Mnie wiecje pod koniec lat 80 lecial w polskiej telewizji serial. jedyne co pamietam to to ze byl jakis statek kosmiczny ktory wolno lecial przez ksmos, byl bardzo duzy czarny i jego czesc byla jakby czyms porosniea, jakby mchem czy czyms co podobnie wygladalo. to jedyne copamietam. no i jeszze ze glownym bohaterem byl...
więcejWitam . Wiem , że będzie cięzko znależć jaki to serial bo pamiętam bardzo niewiele. Mianowicie było sobie chyba miasteczko w którym każdego dnia działy sie dziwne rzeczy. Na wejściu była klimatyczna ładna pioseneczka. wiem , że każdego coś tam dotykało , coś dziwnego . Proszę o pomoc....
Lights out?? coś chyba podobnego film chyba z lat 90 byłem nastolatkiem i pamiętam urywek dopóki chłopiec stał w świetle latarek itp nic mu nie groziło, bo w ciemności czaiło się jakieś zło lub wiedźma (chyba w dzieciństwie zabiło mu rodziców) - potem dalszy ciąg odbywa się jak już jest dorosły ale nadal idzie spać...
Serial byl krecony w jakim z roku 2013-2016. Raczej w USA. Mial conajmniej kilkanascie odcinkow. Pierwszy odcinek zaczal sie od tego ze maz przylapal zone na zdradzie w ich domu z mlodym chlopakiem na telefon. Chwile pozniej zlapal tego chlopaka ktoremu w szarpaninie wypadl telefon. Maz go zabral i w ramach zemsty...
Szukam serialu pogodnego komediowego z inteligentnym humorem.
Żadnych przekleństw, seksizmu, żartów z rzygania, gwałtów, pedofilii, sikania.
I gdzie kobiety nie są pokazane jako kury domowe tylko osoby mające jakieś pasje i zainteresowania (kosmetyki i "polowania" na facetów się nie liczą)'
Proszę o podawanie...
Witam Szukam filmu kryminalnego, chyba amerykańskiego, wydanego obstawiam, że po 2000 r., którego głównym wątkiem było śledztwo w sprawie zabójstw ( czy jednego zabójstwa) mężczyzny w wannie poprzez dodanie jakiejś trującej / toksycznej substancji. Głównym bohaterem był młody policjant brunet, który prawdopodobnie w...
więcejHello Szukam filmu Nie mam pojęcia co do treści chyba jakieś science-fiction jest tam scena gdzie chyba wszystko wybucha jakiś jasny tło taka nicość i głos mówi że na końcu Pozostaje tylko cisza albo pustka nie pamiętam chodzi o tą jedną scenę gdzie naprawdę jest cisza wszech ogarniająca Jakby naprawdę End of the...
Cześć
Może ktoś z Was pamięta (chyba) francuski film, sprzed ok 20-25 lat, gdzie bohaterami był gość o imieniu Alain i jego dziewczyna. Gość był płatnym zabójcą czy coś takiego i może to się wydawać dziwne, ale utkwiła mi w pamięci jedynie końcowa scena filmu. Mianowicie po strzelaninie czy czymś takim gość wiózł...