Witam, pilnie potrzebny tytuł filmu z opisu pamiętam tyle że matka samotnie wychowujaca dziecko nie radzi sobie z trudami życia codziennego i zmaga się z problemami finansowymi. Znajduje pracę u murzyna w korporacji jako sprzątaczka, później razem polecili samolotem do Afryki, fil raczej z rodzaj obyczajowych
Zgłaszam się do redakcji Filmweb, aby rozważono usunięcie wyświetlania na dole historii przeglądania stron na portalu. To irytuje i nie ma sensu. Zróbcie chociaż możliwość wyłączenia tej opcji.
Witam. jak w tytule szukam serialu o zaginionym chłopcu, a raczej o kobiecie, której przed laty porywają małego synka. Porywają lub sam w jakiś sposób ginie. Po latach ta kobieta poznaje około 18 letniego chłopaka z biednej rodziny. Pomaga mu na różne sposoby. Potem się okazuje że to jest właśnie jej syn. Ojciec nie...
więcejWie ktoś może gdzie mogę obejrzeć 5 sezon serial,, Good witch'' z tlumaczeniem? Na Netflixsie jest do 4 sezonu a na fili jest ale bez tłumaczenia i nie wszystko jestem w stanie zrozumieć. Wiecie gdzie mogę znaleźć albo kiedy mniej więcej może pojawić się na netflixsie? Z tego co wiem ten 5 sezon jest dość nowy bo jakoś...
więcej
Potrzebuje listy najlepszych serialowych par . Podawajcie wasze typy . Ale są pewne warunki musi to być w miarę stała para więc wszystkie "Love Hate relationship " odpadają na starcie ( sorry Ross i Rachel ) również relacje "chciałabym a boję się odpadają .
Mogą być to parry małżeńskie choć nie muszą .
Na dobry...
Witam , poszukuje serialu szpiegowskiego którego akcja ma miejsce w czasie 2 wojny światowej. Widziałem 1 odcinek jakis rok temu w telewizji i niepotrafie sobie przypomniec tytułu.
Z góry dziękuje.
A przynajmniej tylko to mi przychodzi do głowy. Widziałem kiedyś taki fragment, jak ktoś popchnął jakiegoś chłopaka przez dziurę w podłodze, a tam rozszarpały go bodajże jakieś krwiożercze bobry xD