jaki jest tytuł tej piosenki z reklamy orange gdzie są "ruchome" fotografie.... to chyba śpiewa Macy Gray.... prosze o pomoc ;)
Jeśli chodzi Ci o polewanie wodą to Bodyrockers - "I like the way you move" a myślałem, że takie rzeczy to tylko w Erze :P
Mam mały fragment soulowej piosenki ze starej reklamy kawy Prima. Głos podobny do Glorii Gaynor. Może ktoś będzie wiedział co to. Odszyfrowałem trochę słów: everyday and everytime every moment's passing by, trying hard to stay alive, thinking how to....should I let my dreams come true, should I get go back to you, how to change my stupid mind, is it wrong way is it right..i chórek: sunsine's always going down, going down, going down...I will survive. Tutaj sie urywa niestety.
hmm...podczas szukania piosenki do interesującej mnie reklamy, natrafiłem na pewną stronkę, gdzie koleś pisze m.in. o tej reklamie, że jest to piosenka robiona na zamówienie, ma dużo reklam wymienionych w swoim poście więc chyba się orientuje w temacie
http://www.nvision.pl/forum/lofiversion/index.php/t17496.html
Hej!
Bardzo mi zależy na piosence z reklamy xbox`a. Gdyby ktoś podał mi jej tytuł byłbym bardzo wdzięczny. :))
Pozdrawiam!
Poszukuję utworów z reklam Volkswagena i APAP-u. Obawiam się jednak, że zostały one nagrane specjalnie na potrzeby tychże reklam. :(
pios. z reklamy H&M i z reklamy Heinekena (najnowszej, co reklamują 1,5-litrowa butelke, i siedza w salonie dwaj chlopcy i pija Heinekena a z dworu sypia im snieg coby piffko bylo zimniejsze :PP)
ja szukam piosenki ze straej juz rekamy jakiegoś samochodu(nawet marki nie pamiętam, ale samochód był na czarnym tle i leciała piosenka, tekst(tylko fargmenty)był chyba taki:"I can fly..." a później jeszcze coś "my angel Gabriel" oj nie wiem czy to wystarczy ale może ktoś wie o jaki utwór mi chodzi
Kojarzy ktoś nute z reklamy Citroena, leciała dość niedawno,( samochód zmienia się robota na lodowisku)
Pozdrawiam
Piosenka z reklamy Citroena : David Guetta - Love don't let me go, ewentualnie The Egg - Walking Away, lub połączenie David Gueatta vs The Egg - Walking Away vs Love don't let me go
guetta vs the egg to geialny kawałek
zakochałam się w nim latem podczas jednej z imprez <33
ale to nie o tym ;p
szukam trzech muzyczek
na jedną odp juz znalazlam (flashmob z reklamy xboxa)
pozostale dwie to:
1. NOWA reklama burna, nie 'burn your life'
2. reklama heyah ale nie me, myself and i tylko ta z gwizdami
kojarzy ktoś?
ja szukam piosenki z najnowszej reklamy rimmela z kate moss:
http://youtube.com/watch?v=WeHD6dcd3-Q
o tej.Jesli ktoś wie to błagam piszcie!!
tutaj lub na maila: zuza_love@interia.pl
'i like the way you move' to zajebisty kawalek :)
osobiscie w sumie denerwuje mnie, ze niektóre undergroundowe kawałki producenci sprzedają do reklam i robi się znich wlka komera :/
nie mowie w tym przypadku o bodyrockers, ale o david guetta przykladowo.
taki swietny hit był.
a teraz jest swietny KOMERCYJNY hit :(
Muzyka z reklamy SimPlusa - "The Book Song" Johan Anderson i Fred Endresen
(jakby komuś udało znaleść prosiłbym o wstawienie linka)