Witam
Szukam serialu ktory był nadawany zawsze w wakacje coś kolo 2000-2010r na TVP 1lub2 w jezyku angielskim (można było wlaczyc napisy w telegazecie). Serial z tego co pamietam był o przygodach 4 znajomych różnych narodowości ,akcja działa w Australii. Jedna z bohaterek była blondynką druga chyba Aborygenką, jeden...
Czy opłaca się oglądać ten serial? Chodzi o to czy 2 sezon ma zakończenie czy jednak powinien mieć kontynuacje?
Wie ktoś może w ktorym odcinku i sezonie dzieją się poniższe wydarzenia ?
1. Wybuch w biurze policyjnym wiele rannych w tym Don
2. Stella zostaje zepchnieta po schodach do metra
3. Przyjaciele piją wspólnie w barze gdy nagle zostają ostrzelani z nadjezdzajacego białego samochodu
Czesc,
Kiedyś oglądałem film w którym grał Bud Spencer. W filmie byl chlopak który był kosmita a Bud go ochranial. Pamietam ze film nazywal sie prawdopodobnie Moj przyjaciel olbrzym, jednak nie moge namierzyc tej produkcji.
Moze mi pomozecie.
Pozdrawiam
Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale - nie ma kategorii radio. Niedawno wchodziłem na taką stronkę z serwerem, obecne audycje nagrywały się w czasie rzeczywistym, archiwum i ilość pamięci serwera malała - takie centrum danych. Jest to legalna witryna, z czarnym motywem tła. Na nieszczęście nie zapisałem jej w zakładkach...
więcejWitam poszukuje serialu którego akcja przenosi nas do średniowiecza lub przyszłości żeby było coś z fantazy dużo akcji coś w stylu Kronik Shannary czy też nawet GoT
Wie ktoś może czy są jakieś odcinki w którychwili np kogoś z ekipy detektywów i laborantów porywają lub torturuja toczesz wypadki ciężki stan życia szpital itp . + w którym odcinku Lin rodzi ?