mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
CH3HgCH3

a co to za piosenka z reklamy Coca-Coli najnowszej?

CH3HgCH3

wie ktoś, co to za piosenka z reklamy ''Orange''? Plissski, pomóżcie.

użytkownik usunięty
captain_cassidy1912

piosenka z UWAGA UWAGA: kinder suprise czyli po naszemu jajka niespodzianki. Zanucę wam kawałek: "Happy lalala everybody should be heppy ala nice to be happy lalala....."

Mam pytanie apropo reklamy coca coli
Tej z taksówka
wie ktos??

Riviel

prosze pomozcie co to za kawalek z reklamy coca coli??
I jest jeszcze taka reklama kawy chyba Jacobs
Taka kobieta dostaje pierścionek zareczynowy
Jakby ktos znal te tytuly to z gory dziekuje

Riviel

To ja też mam pytanie, jak nazywa sie utwór z reklamy NIKE PRO??? z gory dzięki za odp:)

Riviel

Jeżeli chodzi o tą reklamę, w której babka zębami otwiera butelkę to: Louis Prima - "When You're Smiling"

hysia_80

A jeżeli tą z taksówką to : Mission Belle - "Just What I Want"

hysia_80

Czy ktos wie co to za utwór z najnowszej reklamy nike ?

Logan87

Zna ktoś piosenke z reklamy telewizora philps (po ulicy leci pełno kangurków)
dzieki

Fester

muza z reklamy BP pomocyyyyyy... co to jest???!!!

Fester

jeśli jeszcze jej nie znalazłeś/aś to tytuł brzmi:heartbeats

Riviel

Mission Belle - "Just What I Want" -) jesli jeszcze sie przyda :]

Riviel

Czy ktoś zna tytuł pisoenki z reklamy coca coli... Coś tam jest, że... chyba.. aby dobrze z ludźmy żyć trzeba obro ludziom dać lalalalalala... cos takiego... a może to jest jakaś wymyślona do reklamy?? Proszę o odpowiedź a i relkama pepsi nowa. Co latają tamie emotki itp.

CH3HgCH3

poszukuje tytułu piosenki z reklamy szampana (czy czegos takiego) DORATO
Wiem, ze to bardzo popularna piosenka, ale nijak nie moge zczaić ani wykonawcy, ani tytułu.

Blase

kurcze byla taka reklama hewlet packard gdzie rozni ludzie chodzili jakby z ramkami i cykaly im sie zdjecia :) (wiwat gramatyka) ktos zna ten kawalek?

CH3HgCH3

czy zna ktos tytuł tej najnowszej piosenki z reklamy coca coli tej świątecznej tam jest cos (...)love for everyone:) i takie pociągi jadą prosze o odpowiedz na maila moniczta_j@wp.pl byłabym bardzo wdzięczna

CH3HgCH3

heyka ! czy ktoś z was wie co to za piosenka z reklamy bizuteri Apart? , a ta muzyczka ze świateczny katalog Avonu? aha i jeszcze Pizza cnor i cin cin
z gory dziekuje za info
pozdrawiam :)

CH3HgCH3

ogolnie to polecam strone www.reklamy.tv To w sumie powinno uciac temat

olleg

powinno ale nie ucieło :] akurat tych piosenek co ja szukam tam nie ma .. wpisałam nazwy reklamowanych produktow a tu klops ... zero wyswietlen ...

użytkownik usunięty
CH3HgCH3

chodzi o reklamę Lecha w ktorej mowi butelka. jaka piosenka leci w tle kojarzy ktos? ona byla tez w filmie "Legenda" (2005). no chodiz to za mną... byla bym wdzieczna...

CH3HgCH3

Wie ktos co to za kawalek leci w reklamie Blaupunkt? To ta z misiami z tylu samochodu bawiacymi sie w... W kazdym badz razie byly jj 2 wersje. W jednej lecial kawalek
The Bloodhound Gang - Uhn tiss uhn tiss uhn tiss.
I moje pytanie... Jaki kawalek lecial w 2 wersji?

bruszi

zna ktos może tytuł piosenki z reklamy snickersa co tymi koparkami tak podrzucaja beczki??będę wdzięczna :)

CH3HgCH3

siemano potrzebuje tak:

1. piosenke z reklamy reddsa tej z syrenami

2. nie wiem czy znacie ale z reklaby jakiegos piwa na B , gdzie na koncu kapsel wyglada jak korona :))

3. i jeszcze taka stara reklama jakiegos telefonu gdzie ludzie podaja sobie go i robia zdjecie, ktos robi zdjecie i podaje dalej, w pewnym momencie jest taki koles przebrany za rybe :D

pozdro

poozytywnie

wejdz na www.reklamy.tv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tam wszystko znajdziesz

(tak mi sie wydaje)

ani

a ta śmieszna piosenka z nowej reklamy 3bit z babcią? (w www.reklamy.tv nie ma).

