Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję starego Angielskiego serialu dla dzieci który leciał w połowie lat 90 w TV
Rożne rzeczy z kuchni(domu?) podczas nie obecności właścicieli ożywały, był tam ciasteczkowy ludek, jeśli się nie myle koń hugo, pamiętam naprawdę nie wiele ale od kilku lat chodzi mi to ciągle po głowie, wybaczcie za ten...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W szukam te serial przez całe życie bez skutecznie. Pamiętam nie wiele tylko że : Jakiś chłopak tak koło 10 -15 lat na plaży znajduję coś w stylu kamienia/ jaja i nie wie co to, i wkłada go do sw akwarium w domu. Pewnego dnia to się wykluwa stwór podobny do skorpiona. Ale on może żyć w wodzie, w późniejszym czasie...

Witam jakiś miesiąc temu oglądałem bajkę dla dorosłych nie jestem pewny ale chyba zaczynała się na literę C. Zaczyna się tak ze każdy uprawia sex na jakieś hali albo dom, więcej nie pamiętam. Mam nadzieję że to wystarczy do odnalezienia tego serialu

Z tego co pamiętam bajka jest dość stara gdyż oglądałem ją ponad 12 lat temu . Opowiada ona o losach młodego mężczyzny który mieszka w przyczepie i zaprzyjaźnia się z starszym od siebie meżczyzną i jego żoną . Ten starszy Pan chce zdobyć jakąś coroczną nagrodę przyznawaną w mieście korej nigfy nie dostał , a młody...

Szukam starej kreskówki z lat 90. Trzy groźne trolle (niewiele większe od przeciętnego człowieka) próbują chyba schwytać kangury. Jeden z kangurów uderzył trolla ogonem, drugi skoczył obiema nogami na brzuch innego trolla i go przewrócił. W każdym bądź razie kangury bez większego problemu dały sobie radę. Zastanawiam...

więcej

Szukam bajki, która leciała na TVN jakoś w okolicach 2003 roku. Opowiadała o grupce osób, które miały jakieś supermoce dzięki indiańskim totemom lub coś w tym stylu.

Po obejrzeniu Twin Peaks, mojego ulubionego serialu, szukam czegoś podobnego. Polecacie mi jakiś serial w klimatach tego powyżej, najlepiej detektyw na tropie mordercy, serial z dobrym klimatem, zaplątaną fabułą i ciekawymi postaciami? Dziękuje z góry za odpowiedź.

Serial jest opowiada z tego co pamiętam o młodzieży która dostała rękawice i dzięki nim mogły przyzywać stworzenia z różnych światów. Moglibyście mi podać nazwę tego serialu?