Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Żadnego odcinka nie moge znaleźć. Jakby nie istniał. https://www.filmweb.pl/serial/Day+One-2010-498554

Obejrzałem serial "The end of the f***ing world". Wiodącym motywem jest tu ucieczka pary bohaterów z domu i ich późniejsza pełna niekoniecznie pozytywnych przygód droga do domu ojca bohaterki. No więc jest kino drogi, filmy typu "La strada", "Dzikość serca", "Thelma i Louise", "Bonnie i Clyde", "Znikający punkt",...

Witam

Poszukuje seriali typu Babylon Berlin, jakieś które dzieją się podczas I, II Wojny Światowej lub przedwojenne tylko niepolskie.

Serdecznie dziękuje za pomoc :D

Witam. Szukam serialu, ale nie pamiętam jaki miał tytuł. Wiem, że to serial kostiumowy. Krótki - chyba 8 odcinków. Opowiadał o kobiecie , która wyszła za mąż. Później okazało się, że jej mąż jest gejem. Kojarzy mi się z tym serialem jakaś lalka i chyba tytuł też nawiązywał do lalki lub teatru, ale pewna nie jestem....

Witam. Szukam seriali, które konceptem przypominają "Korzenie" i "Blisko, coraz bliżej". Chodzi konkretnie o ukazanie kolejnych pokoleń jakiejś rodziny na przestrzeni lat i zmieniającego się świata. Ktoś wie czy powstały seriale lub filmy w tym temacie?

Jak wyżej?

Witam
Szukam serialu ktory był nadawany zawsze w wakacje coś kolo 2000-2010r na TVP 1lub2 w jezyku angielskim (można było wlaczyc napisy w telegazecie). Serial z tego co pamietam był o przygodach 4 znajomych różnych narodowości ,akcja działa w Australii. Jedna z bohaterek była blondynką druga chyba Aborygenką, jeden...

więcej

Podajcie przykłady naprawdę inteligentnych produkcji.

Czy opłaca się oglądać ten serial? Chodzi o to czy 2 sezon ma zakończenie czy jednak powinien mieć kontynuacje?

Wie ktoś może w ktorym odcinku i sezonie dzieją się poniższe wydarzenia ?
1. Wybuch w biurze policyjnym wiele rannych w tym Don
2. Stella zostaje zepchnieta po schodach do metra
3. Przyjaciele piją wspólnie w barze gdy nagle zostają ostrzelani z nadjezdzajacego białego samochodu