Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, szukam serialu kryminalnego, którego akcja toczy się przed wojną, nie pamiętam tytułu, jedynie treść jednego odcinka: z kościoła skradziono obraz Madonny w zamian podkładając kolorową fotografię tak że kradzież mogła pozostać nie wykryta (początek wieku, fotografia barwna była praktycznie nie znana). Może...

Cześć szukam dobrego serialu jestem właśnie po maratonie z Alienista (2018) który był genialny jestem też fanem Opowieść podręcznej . Poleci ktoś genialny serial rok +2015 (obojętny gatunek) . A może zna ktoś godny polecenia serial gdzie akcja rozgrywa się w 17/18/19 wieku . Widziałem Peaky Blinders .

Witam, poszukuję starego filmu, prawdopodobnie przygodowego. Jedna scene tylko zapamiętałem. Jeden mężczyzna zaprosił drugiego do jaskini. Wewnątrz znajdował się wielki posąg kobiety, który "reagował" na polecenia właściciela. Gość przytulił się do posągu i "otrzymał" masaż. Zadowolony stwierdził, że z chęcią...

Około 2008 roku na Polsacie, mniej więcej o 5:00 leciał taki serial fantastyczny, chyba z lat 90'. Była tam grupa znajomych, którzy walczyli z potworami. Pamiętam, że w jednym z odcinków był ogromny krokodyl. W innym natomiast udało im się pokonać wielką biedronkę chyba za pomocą jakiegoś lasera. Ucieszyli się, że w...

więcej

Mnie wiecje pod koniec lat 80 lecial w polskiej telewizji serial. jedyne co pamietam to to ze byl jakis statek kosmiczny ktory wolno lecial przez ksmos, byl bardzo duzy czarny i jego czesc byla jakby czyms porosniea, jakby mchem czy czyms co podobnie wygladalo. to jedyne copamietam. no i jeszze ze glownym bohaterem byl...

więcej

Jakie najbardziej przypadły wam do gustu ??

Witam . Wiem , że będzie cięzko znależć jaki to serial bo pamiętam bardzo niewiele. Mianowicie było sobie chyba miasteczko w którym każdego dnia działy sie dziwne rzeczy. Na wejściu była klimatyczna ładna pioseneczka. wiem , że każdego coś tam dotykało , coś dziwnego . Proszę o pomoc....

Lights out?? coś chyba podobnego film chyba z lat 90 byłem nastolatkiem i pamiętam urywek dopóki chłopiec stał w świetle latarek itp nic mu nie groziło, bo w ciemności czaiło się jakieś zło lub wiedźma (chyba w dzieciństwie zabiło mu rodziców) - potem dalszy ciąg odbywa się jak już jest dorosły ale nadal idzie spać...

Serial byl krecony w jakim z roku 2013-2016. Raczej w USA. Mial conajmniej kilkanascie odcinkow. Pierwszy odcinek zaczal sie od tego ze maz przylapal zone na zdradzie w ich domu z mlodym chlopakiem na telefon. Chwile pozniej zlapal tego chlopaka ktoremu w szarpaninie wypadl telefon. Maz go zabral i w ramach zemsty...

Szukam serialu pogodnego komediowego z inteligentnym humorem.

Żadnych przekleństw, seksizmu, żartów z rzygania, gwałtów, pedofilii, sikania.

I gdzie kobiety nie są pokazane jako kury domowe tylko osoby mające jakieś pasje i zainteresowania (kosmetyki i "polowania" na facetów się nie liczą)'

Proszę o podawanie...

więcej