Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam wszystkich fanów serialu twd na polska grupę o tym wlasnie serialu. https://www.facebook.com/groups/535024183928609/?ref=share

Cześć wszystkim, szukam serialu kryminalnego/akcji w którym agent nagle dostaje drugą osobowość, do tego jego rodzina nie wie, że jest agentem. Serial był kiedyś na VOD w telewizji n.

Witam,
Poszukuję serialu chyba prod. USA który był emitowany na TVP1 w godzinach wieczornych/nocnych chyba w soboty.

Z tego co pamiętam akcja toczyła się w szpitalu (chyba opuszczonym), głównym bohaterem chyba był chłopiec (jakieś dzieci) który miał "przyjaciela" o imieniu chyba Anubis. Nie wiem czy główny bochater...

więcej

Cześć wszystkim,
od jakiego czasu trapi mnie jedna rzecz - z góry uprzedzam, jestem miłośnikiem sitcomów amerykańskich i niektórych polskich - dlaczego w tych czasach powstaję ich tak mało? Czy to dlatego, że ludzie już nie chcą oglądać produkcji ze sztucznym śmiechem w tle, czy po prostu, nikt jeszcze nie wymyślił...

więcej

Poszukuje jakiegoś serialu najlepiej obyczajowego komediowego nie melodramatu nie fantasy . Aczkolwiek jest mały problem . Nie lubię w serialach ludzi zachowujących się jak debile,zdrad nieślubnych dzieci motywu "chcielibyśmy a się boimy " przez 8 sezonów . Nie lubię humoru fekalnego,komedii o singlach .

Co więc...

więcej

Widziałam:
Vampire Diaries
Misfits
Heroes
4400
The Originals
The Secret Circle
Game of Thrones

Gdzie w tym roku obejrzę rozdanie emmy w Polsce?

Jest mi ktoś w stanie poleciec jakiś miniserial na jeden wieczór ale żeby były „twisty”? Mam na myśli niespodziewane zwroty akcji itp.

Zapraszam wszystkich na grupę na fb o The Walking Dead. Będzie tam wszyskto co z nią związane. https://www.facebook.com/groups/535024183928609/?ref=share

A dokładniej - czy jest gdzieś ranking największej ilości widzów podczas emisji odcinka serialu?

Chodzi mi o wszystkie seriale.

Np. nie pamiętam dokładnie, ale najwięcej czasem nie zebrał finał Przyjaciół? (52,46 mln, za wikipedią)

Ogólnie mam na myśli listę przebojów. ;]
Czy jest gdzieś taka prowadzona?