Ten serial miał już swoją premierę https://www.filmweb.pl/serial/Zniewolona-2019-833558
Wyemitowano już 3 odcinki a nadal nie można ocenić ):
A więc hejka
Poszukuję bajki która była stara ale nie czarno biała pamiętam z niej tylko tyle że były tam kolorowe wodospady który były tęczowe. Każdy wodospad miał swój kolor pamiętam też że były tam raczej małe ludziki możliwe że krasnoludki ale nie o nich mowa mam nadzieję że pomożecie
Otóż sprawa wygląda tak. Kiedy byłem dzieckiem, było to około 10 lat temu, dużo oglądałem niemiecką stację RTL. Były tam bajki i zapadła mi w pamięci jedna. Pamiętam że było to animowane być może było to anime ale nie jestem pewien. Pamiętam że było 3 głównych bohaterów, chyba jedna to była dziewczynka, do każdego z...
więcejW latach 90. wyświetlano w TVP2 serial komediowy, nie miał zbyt wiele odcinków. Niewiele pamiętam, poza tym, że pokładałem się ze śmiechu. Gdy przestali pokazywać "Jasia Fasolę" to puszczali w tym samym czasie antenowym i nie wydawał mi się dużo gorszy. Serial miał formułę sketch-show i na pewno nie był produkcji...
Telenowela chyba meksykańska, ale może byc też wenezuelska i inna:)
Pamiętam, że :)
1.były dwie siostry, jedna, starsza i główna bohaterka miała długie jasne włosy, szczupła i wysoka i druga siostra, byla niższa, szczupła i miała krótkie proste czarne włosy.
2. Główna bohaterka miała narzeczonego, chyba lekarz,...
Witajcie, szukam czegoś w klimacie, tego właśnie serialu. Chodzi mi głównie, o wątek eksperymentów nad życiem pozagrobowy, a także porwania i zmuszenia, do udziału w eksperymencie.
Mam nadzieje, że pomożecie.
Z góry Dziękuje
Witam. Szukam serialu, który leciał kiedyś w telewizji. Był to serial kryminalny, zagadkowy. Pamiętam że działy się tam dziwne rzeczy takie jak płynięcie krwi z oczu jakiejś figury kamiennej( chyba coś związanego z religią) czy tam jakiś innych skał. I tam główny bohater szukał rozwiązania takich zdarzeń. Były tam...