mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
Hej.
Mogę się podzielić wiedzą na temat utworu lecącego w reklamie sprzętu rtv, niestety nie pamiętam już co to za marka była, ale motywem przewodnim były kolorowe kulki przetaczające się ulicami miasta :P (głupio brzmi, ale to fakt...:P). Utwór nazywa się Heartbeats, a wykonawca to Jose Gonzales. Dzięki tej reklamie ściągnęłam cały jego album :)
co do piosenki "od rocka do..." to jest to utwór "Sugar baby love" chyna the rubettes, ale nie jestem pewna
a czy ktoś możewie jak nazywa się melodia tej nowej reklamy Okocim z orłami i krecikiem ?
ponawiam czyjąś prośbę o identyfikacę piosenki z reklamy volkswagena ze sławnymi postaciami... czyżby to kawałek stworzony tylko na potrzeby tej reklamy? Ktoś się orientuje??
A propos VW... Własnie dowiedziałam się z Centrum Informacji Klienta VW, że ta piosenka została skomponowana tylko na potrzeby spotu przez poznańskiego kompozytora i nie jest nigdzie dostępna... Może ktoś wie o kim mowa? Obiło mi sie o uszy nazwisko Michał Lorenc. Ktoś stwierdził, że ta piosenka podchodzi pod jego "klimaty". Może to wlaśnie on jest z Poznania? ;-) Ktoś ma jeszcze jakieś info?
ja mam pytanie co do reklamy Kinder Bueno. Wiem ze oryginał to Amanda Lear ale kto wykonuje ten świetny remix tej piosenki, który leci obecnie...
z góry dzieki
pozdro.
propos orła i krecika....szukam i nie moge nic znaleźć w tym temacie...juz na czeskich stronach siedziałem nawet...
kurde szukalem juz wszedzie i nigdzie nie moge znalezc JAKA MUZYKA JEST W TEJ REKLAMIE SNICKERS'a !!?? ta z tymi typami na dachu co wezami strazackimi sie oblewaja...:(wiec jak ktos wie to niech napisze zeby skrocic moje meki......... pliiiiiis help me =D
pozdrawiam=]
hmm...nie znam tej piosenki, więc poszukałem na necie i się okazało, że podobno remixem tego utworu z reklamy snickersa jest Marco G and DJ Preach - "U Know Hit", ale jaki jest oryginał to nie wiem
i tak fnx .... =D to juz ulatwi sprawe na pewno;P jeszcze raz dzieki i nie wiem gdzie Ty szukales ze znalazles:D
Ludzie pomocy..Kojarzy ktoś utworek z najnowszej reklamy Nivea?? <jerk it out-mam>Chodzi mi o''ochrona przez 24 h''...Szukam i szukam moze ktos bedzie tak dobroduszny.. Jeżeli tak to: michelinka88@o2.pl
http://www.nivea.pl/rp3/fun/fun_index_teaser.php#
nivea prosze bardzo, przez przypadek sie natknęłam
:):):)
O kurcze o to mi chodziło!!! Dzięki wielkie :*
To moze wiesz jeszcze jak nazywa piosenka z najnowszej reklamy merci? :)
potrzebuje widomosci na temat reklamy pokazywanej na kanale VH1 gdzie taki wielki dom jedzie po ulicy i w trakcie słychac taka wolna piosenke fajną :] czego to reklama i jaki tytuł pisoenki moze ktos wie :] :] pozdro
potrzebuje widomosci na temat reklamy pokazywanej na kanale VH1 gdzie taki wielki dom jedzie po ulicy i w trakcie słychac taka wolna piosenke fajną :] czego to reklama i jaki tytuł pisoenki moze ktos wie :] :] pozdro
Zna ktoś może tytuł piosenki, która leci teraz w reklamie radia ZET, jednym z głównych słów tej piosenki jest słowo "Hey".
Proszę o pomoc.
Zna ktos może tą piosenkę co leci w reklamie antyperspirantu nivea albo dove?? Faceci w niej podnoszą rece zeby pokazać pachy ;d Na końcu reklamy chłopak w knajpie sie cieszy ze ktos gola strzelil w meczu.Kawałek tej piosenki leci chyba tak " everyone wants everything..." i to jest wolna pisenka. Prosze dać znac jak ktos to zna! :)
ktoś się bardzo dawno pytał o reklamę Nescafe Cappucino i ostatnio znalazłam do niej piosenkę: Andy Williams_Music to watch the girls go by
nie chodzilo mi o september. Tamta jest wolniejsza i zaczyna sie od słowa "friend" śpiewa ja taka babka!
Jeśli chodzi o piosenke z Okocim Mocne tą z orłami i kretem to jest to: Zdenek Blaha - Jede posta z Vidne 2
A jaka leci piosenka w reklamie PZU, albo Warty. Jest na niej między innymi rodzinka, która miała gdzieś jechać i zniknał im samochód, i parka, w której samochód wieżdża ciężarówka
hello, mam prośbę : czy zna może ktoś nazwę utworu granego w tle reklamy Alldays Discreet, w której dziewczyna tańczy na podeście w dyskotece ,nagle zaczyna wykonywać śmieszne ruchy i wszyscy ją naśladują? z góry dzięki za pomoc. mój mail to oori@wp.pl
http://www.saab.pl/image/multimedia/2007/saab_release_40s_v02.mpg
masz tutaj linka do tej reklamy.. moze cos pomoze;);)
Obecnie poszukuję dwóch utworów:
1. Pierwszy użyty został w reklamie herbaty Lipton. Teraz w telewizornii leci reklama z Jagną Marczułajtis też z tą muzyczką.
2. Drugi towarzyszy reklamie zapisu z zawodów Red Bull X-Fighters 2006 na DVD. Słychać go także w samej zapowiedzi zawodów, do której odnośnik podałem poniżej. Nie wiem czy nie zostały użyte dwa utwory, ale podobający mi się kawałek zaczyna się w 45 sekundzie trailera. Jak znam swoje szczęście, utwór ten został skomponowany na potrzeby reklamy... :/
http://youtube.com/watch?v=KK6nBDaoE-0
Witam! Pilnie potrzebuje muzyki z rekalmy samochodu (chyba opel) gdzie piszą (gdzie byłes kiedy otrzymywalismy nagrode etc.) :)
Hej:)
wie ktoś może kto wykonyje tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=bpFc1SeXq3s
jest ona z reklamy Red Bull X-fighters z 2005roku
pozdrawiam:*
Szukam utworu z reklamy pracuj.pl gdzie gościu zachwyca sie swoim biurem...:P Plis Prosze piszcie na Maxelix@najx.com
Zna może ktoś utwór z reklamy Nivei, która aktualnie jest emitowana z TV??
W tej reklamie jest kobieta jeżdżąca na krześle po biurze oraz faceci cieszący się przy barze.