CH3HgCH3

fajnie ze umiescilas ten temat bo tez mialam sie zapytac o ta piosenke

anne87

Hej. Zna ktoś może tytuł i wykonawce piosenki z reklamy Nutelli.

agata_ice

Ta piosenka to Andreas Johnson - "Glorious"

CH3HgCH3

KTO ZNA PIOSENKĘ Z REKLAMY ORBITA CO MÓWIĄ ŻE ZĘBY SIĘ PRZYDAJĄ?? TA TAKA: ŁAP TIDI ŁAP DU I CAN DO IT... COŚ TAKIEGO

miyuikami

Błagam !! Help !! Szukam takiej piosenki z Reeboka. Taka poważna. Gdzie oni tak grają (min. Andy Roddick i Ailton) help !!

Iranzilla

może to Carl Orff - "O Fortuna"
zeódło http://reklamy.tv/index.php

CH3HgCH3

Szukam piosenki która leci w jednym z przerywników na Animal Planet. Jest tam takie charakterystyczne brzmienie chyba gitary, bardzo podobne do tego w kawałku U2 "Where The Streets Have No Name".

Bartulec

hej 3 krótkie pytania o kawałki z reklam:
1. HUGO BOSS PURE PURPLE -dziewczyna tańcząca na ulicy
2. nowa seria limitowana NOKII - dziewczyna maluje kwiaty , a potem one same się pojawiaja
3. NOWA MOTOROLA dziewczyna w berecie (moherowym:) ) idzie miastem zdejmuje komórkę i zaczyna dzwonić

z góry dzia
mój mail mirisplock@wp.pl

miris

a wie ktoś co to za piosenka z reklamy Dove? z tej nowej reklamy :) orzeźwiającej czy coś takiego :)

mirembe

A ja potrzebuje utwor z reklamy Corny...koles pcha samochod i zamiast paliwa kupuje batonika i pcha dalej... zna ktos ? aaaa sorry za nowy temat ktory zalozylem nie widzialem tego...

CH3HgCH3

Mam prośbę! Jeżeli ktoś zna jak nazywa się piosenka z reklamy snickers ( tej z koparkami) to bardzo proszę o jej tytuł. pmalko@poczta.onet.pl

CH3HgCH3

BLAGAM!!!najnowsza reklama DOVE SERIA ODSWIERZAJCA tytul choc piosenki a jak ktos ma na kompie to bardzo prosze o przeslanie na mejla aduska99@gazeta.pl bede wdzieczna

xxx_ja

a ktoś zna tytuł i wykonawce piosenki chyba zupki Knorra? ta reklama jest taka kolorowa i polega na tym, że 'nachodzą na siebie' takie jakby obrazki. tam są pomidory, cebula coś tam itd. tak jak w takiej zabawce dla dzieci co się patrzy i przekręca i kamyczki zmieniają swoje ułożenie.

CH3HgCH3

Eeee sory ze sie tak wbijam ale chyba wy jestescie moja ostatnia szansa... Otoz juz od dluzszego czasu probuje dorwac reklame Lecha (ta na statku co puszczaja ja od tylu) BAAAAAARDZO Was prosze.. Jak ktos ja ma to pliis niech da znac na eleyaro@wp.pl i podkreslam ze chodzi mi o REKLAME nie o muzyke (bo ta juz mam ;P )

eleyaro

Zna ktoś może tytuł utworu w reklamie ery? Tam, gdzie dwaj goście grają w kosza.

mobi_m

Mam pytanie zna ktoś może piosenkę z reklamy DIALOG???ostatnio bardzo często leci na TVN7:)będę wdzięczna

hmmmm

Siema !! poszukuję piosenki z nowej reklamy Gazety Wyborczej, kiedy to nic nikomu nie wychodzi. Z góry dziękuję za pomoc !!

hmmmm

z reklamy DIALOG jest to piosenka Enya - 'Adiemus', wreszcie tez ja znalazlam!

mobi_m

ta piosenka z ery to Fatboy Slim - 'Rockafella Skank', piosenka z nowej reklamy Orbit to The Rubettes - 'I Can Do It', a do corny to Harry Kirsch - 'Looking For My Baby'.mozna ja sciagnac z http://www.filegone.com/7jcg [www.filegone.com/7jcg] A wie ktos moze jak sie nazywa ta piosenka z reklamy firmy Dialog? calkiem znany motyw, ale nie znam tytulu ani wykonawcy

Meteorka

Z dialogu. Jest to piosenka Enya - Adiemus, ale w innym wykonaniu:)

CH3HgCH3

mam pytanie czy ktoś z Was wie, co to za utorek z nowej reklamy Davidoffa "Dla niego, Dla niej " często leci na Polsacie , taka hawajska, kubańska muzyczka . Dzieki z góry za informacje :)

CH3HgCH3

szukam tytulu pioseniki z reklamy reeboka-)takiej z muzyka powazna...nigdzie tego nie ma....pozdrawiam

CH3HgCH3

Aktualnie dociekam utworów z tychże:

1. Reklama sugerująca jakoby niektóre znane polskie osobistości miały w posiadaniu samochód marki Volkswagen.

2. Reklama Gazety Wyborczej. Mowa w niej jest o tym, że nie wszystko nam wychodzi, ale Wyborcza wychodzi codziennie.

TroPtyN

szukam piosenki z najnowszej reklamy rimmel'a a dokładniej tuszu do rzęs????z góry dzieki za odpowiedź