Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje jakiegoś serialu najlepiej obyczajowego komediowego nie melodramatu nie fantasy . Aczkolwiek jest mały problem . Nie lubię w serialach ludzi zachowujących się jak debile,zdrad nieślubnych dzieci motywu "chcielibyśmy a się boimy " przez 8 sezonów . Nie lubię humoru fekalnego,komedii o singlach .

Co więc...

więcej

Widziałam:
Vampire Diaries
Misfits
Heroes
4400
The Originals
The Secret Circle
Game of Thrones

Gdzie w tym roku obejrzę rozdanie emmy w Polsce?

Jest mi ktoś w stanie poleciec jakiś miniserial na jeden wieczór ale żeby były „twisty”? Mam na myśli niespodziewane zwroty akcji itp.

Zapraszam wszystkich na grupę na fb o The Walking Dead. Będzie tam wszyskto co z nią związane. https://www.facebook.com/groups/535024183928609/?ref=share

A dokładniej - czy jest gdzieś ranking największej ilości widzów podczas emisji odcinka serialu?

Chodzi mi o wszystkie seriale.

Np. nie pamiętam dokładnie, ale najwięcej czasem nie zebrał finał Przyjaciół? (52,46 mln, za wikipedią)

Ogólnie mam na myśli listę przebojów. ;]
Czy jest gdzieś taka prowadzona?

Witam, pilnie potrzebny tytuł filmu z opisu pamiętam tyle że matka samotnie wychowujaca dziecko nie radzi sobie z trudami życia codziennego i zmaga się z problemami finansowymi. Znajduje pracę u murzyna w korporacji jako sprzątaczka, później razem polecili samolotem do Afryki, fil raczej z rodzaj obyczajowych

Zgłaszam się do redakcji Filmweb, aby rozważono usunięcie wyświetlania na dole historii przeglądania stron na portalu. To irytuje i nie ma sensu. Zróbcie chociaż możliwość wyłączenia tej opcji.

Witam. jak w tytule szukam serialu o zaginionym chłopcu, a raczej o kobiecie, której przed laty porywają małego synka. Porywają lub sam w jakiś sposób ginie. Po latach ta kobieta poznaje około 18 letniego chłopaka z biednej rodziny. Pomaga mu na różne sposoby. Potem się okazuje że to jest właśnie jej syn. Ojciec nie...

więcej

Wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć 5 sezon serial,, Good witch'' z tlumaczeniem? Na Netflixsie jest do 4 sezonu a na fili jest ale bez tłumaczenia i nie wszystko jestem w stanie zrozumieć. Wiecie gdzie mogę znaleźć albo kiedy mniej więcej może pojawić się na netflixsie? Z tego co wiem ten 5 sezon jest dość nowy bo jakoś...

więcej