Potrzebuje listy najlepszych serialowych par . Podawajcie wasze typy . Ale są pewne warunki musi to być w miarę stała para więc wszystkie "Love Hate relationship " odpadają na starcie ( sorry Ross i Rachel ) również relacje "chciałabym a boję się odpadają .
Mogą być to parry małżeńskie choć nie muszą .
Na dobry...
Witam , poszukuje serialu szpiegowskiego którego akcja ma miejsce w czasie 2 wojny światowej. Widziałem 1 odcinek jakis rok temu w telewizji i niepotrafie sobie przypomniec tytułu.
Z góry dziękuje.
A przynajmniej tylko to mi przychodzi do głowy. Widziałem kiedyś taki fragment, jak ktoś popchnął jakiegoś chłopaka przez dziurę w podłodze, a tam rozszarpały go bodajże jakieś krwiożercze bobry xD
Chętnie obejrzę jakiś seriali dla nastolatków, w który jest wątek kradzieży, trinkets niestety nie mogę nigdzie znaleźć. Coś polecacie?
Serial ,Tajemnicze światy.
Sezon 1
Podczas jazdy samochodem umiera prosty rzeznik Scot gliniarze uznają to za nieszczęśliwy wypadek niespodziewanie Scot odkrywa że jest duchem po wielu wyrządzonych grzechach
idzie do piekła zawiera układ z diabłem i dostaje willę z basenem tymczasem dowiedziawszy się o wyniku...
Szukam czegoś w stylu "Hatufim", "Homeland", "The Honourable Woman" czy może w końcu "Tyrana". Tematyka: Bliski Wschód - przede wszystkim, terroryzm, szpiedzy. Coś ktoś jeszcze zna i poleci?
Na pewno niektórzy z Was natknęli się na ten serial dokumentalny lub go namiętnie bądź
mniej namiętnie śledzą :)
Mam pytanie. Jak myślicie po co są robione takie seriale. Co chcą pokazać widzom ludzie
tworzący te "dzieła". Chcą ośmieszyć ludzi, których życie pokazują czy może wręcz
przeciwnie? Chcą pokazać, jak...