mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
CH3HgCH3

Hej.
Mogę się podzielić wiedzą na temat utworu lecącego w reklamie sprzętu rtv, niestety nie pamiętam już co to za marka była, ale motywem przewodnim były kolorowe kulki przetaczające się ulicami miasta :P (głupio brzmi, ale to fakt...:P). Utwór nazywa się Heartbeats, a wykonawca to Jose Gonzales. Dzięki tej reklamie ściągnęłam cały jego album :)

___nothing_to_say___

Mam pytanie o tytuł i wykonawcę piosenki
z reklamy ERY, która teraz jest emitowana
"od rocka do .."

agent5

co do piosenki "od rocka do..." to jest to utwór "Sugar baby love" chyna the rubettes, ale nie jestem pewna

___nothing_to_say___

Hej! To z reklamy Sony Bravia. Moim zdaniem - świetnej :)

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

a czy ktoś możewie jak nazywa się melodia tej nowej reklamy Okocim z orłami i krecikiem ?

CH3HgCH3

ponawiam czyjąś prośbę o identyfikacę piosenki z reklamy volkswagena ze sławnymi postaciami... czyżby to kawałek stworzony tylko na potrzeby tej reklamy? Ktoś się orientuje??

CH3HgCH3

A propos VW... Własnie dowiedziałam się z Centrum Informacji Klienta VW, że ta piosenka została skomponowana tylko na potrzeby spotu przez poznańskiego kompozytora i nie jest nigdzie dostępna... Może ktoś wie o kim mowa? Obiło mi sie o uszy nazwisko Michał Lorenc. Ktoś stwierdził, że ta piosenka podchodzi pod jego "klimaty". Może to wlaśnie on jest z Poznania? ;-) Ktoś ma jeszcze jakieś info?

alcor85

ja mam pytanie co do reklamy Kinder Bueno. Wiem ze oryginał to Amanda Lear ale kto wykonuje ten świetny remix tej piosenki, który leci obecnie...
z góry dzieki
pozdro.

CH3HgCH3

propos orła i krecika....szukam i nie moge nic znaleźć w tym temacie...juz na czeskich stronach siedziałem nawet...

murcen

kurde szukalem juz wszedzie i nigdzie nie moge znalezc JAKA MUZYKA JEST W TEJ REKLAMIE SNICKERS'a !!?? ta z tymi typami na dachu co wezami strazackimi sie oblewaja...:(wiec jak ktos wie to niech napisze zeby skrocic moje meki......... pliiiiiis help me =D
pozdrawiam=]

qba_89

hmm...nie znam tej piosenki, więc poszukałem na necie i się okazało, że podobno remixem tego utworu z reklamy snickersa jest Marco G and DJ Preach - "U Know Hit", ale jaki jest oryginał to nie wiem

lolkoslaw

i tak fnx .... =D to juz ulatwi sprawe na pewno;P jeszcze raz dzieki i nie wiem gdzie Ty szukales ze znalazles:D

qba_89

Ludzie pomocy..Kojarzy ktoś utworek z najnowszej reklamy Nivea?? <jerk it out-mam>Chodzi mi o''ochrona przez 24 h''...Szukam i szukam moze ktos bedzie tak dobroduszny.. Jeżeli tak to: michelinka88@o2.pl

michelinka88

to samo co wyzej :)

dzolls@interia.pl

dzollsica

http://www.nivea.pl/rp3/fun/fun_index_teaser.php#

nivea prosze bardzo, przez przypadek sie natknęłam
:):):)

dzollsica

Dzolls,zdolna Bestyja z Ciebie:D pozdrOoOo..

dzollsica

O kurcze o to mi chodziło!!! Dzięki wielkie :*
To moze wiesz jeszcze jak nazywa piosenka z najnowszej reklamy merci? :)

CH3HgCH3

Polecam serwis http://musicsearch.pl , czesto pomaga w poszukiwaniach :)
pozdrawiam

danthe

potrzebuje widomosci na temat reklamy pokazywanej na kanale VH1 gdzie taki wielki dom jedzie po ulicy i w trakcie słychac taka wolna piosenke fajną :] czego to reklama i jaki tytuł pisoenki moze ktos wie :] :] pozdro

danthe

potrzebuje widomosci na temat reklamy pokazywanej na kanale VH1 gdzie taki wielki dom jedzie po ulicy i w trakcie słychac taka wolna piosenke fajną :] czego to reklama i jaki tytuł pisoenki moze ktos wie :] :] pozdro

danthe

Valerious___

Zna ktoś może tytuł piosenki, która leci teraz w reklamie radia ZET, jednym z głównych słów tej piosenki jest słowo "Hey".
Proszę o pomoc.

arti17_2

Zna ktos może tą piosenkę co leci w reklamie antyperspirantu nivea albo dove?? Faceci w niej podnoszą rece zeby pokazać pachy ;d Na końcu reklamy chłopak w knajpie sie cieszy ze ktos gola strzelil w meczu.Kawałek tej piosenki leci chyba tak " everyone wants everything..." i to jest wolna pisenka. Prosze dać znac jak ktos to zna! :)

CH3HgCH3

jaki tytul nosi piosenka w reklamy radia zet z rubikiem ??

