Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanię co do zbliżającego się serialu. Pierwszy sezon to zbiory opowiadań? Bo dopiero zaczynam przygodę z tą sagą, i nie chce miec spojlerów.

Zastanawiam się, i szukam czy powstanie 3 część Legend Avatara. Były Legendy Korry i Aanga, czy będzie następny?

Szukam seriali (i nie tylko), które wpasowują się w któreś z tych wymagań:

1) bohater skrywa przed światem/społeczeństwem/rodziną/znajomymi to kim naprawdę jest albo jakąś moc, tożsamość itd. w obawie o swoje życie albo odrzucenie, czyli podobny do seriali takich jak "Lucyfer", "Dexter", "Przygody Merlina" i anime...

więcej

Niezbyt wiele z niej pamiętam, mogła być puszczana od 2005,alno wcześnie, miała baaardzo dziwną kreskę, i latano tam między wyspami, pamiętam dwie męskie postaci, jeden mały i chudy, drugi wielki i umięsniony lubil robić na drutach, proszę o pomoc, wklejajcie linki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ten serial miał już swoją premierę https://www.filmweb.pl/serial/Zniewolona-2019-833558

Wyemitowano już 3 odcinki a nadal nie można ocenić ):

Na instagramie wiedzminnetflix, widzieliscie?
Co uważacie?

A więc hejka
Poszukuję bajki która była stara ale nie czarno biała pamiętam z niej tylko tyle że były tam kolorowe wodospady który były tęczowe. Każdy wodospad miał swój kolor pamiętam też że były tam raczej małe ludziki możliwe że krasnoludki ale nie o nich mowa mam nadzieję że pomożecie

Otóż sprawa wygląda tak. Kiedy byłem dzieckiem, było to około 10 lat temu, dużo oglądałem niemiecką stację RTL. Były tam bajki i zapadła mi w pamięci jedna. Pamiętam że było to animowane być może było to anime ale nie jestem pewien. Pamiętam że było 3 głównych bohaterów, chyba jedna to była dziewczynka, do każdego z...

więcej

W latach 90. wyświetlano w TVP2 serial komediowy, nie miał zbyt wiele odcinków. Niewiele pamiętam, poza tym, że pokładałem się ze śmiechu. Gdy przestali pokazywać "Jasia Fasolę" to puszczali w tym samym czasie antenowym i nie wydawał mi się dużo gorszy. Serial miał formułę sketch-show i na pewno nie był produkcji...