mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
Szukam juz od jakiegos czasu piosenki z reklamy jakiegos samochodu.. nie pamietam marki. Babeczka spiewa "HAS HAS BEJBE" ..kurde no nigdzie nie moge tego znalesc a nie wiem jakie to bylo auto..
bede wdzieczna za pomoc ;)
pozdrawiam.
a ja mam pytanie odnosnie piosenki z reklamy co leca takie kuleczki kolorowe i to jest chyba reklama kodaka ale nigdzie nie moge znalesc tej piosenki a jest swietna... bylabym wdzieczna o pomoc... jak cos macie to piszcie linki albo do mnie na poczte sulka14@wp.pl .... z gory dzieki:) pozdrawiam:)
może znacie piosenkę z reklamy carlsberga? ta reklama już nie leci... to był taki rockowy kawałek, w którym śpiewali "uhhuuu" i tak w kółko, no prawie... :D
Zgadzam się Heartbeats....przyznam, iż pasuje do do tej reklamy....
szczególnie gdy te kolorowe kulki lecą....niesamowite...
Chciałabym znać tytuł piosenki z reklamy Crunchips, gdzie emotikonki balangują. Wiem, że t5ekst jest "I like the party, and everybody does."
Muzyka z reklamy,kazdy kto napije sie kawy ma takie "wąsiki" z piany, czarno-biała. Wie ktos o jaki utwór chodzi?
co do reklamy neski-gdzieś widziałam na forum, może właśniewtym temacie?
aco do carlsberga-słyszałam tą piosenkew radiu i gośc mówił coś takiego: "to był blair (?) -tak to w każdym raziezabrzmiało-"bler" jeżeli mam pisać fonetycznie (czego nie znoszę)
i piosenka "song two" jakoś tak. To buł rockowy kawałek i w refrenie ciągle przewijało się "uhuuuu", goście na teledysku widać niezłą zabawę mieli.
co do reklamy neski-gdzieś widziałam na forum, może właśniewtym temacie?
aco do carlsberga-słyszałam tą piosenkew radiu i gośc mówił coś takiego: "to był blair (?) -tak to w każdym raziezabrzmiało-"bler" jeżeli mam pisać fonetycznie (czego nie znoszę)
i piosenka "song two" jakoś tak. To buł rockowy kawałek i w refrenie ciągle przewijało się "uhuuuu", goście na teledysku widać niezłą zabawę mieli.
Tak na temat neski to ja sie juz wypowiadalam i powtarzam Andy Williams - Music to watch the girls go by, a co do carlsberga to powiem szczerze ze nie kojarze..poszukaj w googlach..
heh a pomozecie mi jeszcze z reklama tego samochodu? :(
kobitka spiewala "has has bejbe"
gdybym znala marke tego auta by bylo troche prosciej ale nie pamietam.. a reklama juz chyba teraz nie leci :(
A ja chętnie zapytam. =)
1. Wspomniana przeze mnie wcześniej reklama Volkswagena. Pokazuje samochody tej marki będące w posiadaniu polskich aktorów, sportowców itp. Obejrzeć można ją tutaj:
http://www.volkswagen.pl/ [www.volkswagen.pl/] (we Flashu, bezpośrednio na stronie głównej)
2. Instrumentalny utwór z reklamy wyposażenia łazienkowego Roca.
hej.poratujcie mnie...czy wie ktos jaki utwor jest w najnowszej reklamie BMW??
ratujcie bo zwariuje w tym szukaniu!!!
Gazeta Wyborcza : Andy Iona - "Naughty Hula Eyes"
Nescafe Cappuccino : Music to watch girls go by - "Andy Williams"
Amon Tobin -"Sordid"/prosze bardzo!jakby ktoś jeszcze szukał to odsyłam pod adreshttp://www.80bpm.net/prin t.php?what=article&id=237,jest tam wiele tytułów do innych poszukiwanuch reklam!pa
dzięki.
mam jeszcze jedno pytanie: jak nazywa się piosenka która jakiś czas temu leciała na animal planet, w tle , przez las biegły wilki...
hej MusiC, też poszukuję tej piosenki!!:) z tego co mnie się wydaje, tytuł tego będzie "Don't let me be missunderstood' ale nie wiem, kto to wykonywał:P i mam prośbę: jeśli ktoś ma piosenkę z Knorra ("Come") i dove odświeżające, czyli Kameil Madison - Rock ya body, mógłby wysłać na miala?:) lindemannka@vp.pl bo znalazłam, ale coś nie idzie dałnlołding:] aaa, i poszukuję nowej reklamy soków fortuny (guanabana,kumkwat...:) pozdrawiam:)
Dobra, poszukałam i tak: znalazłam 2óch wykonawców w/w piosenki= Santa Esmeralda // The Animals. Baaardzo mi się wydaje, że jest to piosenka Animalsów:) tak apropos, to mi przypomniałaś/eś o tym:))) i jeszcz mi się przypomniało (sklerotyk ze mnie O_o ), że szukam reklamy kredytu hipotecznego z M.Kondratem;) z góry dzięki, jeśłi ktoś zechce pomóc:)
http://38.99.150.155/dl/ca366793fb746f84a6f2931ccbd445cd/44722b08/ngo6fb/Andy%20 Williams%20-%2020%20-%20Music%20To%20Watch%20Girls%20By.mp3 [38.99.150.155/dl/ca3667...]
to link do piosenki tej kawki co wszyscy mają wąsy od pianki;)
ściagajcie misiaczki:D
Oczywiście pierwszorzędna muzyczka z serialu ZŁOTOPOLSCY;)
No i z reklamy jak po mieście skaczą różnokolorowe kulki, wiem że na pewno jest tu gdzieś nazwa, ale nie chce mi się czytać, za dużo tego;)
PLIZZZ, niech mi ktoś napisze co to za piosenka w najnowszej reklamie chipsów LAYS co to koleś wyskakuje z samochodu i biegnie dać chipsy jakiejś pannie!
każdy z Was widział z pewnoscia nowa mundialową reklame adidasa gdzie 2 młodych dzieciaków chce zagrac podwórkowy meczyk, rzuca moneta i wybiera do swojego składu same gwiazdy piłki nożnej. reklama (impossible is nothing part1" . czy ktoś zna wykonawcę utworu który słychac w tle podczas trwania tej reklamy?? z góry dziekuję za pomoc ;-)
Adidas-Impossible is nothing (part 1)
TYTUŁ: De L'Alouette
AUTOR: RDJ2
Całą piosenkę znalazłam przez Bearshare, tak naprawdę to jest to trochę inna wersja niż w reklamie Adidas'a. Sprawdźcie sami.
Byly dwie reklamy H&Ma wiec nie wiem o ktora Ci chodzi.. w kazdym razie w jednej z nich byla ta piosenka: Nouvelle Vague - Just can't get enough (Depeche Mode)
pozdrawiam.
witam... hccialabym sie zapytac czy zna ktos nazwe piosenki z reklamy Heineken Opener Festiwal... ta taka co spiewa chyba jakis murzyn, z trąbkami ... prosze o pomoc!!!
zna ktos tytuł i wykonawcę piosenki z tej reklamy telewizora, albo monitora [niestety nie pamiętam marki produktu] z ogromną iloscią różnego koloru piłeczek kauczukowych?
witam... hccialabym sie zapytac czy zna ktos nazwe piosenki z reklamy Heineken Opener Festiwal... ta taka co spiewa chyba jakis murzyn, z trąbkami ... prosze o pomoc!!!