Szukam seriali o czymkolwiek, ale chcę by bohater serialu był samotnikiem, nie miał żadnych przyjaciół, znajomych, nie spotykałby się z nikim, nikt nie przychodziłby do niego w odwiedziny. Mógłby znać jakieś osoby, ale nigdy by z nimi nie utrzymywał kontaktów w sensie, że wychodzą gdzieś porozmawiać.
Byłoby ciekawie jeśli taki serial byłby o kimś w rodzaju superbohatera jak daredevil, arrow i tak dalej, albo Mr Robot. Jednak w tych serialach bohaterowie mają grupę przyjaciół, a ja szukam serialu z kimś bardziej odciętym od relacji z ludźmi.

Typ serialu, gatunek, tematyka dowolne, ważne tylko by ta postać była taka jak opisałem. Chciałbym poobserwować życie takiej postaci, do której nikt nigdy nie dzwoni, nikt nie odwiedza, nikt nigdzie nie zaprasza, bo lista znajomych to zero, ale jakiś cel ta postać ma, np. ratowanie ludzi, łapanie lub zabijanie bandytów, albo inny.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Nimr

Jessica Jones?

Nimr

Dołączam się do pytania: szukam podobnego serialu ale bohaterem jest nastolatek/dziecko

Nimr

niekoniecznie ma cel - miłosc larsa

Zuzia00_filmweb

ale to film nie serial :)

Nimr

salad fingers

Kajzer

"Mr. Robot" - młody, aspołeczny haker nastawiony negatywnie do wielkich korporacji. Jego choroba na tle psychicznym znacznie utrudnia kontakty interpersonalne. Najłatwiejszą drogę do "kontaktu" z ludźmi bohater odnajduje w hakowaniu ich...