WIECIE, ŻE WŁADCA PIERŚCIENI BĘDZIE W TVN-NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! No niby mam to w swojej kolekcji filmowej ale i tak się cieszę, bo lubie jak coś dobrego leci w telewizji
tititititititititititititititi tititititititititititititititi tititititititititititititititi titititititititititititi
CO?! Władca Pierścieni w TVN. Fajnie. A nie wiesz jakie wersje, moze rozszerzone (chcialabym :) ).
Pozdrawiam,
Angel of the Middle-earth.
Oj niedobrze się stało, niedobrze... Gdyby puścili wersję reżyserską i wiadomo, że na TVN dają pasmo reklamowe przerywając film (rekord wyniósł chyba 20 minut reklam), to ja dziękuję za takie coś... . Gdyby puścili ten film w TVP to by jeszcze uszło. Nie zamierzam siedzieć do 1 rano oglądając ten film. Przypuszczając, że podstawowa wersja trwa 3 godziny, reżyserska może z pół godziny więcej i oczywiście reklamy. Dla mnie to nie jest oznaka radości :)
Pozdrowienia :)
Godzina 1 to jeszcze nie rano, hehe, toż to ledwie godzina po północy, poza tym większość chyba filmów mniej więcej w tych godzinach się kończy, ale fakt, że reklamy męczą i wydłużają film niemiłosiernie.