KinaPL

September - "Satellites"

lolkoslaw

ktoś się bardzo dawno pytał o reklamę Nescafe Cappucino i ostatnio znalazłam do niej piosenkę: Andy Williams_Music to watch the girls go by

lolkoslaw

to nie o ta chodzi tamta jest wolniejsza i zaczyna sie od slowa "friend"

KinaPL

Poszukuje muzyki z nowej reklamy Multikina jeśli ktoś wie niech pisze co to za utwór:-)

CH3HgCH3

nie chodzilo mi o september. Tamta jest wolniejsza i zaczyna sie od słowa "friend" śpiewa ja taka babka!

KinaPL

Karmah - "Just be good to me"

CH3HgCH3

Jeśli chodzi o piosenke z Okocim Mocne tą z orłami i kretem to jest to: Zdenek Blaha - Jede posta z Vidne 2

marcin_zbikowski

A jaka leci piosenka w reklamie PZU, albo Warty. Jest na niej między innymi rodzinka, która miała gdzieś jechać i zniknał im samochód, i parka, w której samochód wieżdża ciężarówka

CH3HgCH3

hello, mam prośbę : czy zna może ktoś nazwę utworu granego w tle reklamy Alldays Discreet, w której dziewczyna tańczy na podeście w dyskotece ,nagle zaczyna wykonywać śmieszne ruchy i wszyscy ją naśladują? z góry dzięki za pomoc. mój mail to oori@wp.pl

CH3HgCH3

Poszukuje piosenki z reklamy samochodu SAAB. Ma ktoś ją może?
pierdonka@gmail.com

Grenouille

zna ktos tytul piosenki z najnowszej reklamy loreal pure zone??!!!

hoina

http://www.saab.pl/image/multimedia/2007/saab_release_40s_v02.mpg
masz tutaj linka do tej reklamy.. moze cos pomoze;);)

hoina

Hello..Zna ktos moze muzyke z reklamy M&Ms? <rentgen czerwonego i zoltego>..PROSZE o pomoc;)

michelinka88

hej, a jaki tytuł ma utwor z reklamy DOVE? cos tam cos tam...prawdziwe piekno, czy jakos tak:D

La_Musique

jezeli dalej ktos poszukuje piosenki do kinder bueno to to spiewa Amanda Lear tytuł Enigma...

Grenouille

Frida Öhrn - Release me oto ta piosenka z reklamy saaba

CH3HgCH3

Obecnie poszukuję dwóch utworów:

1. Pierwszy użyty został w reklamie herbaty Lipton. Teraz w telewizornii leci reklama z Jagną Marczułajtis też z tą muzyczką.

2. Drugi towarzyszy reklamie zapisu z zawodów Red Bull X-Fighters 2006 na DVD. Słychać go także w samej zapowiedzi zawodów, do której odnośnik podałem poniżej. Nie wiem czy nie zostały użyte dwa utwory, ale podobający mi się kawałek zaczyna się w 45 sekundzie trailera. Jak znam swoje szczęście, utwór ten został skomponowany na potrzeby reklamy... :/

http://youtube.com/watch?v=KK6nBDaoE-0

TroPtyN

Witam! Pilnie potrzebuje muzyki z rekalmy samochodu (chyba opel) gdzie piszą (gdzie byłes kiedy otrzymywalismy nagrode etc.) :)

alealek

chodzi Ci chyba o Grande Punto: Simple Minds - "Don't you forget about me"

CH3HgCH3

Hej:)
wie ktoś może kto wykonyje tą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=bpFc1SeXq3s
jest ona z reklamy Red Bull X-fighters z 2005roku
pozdrawiam:*

Vanja

czy ktoś zna tytuł utworu z reklamy bionicle barraki?

CH3HgCH3

Zna ktoś tytuł utworu z reklamy Master Card z Fiatem125p ??

alealek

Gisella Cozzo & Marco Guerzoni - "Tu Vuo' Fa L'Americano"

CH3HgCH3

Szukam utworu z reklamy pracuj.pl gdzie gościu zachwyca sie swoim biurem...:P Plis Prosze piszcie na Maxelix@najx.com

Maxelix

Zna może ktoś utwór z reklamy Nivei, która aktualnie jest emitowana z TV??
W tej reklamie jest kobieta jeżdżąca na krześle po biurze oraz faceci cieszący się przy barze.

Kruk_8

na http://www.nivea.pl są jakieś piosenki do ściągnięcia