mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
i monster "daydream in blue" ... dzięki za to bo się zastanawiałem...
znałem to już dawno i mi z głowy wypadło...
wow!! dzięki wielkie! Przez przypadek trafiłam na tę stronkę, a tej piosenki już od dawna szukałam :) wielkie dzięki :)
hej! mam prośbę czy ktoś może wie jaka piosenka była w starej reklamie str8 http://www.youtube.com/watch?v=RYXuqg0RR5M&mode=related&search= (to jest ta reklama)
Wie ktoś może czy mozna znalezć reklamę Arctic z tą taką parą co się obejmuje? albo chociaż motyw muzyczny?
dzięki za podpowiedź, gonzalezem. mam jeszcze jedno pytanie, tyle że filmowe. ostatnio oglądalem film "eddie". taki sobie, ale był tam taki niesamowity utwór na gitarę basową. bardzo znany, ale nie mam pojęcia kto jest wykonawcą i jaki jest jego tytuł. nie ma w nim krztyny rapu ani jakiegos pop-cos-tam. to raczej taki rockowo-bluesowy kawałek chyba z końca lat '80 może początku '90.
witam poszukuje nazwy piosenki z reklamy ery gdzie koles kupuje klientce koktajl pote drugi kupuje i na koncu wypijaja z takim grubym facetem z gory dzieki
Ja chciałem zapytać o wykonawce i tytuł piosenki z reklamy ORLEN (paliw Verva). Motyw z "am I on a high way". Z góry dziekuje za odpowiedz.
Znacie moze tytuł piosenki która leci w tle reklamy ARCTICA z tą kobieta i facetem co sie tak obsciuskuja? tAKA SPOKOJNA MELODYJKA
Czyj to utwór w reklamie Coca-Cola na Mistrzostwa Świata? Taka kreskówkowa, najpierw komentarz a potem na skrzypcach..... Błagam o pomoc
No właśnie o tą!!! W momencie jak grają slrzypce to wtedy wszyscy się godzą, przytulają itp. Podejrzewam, ze to z jakiegoś utworu klasycznego, ale mogę sie mylić.... Pomóż :)
Nie wiem kim jestes Iza ale... kocham Cię ;D Dzięki bardzo. Okazuje się, że ten sam utwór jest J.S. Bacha Jeszcze raz dzięki... Jesteś niesamowita...
E tam odrazu takie wielkie słowa ;) Dla mnie to przyjemność :P Pytaj jeśli czegoś jeszcze nie bedziesz wiedziec ;) pozdrawiam :)
Iza ratuj :)
lub inni znawcy pomóżcie....
Jest taki serial na TV4 'Milennium" nie widziałem go, ale jak go reklamują to jest taki ładny utwór na skrzypcach...
I czy wiecie może jaka to piosenka z nowej reklamy Coca-Cola (z tą namiętnością, czy miłóścią) chodzi o tą magiczną lodówkę :)
Jeżeli chodzi o pierwsze to nie kojarze, a co do drugiego to najprawdopodobniej zostało to stworzone na potrzeby reklamy Coca-Coli, ale to jeszcze sprawdzę.
A teraz mi się przyda pomoc ;) W telewizji leci zwiastun filmu Piraci z Karaibów i skrzynia umarlaka. Czy wie ktoś jak nazywa się piosenka podłożona właśnie w tym zwiastunie?
A mam jeszcze pytanie co do programu Ryzykanci, który teraz jest emitowany w TVP 2. Na początku leci bardzo sympatyczna myzuka czy zna ją ktoś??
W telewizji leci zwiastun filmu Piraci z Karaibów i skrzynia umarlaka. Czy wie ktoś jak nazywa się piosenka podłożona właśnie w tym zwiastunie?
A mam jeszcze pytanie co do programu Ryzykanci, który teraz jest emitowany w TVP 2. Na początku leci bardzo sympatyczna myzuka czy zna ją ktoś??
W telewizji leci zwiastun filmu Piraci z Karaibów i skrzynia umarlaka. Czy wie ktoś jak nazywa się piosenka podłożona właśnie w tym zwiastunie?
piosenka z reklamy jest nieco inna, ale motyw i ogolne brzmienie bardzo zblizone ;) faithless - Buddha Bar
Cześc czy ktoś zna tytuł piosenki która leci na stronce www.instantdef.com.
??? Proszę o pomoc jedyne co wiem to to że śpiewają ja the black eyed peas..
Pliska HELP..!!!
Jeżeli ktoś wie niech napisze na
email:clarie14@op.pl
gg:7672676
Pozdrawiam
Clarie
albo jeżeli masz mp3 lub w jakim kolwiek innym formacie proszę prześlij mi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM prośbę !!!!!
