Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chętnie obejrzę jakiś seriali dla nastolatków, w który jest wątek kradzieży, trinkets niestety nie mogę nigdzie znaleźć. Coś polecacie?

Serial ,Tajemnicze światy.
Sezon 1
Podczas jazdy samochodem umiera prosty rzeznik Scot gliniarze uznają to za nieszczęśliwy wypadek niespodziewanie Scot odkrywa że jest duchem po wielu wyrządzonych grzechach
idzie do piekła zawiera układ z diabłem i dostaje willę z basenem tymczasem dowiedziawszy się o wyniku...

Szukam czegoś w stylu "Hatufim", "Homeland", "The Honourable Woman" czy może w końcu "Tyrana". Tematyka: Bliski Wschód - przede wszystkim, terroryzm, szpiedzy. Coś ktoś jeszcze zna i poleci?

Na pewno niektórzy z Was natknęli się na ten serial dokumentalny lub go namiętnie bądź
mniej namiętnie śledzą :)
Mam pytanie. Jak myślicie po co są robione takie seriale. Co chcą pokazać widzom ludzie
tworzący te "dzieła". Chcą ośmieszyć ludzi, których życie pokazują czy może wręcz
przeciwnie? Chcą pokazać, jak...

więcej

Około 2 lata temu na Netflixie oglądałem serial w którym chłopak grał grę nie pamiętam nazwy i zabił jednego z najlepszych graczy w tą grę. Następnie dostał stypendium w najlepszej szkole w której główną tematyką były gry.

Kojarzy ktoś nazwe tego serialu?

Wiadomo, czy AXN Spin (albo jaka kolwiek inna kanał telewizyjny) planuje na wakacje emisję jakiegoś serialu anime? Rok temu był Dragon Ball Kai Z, a dwa lata temu chyba Czarodziejka z Księżyca.

Wie ktoś która stacja telewizyjna będzie emitować rozdanie emmy w tym roku? A jak żadna, to na jakiej stronie jest możliwość oglądania?

Piszę tutaj jeszcze raz bo przez przypadek dodałem wpis do kategorii filmów XD

Wie ktoś może z jakiego serialu pochodzi ten kadr?

Czy ktoś z Was się orientuje, gdzie można zobaczyć Egzorcystę za niecałe 300? Czy jakaś płatna platforma to przejęła? Lub czy są plany wydania tego na jakimś nośniku? Swego czasu były na YT, ale pousuwane. A szkoda - bo chętnie bym zobaczyła jeszcze raz :D

Stanęłam przed problemem, z którym zmierzyło się pewnie mnóstwo ludzi przede mną- szukam jakiegoś serialu do oglądnięcia. Moimi ulubionymi są:
1.Gra o tron; sezony 1-4 to najcudowniejsza rzecz, jaka przytrafiła się telewizji.
2. Sherlock; absolutnie genialny i błyskotliwy
I oczywiście Westworld, Riverdale
Szukam...

więcej