Witam Szukam filmu kryminalnego, chyba amerykańskiego, wydanego obstawiam, że po 2000 r., którego głównym wątkiem było śledztwo w sprawie zabójstw ( czy jednego zabójstwa) mężczyzny w wannie poprzez dodanie jakiejś trującej / toksycznej substancji. Głównym bohaterem był młody policjant brunet, który prawdopodobnie w...
więcejHello Szukam filmu Nie mam pojęcia co do treści chyba jakieś science-fiction jest tam scena gdzie chyba wszystko wybucha jakiś jasny tło taka nicość i głos mówi że na końcu Pozostaje tylko cisza albo pustka nie pamiętam chodzi o tą jedną scenę gdzie naprawdę jest cisza wszech ogarniająca Jakby naprawdę End of the...
Cześć
Może ktoś z Was pamięta (chyba) francuski film, sprzed ok 20-25 lat, gdzie bohaterami był gość o imieniu Alain i jego dziewczyna. Gość był płatnym zabójcą czy coś takiego i może to się wydawać dziwne, ale utkwiła mi w pamięci jedynie końcowa scena filmu. Mianowicie po strzelaninie czy czymś takim gość wiózł...
Poszukuję trzymających w napięciu seriali kryminalnych, gdzie grupa detektywów rozwiązuje sprawy morderstw lub innych zbrodni. Dobrze by było, gdyby detektywi polegali przede wszystkim na swoich zdolnościach, a nie nowoczesnych technologiach. Serial nie powinien być zbyt długi (ok. 50 odcinków) i najlepiej, aby był...
więcejWitam filmwebowicze, mam dla was dosyć trudne zadanie. Poszukuję aktora który jest bliźniaczo podobny do piłkarza Firmino (głownie chodzi o uzębienie) . Pamiętam tylko, że grywał w filmach familijnych, komediowych w latach 1990/2000. W jednej z ról wcielał się chyba w nauczyciela.
Od jakiegoś czasu oglądam spektakle TV i jestem do prawdy oczarowany. A że nadal
jestem w owym temacie zielony może ktoś obeznany z tematem podsunie mi kilka perełek?
Na razie nie ma zbyt wielu szczegółów poza tym, że będą przy nim pracować i twórcy oryginału. Produkcja rozpocznie się w 2019 roku i jest to projekt przygotowany we współpracy z Nickelodeon.
https://twitter.com/seewhatsnext/status/1042073279895224332
Widziałam kiedyś 1 odcinek serialu i nie pamiętam jak się nazywa. W tym serialu pewnemu naukowcowi/wynalazcy zmarł synek. Zapamiętałam jedną scenę kiedy on wprowadza swoją żonę po pogrzebie do pokoiku synka a w nim na przeciwko łóżka chłopca jest jakaś rama/okno, które skonstruował ten facet i w nim widać że w tamtej...
więcej