Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam amerykański serial z lat 90 o takim małym młodym chłopaczku karatece Erni ( chyba miał na imie) który razem z opiekującym się nim chyba wujkiem walczył z przestępcami.

Pamiętam tylko,że w czołówce było:"...gdyby nasi rodzice wiedzieli co robimy naprawdę" czy coś podobnego.Więcej nic nie pamiętam,może to był serial niemiecki,ale nie wiem.
W tych latach leciał jeszcze serial "Nieustraszeni",ale to chyba nie o niego mi chodzi,nie wiem,pustka w głowie...

Witam serdecznie.
Przegapiłem płatność w serwisie dwa dni temu , oczywiście zablokowali mi treści .
Wchodząc na stronę jest komunikat na czerwonym tle "ZAKTUALIZUJ METODĘ PŁATNOŚCI"
Klikam i nic się nie dzieje , próbuje wybrać zaktualizuj metodę płatności w opcjach i odsyła mnie do strony głównej .
w banku jak...

Tak jak w temacie, poszukuje serialu podobnego do Utopii, Po zakończeniu tego serialu została pustka we mnie, bo wszystko co w tym serialu było nieziemskie. Gra aktorów, muzyka, kolory, fabuła. Dosłownie wszystko mi się podobało. Nie mam sprecyzowanych wymagań gatunkowych (może poza komediowymi serialami) Chodzi mi...

Cześć, z racji tego, że zapowiada się deszczowa pogoda mam zamiar zacząć jakiś serial
Do tej pory obejrzalem dwa: riverdale i stranger things
Szukam czegoś właśnie z tajemnicą, czegoś zagadkowego i najlepiej niedlugiego
ps. Dark zacząłem ale denerwuje mnie niemiecki akcent XDD
z góry dzięki, dobranoc!

Witam :) Poszukuję pewnej starej bardzo bajki o kotach i myszach/szczurach, które próbowały się pozbyć kotów, które wprowadziły się do ich domu i próbowały je złapać, więc myszy/szczury zbudowały metalowego psa, który był zbudowany z jakiś puszek XD Schowały się wewnątrz i wygoniły te kocury. A na koniec chyba do domu...

więcej

Hm... wpadło mi dziś coś takiego w ręce, co myślicie? Wygląda jak teaser jakiegoś serialu wojennego albo filmu.

https://youtu.be/k46_pW1o3Sg

Witam szukam pewnego serialu, niestety prawie nic o nim nie pamiętam, ale utkwił mi jeden wątek, mianowicie, występują w nim kobiety z jakiegoś bractwa lub stowarzyszenia, charakteryzujące się strojami z czerwonej skóry, w jednej ze scen blondynka właśnie w takim stroju torturuje mężczyznę, prawdopodobnie coś ich...

Reklamowany był niedawno w TV na którymś z programów kultura/nauka/świat.
Serial dokumentalny przedstawia największych gangsterów, którzy zostali złapani. Opowiada historię min. Pablo Escobara. W kolejnych odcinkach są inni przestępcy. Jest to chyba nowy serial.
Przeszukałem programy Planete+ ale nie...

Szukam serialu / bajki, powiązanej ZigZap'em MiniMax'em bądź innym podobnym. W serialu tym były przedstawiane różne dziwne i straszne historie, a jedyne co mi się z tym kojarzy to intro z zielonymi glutami spływajacymi chyba na fioletowym tle oraz treść jednego odcinka, gdzie bohater posiadający przyczepę kempingową...

więcej