Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mi pogranicze w ogniu? a wam??

Oglądaliście? Na FIlmwebie raczej nie ma, trzeba szukać na zagranicznych stronach, ale polecam za głęboką fabułę, aktorki, które stoją na wysokości zadania i biorą sprawy w swoje ręce oraz aktorów, którzy nie posuwają się za daleko

"Rise of Phoenixes pojawi się w serwisie Netflix 14 września. Nowy serial składa się z 70 odcinków i opiera się na powieści Huang Quan, autorstwa Tianxia Guiyuan. Produkcja powstała przy współudziale Croton Media, K. Pictures, Hao Mai Culture, Iqiyi, COL Group, New Film Association oraz Netflixa".

"Rise of Phoenixes...

więcej

Mam tzw. doła i chcę się dobić. Poszukuję smutnych, depresyjnych, melancholijnych seriali. Macie propozycje?

Żadnego odcinka nie moge znaleźć. Jakby nie istniał. https://www.filmweb.pl/serial/Day+One-2010-498554

Obejrzałem serial "The end of the f***ing world". Wiodącym motywem jest tu ucieczka pary bohaterów z domu i ich późniejsza pełna niekoniecznie pozytywnych przygód droga do domu ojca bohaterki. No więc jest kino drogi, filmy typu "La strada", "Dzikość serca", "Thelma i Louise", "Bonnie i Clyde", "Znikający punkt",...

Witam

Poszukuje seriali typu Babylon Berlin, jakieś które dzieją się podczas I, II Wojny Światowej lub przedwojenne tylko niepolskie.

Serdecznie dziękuje za pomoc :D

Witam. Szukam serialu, ale nie pamiętam jaki miał tytuł. Wiem, że to serial kostiumowy. Krótki - chyba 8 odcinków. Opowiadał o kobiecie , która wyszła za mąż. Później okazało się, że jej mąż jest gejem. Kojarzy mi się z tym serialem jakaś lalka i chyba tytuł też nawiązywał do lalki lub teatru, ale pewna nie jestem....

Witam. Szukam seriali, które konceptem przypominają "Korzenie" i "Blisko, coraz bliżej". Chodzi konkretnie o ukazanie kolejnych pokoleń jakiejś rodziny na przestrzeni lat i zmieniającego się świata. Ktoś wie czy powstały seriale lub filmy w tym temacie?

Jak wyżej?