Ponieważ na forum ogolnym, nikt nie odpowiada (może nie wie, to postanowiłem sprobować tutaj)
Zna ktoś z Was tytuł filmu, w którym to prezydent USA szuka cały czas idealnego sobowtóra, który by go zastępował na wyjazdach. Prezydent na nie nie jeździ, tylko zabawia się z sektetarką w hotelach. Wszystko się miesza w momencie, gdy prawdziwy prezydent podczas miłosnych igraszek dostaje zawału i kończy jako "roślinka". Wtedy to jego rolę przejmuje sobowtór, który wcześniej był sprzedawcą samochodów. Jego sposób bycia, poprawia notowania. On sam godzi się z żoną (która początkowo rozpoznaje w nim swojego męza), docenia pracę ludzi, którzy u niego pracują. Jednak potem, ktoś dochodzi do tego, że prezydent (ten były, co miał zawał i leży nieruchomo w szpitalu ) na swoją kampanię użył funduszy z budżetu państwa (czy jakoś tak) Wtedy to sobowtór przyznaje sie przed kongresem i pozoruje zawał....
Znacie tytuł ???
Aaaa i jeszcze jedno
Jest taki serial na TV4 'Milennium" nie widziałem go, ale jak go reklamują to jest taki ładny utwór na skrzypcach...
I czy wiecie może jaka to piosenka z nowej reklamy Coca-Cola (z tą namiętnością, czy miłóścią) chodzi o tą magiczną lodówkę :)
A wiecie może jaka to piosenka do reklamy Radia Zat z Kasią Kowalską ( ta w której ona śpi a ktoś ją budzi)?
a ja chciałm zapytać, może wiecie jak się nazywa utwór wykorzystany w reklamie mtv, tej w której koleś lata po kuchni i sobie dyla i śpiewa, a potem przychodzi szef itd....
Będę wdzięczna za wszelką pomoc, bo ta popularna stronka nie działa :(
ktoś zan piosenke z reklamy lodówek brko , gdzie facet co chwile nosi coś babce w ciązy do żarcie
i jeszcze Dove do włosów farbowanych..
ktoś zan piosenke z reklamy lodówek brko , gdzie facet co chwile nosi coś babce w ciązy do żarcie
i jeszcze Dove do włosów farbowanych..
Ja mam tą piosenkę :))) oo OO BEKO oo oo oooo :)) ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć kto i jaki tytuł. Pioseneczka ta ma 49sek. a taaaka szkoda, że nie została rozwinięta do kompletnego utworu, byłby taki mały Hicik ;D
ja już zanlazłam tę piosenkę na stronie beko w dziale multimedia i pliki muzyczne. jest 8 wersji( classic, daab etc) i najdłuższe trwają do 2 minut
Ściągnąłem te 8 utworów i powiem Ci, że oprócz wersji classic to żadna nie ma tego czegoś co nas zachwyca w reklamie :) A dziwne jest to, że ja mam zupełnie inną wersję, która jest IDEALNA, tak jak w reklamie, a na tej str. BEKO wersja classic jest chyba jakaś inna... :/
W każdym razie jak ktoś chce to mogę podesłać piszcie mi na maila jak coś
Siemka! bardzo mi zalezy na piosence z reklamy lodowki BECO, czy mozna ja jakos od Ciebie zdobyc? Nie znam Twego maila.Daj znac, prosze
jeszcze ksieżniczka Mononoke, a co do kina, w normalnych kinach nie puszczają anime, tylko te najpopularniejsze które dochodzą do nas, ale to nie znaczy że nigdzie nie można oglądnąć anime, są kina gdzie można! Przykład: Muzeum Manga w Krakowie, często są jakieś atrakcje, np. w maju japoński dzień dziecka, bardzo fajny, też często można liczyć na jakieś seanse anime, zazwyczaj bezpłatne! Można też chodzć na konwenty.
Oops, pomyliłem tematy,
moje pytanie brzmi:
Czy zna ktoś piosenkę z reklamy FARB DO WŁOSÓW palett XXL?
A rekalma szamponu TIMOTEI z bambusem?? Zna ktoś ten utwór??
I reklama Toyoty Corolli, ta co facet przy oddawaniu kluczyków, wymienia wszystkie chwile, wydarzenia jakie mu towarzyszyły wraz ze starą Toyotą. Jedynym powodem dal którego ją sprzedaje jest ten ze kupił już nową z gwarancją na 1 000 000 KM :) Znacie ten utwór?
DLA WSZYSTKICH WKRÓTCE SZUKAJĄCYCH!!!
Utwór z reklamy pralki ARISTON AQUALTIS to Vangelis, album voices a tytuł, to: Ask the mountains
Pzdr
ktos znalazl w koncu piosenke z reklamy FREEQa? czy jednak jest ona nie do odnalezienia? jak ktos by znalazl to pliiiiska napiszcie tytul albo to ze taka piosenka nie istniej(do sciagniecia) tu albo na agatka.f64@op.pl blagam was i z gory dziekuje
Z freeq'a jest robiona na potrzeby reklamy podobno. a moze ktos kojarzy muzyke konczaca i rozpoczynajaca Słoneczny Patrol. Pliss. Chodzi mi o to z Hawajami!!
cześć szukam piosenki z nowej reklamy toyoty jak gość zastanawia się czy sprzedać młodym łebkom swoje stare auto (...wspomina...) a w garażu czeka na niego nowa toyota