Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Poszukuję serialu, który oglądałem będąc dzieckiem. Pamiętam, że był on emitowany jakoś z rana. Wydaje mi się, że mogło to być gdzieś około 2005 roku. Na pewno nie był to serial polski. Możliwe, że był niemieckojęzyczny, ale tutaj nie mam żadnej pewności. Opowiadał losy rodziny mieszkającej w jakiejś małej wiosce....

Hej czy znacie serial o młodzieży która mogła przyzywać stworzenia z innych światów dzięki rękawicy?

szukam amerykański serial z lat 90 o takim małym młodym chłopaczku karatece Erni ( chyba miał na imie) który razem z opiekującym się nim chyba wujkiem walczył z przestępcami.

Pamiętam tylko,że w czołówce było:"...gdyby nasi rodzice wiedzieli co robimy naprawdę" czy coś podobnego.Więcej nic nie pamiętam,może to był serial niemiecki,ale nie wiem.
W tych latach leciał jeszcze serial "Nieustraszeni",ale to chyba nie o niego mi chodzi,nie wiem,pustka w głowie...

Witam serdecznie.
Przegapiłem płatność w serwisie dwa dni temu , oczywiście zablokowali mi treści .
Wchodząc na stronę jest komunikat na czerwonym tle "ZAKTUALIZUJ METODĘ PŁATNOŚCI"
Klikam i nic się nie dzieje , próbuje wybrać zaktualizuj metodę płatności w opcjach i odsyła mnie do strony głównej .
w banku jak...

Tak jak w temacie, poszukuje serialu podobnego do Utopii, Po zakończeniu tego serialu została pustka we mnie, bo wszystko co w tym serialu było nieziemskie. Gra aktorów, muzyka, kolory, fabuła. Dosłownie wszystko mi się podobało. Nie mam sprecyzowanych wymagań gatunkowych (może poza komediowymi serialami) Chodzi mi...

Cześć, z racji tego, że zapowiada się deszczowa pogoda mam zamiar zacząć jakiś serial
Do tej pory obejrzalem dwa: riverdale i stranger things
Szukam czegoś właśnie z tajemnicą, czegoś zagadkowego i najlepiej niedlugiego
ps. Dark zacząłem ale denerwuje mnie niemiecki akcent XDD
z góry dzięki, dobranoc!

Witam :) Poszukuję pewnej starej bardzo bajki o kotach i myszach/szczurach, które próbowały się pozbyć kotów, które wprowadziły się do ich domu i próbowały je złapać, więc myszy/szczury zbudowały metalowego psa, który był zbudowany z jakiś puszek XD Schowały się wewnątrz i wygoniły te kocury. A na koniec chyba do domu...

więcej