Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję trzymających w napięciu seriali kryminalnych, gdzie grupa detektywów rozwiązuje sprawy morderstw lub innych zbrodni. Dobrze by było, gdyby detektywi polegali przede wszystkim na swoich zdolnościach, a nie nowoczesnych technologiach. Serial nie powinien być zbyt długi (ok. 50 odcinków) i najlepiej, aby był...

więcej

Trochę się spóźniacie.

Witam filmwebowicze, mam dla was dosyć trudne zadanie. Poszukuję aktora który jest bliźniaczo podobny do piłkarza Firmino (głownie chodzi o uzębienie) . Pamiętam tylko, że grywał w filmach familijnych, komediowych w latach 1990/2000. W jednej z ról wcielał się chyba w nauczyciela.

Od jakiegoś czasu oglądam spektakle TV i jestem do prawdy oczarowany. A że nadal
jestem w owym temacie zielony może ktoś obeznany z tematem podsunie mi kilka perełek?

Na razie nie ma zbyt wielu szczegółów poza tym, że będą przy nim pracować i twórcy oryginału. Produkcja rozpocznie się w 2019 roku i jest to projekt przygotowany we współpracy z Nickelodeon.

https://twitter.com/seewhatsnext/status/1042073279895224332

Widziałam kiedyś 1 odcinek serialu i nie pamiętam jak się nazywa. W tym serialu pewnemu naukowcowi/wynalazcy zmarł synek. Zapamiętałam jedną scenę kiedy on wprowadza swoją żonę po pogrzebie do pokoiku synka a w nim na przeciwko łóżka chłopca jest jakaś rama/okno, które skonstruował ten facet i w nim widać że w tamtej...

więcej

Witam, poszukuję starego Angielskiego serialu dla dzieci który leciał w połowie lat 90 w TV
Rożne rzeczy z kuchni(domu?) podczas nie obecności właścicieli ożywały, był tam ciasteczkowy ludek, jeśli się nie myle koń hugo, pamiętam naprawdę nie wiele ale od kilku lat chodzi mi to ciągle po głowie, wybaczcie za ten...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W szukam te serial przez całe życie bez skutecznie. Pamiętam nie wiele tylko że : Jakiś chłopak tak koło 10 -15 lat na plaży znajduję coś w stylu kamienia/ jaja i nie wie co to, i wkłada go do sw akwarium w domu. Pewnego dnia to się wykluwa stwór podobny do skorpiona. Ale on może żyć w wodzie, w późniejszym czasie...