tak jak w tytule serial parę lat temu oglądałem w podziemiach ludzkość miała schronienie na powierzchni rządziły maszyny 2 wojowniczki broń laserowa na przedramieniu tajemnicza blondynka plus tytuł to chyba było imię tej blondynki bo serial kręcił sie chyba wokół niej i data.
Wiecie może w którym odcinku Stella Bonasera zabija swojego chłopaka w samoobronie a później Mac z resztą ekipy znajduje ją nieprzytomną w jej mieszaniu ?
Cześć wszystkim, ostatnio zaangażowałem się w projekt poświęcony zjawiskom paranormalnym we współczesnym świecie, taki serial komediowo-paradokumentalny z domieszką fantastyki. Wcześniej brałem udział w produkcjach takich jak "Friends Forever" (parę epizodów) oraz "Nieprzygotowani" (w tym ostatnim jako statysta w kilku...
więcej
Serdzecznie Witam
Potrzebuuję pomocy w szukaniu seriali z pełno zakończoną fabułą.
Interesują mnie seriale:MEDYCZNE,KRYMINALNE oraz STRAŻACKIE.
Za każdą podpowiedź serdecznie dziękuję
Jak wyżej szukam tytułu serialu chyba produkcji amerykańskiej albo kanadyjskiej. Fabuła opowiada o lekarzu, który po śmierci żony wraz z synem przeprowadza się do małego, górskiego(?) miasteczka. Tam jego przyjacielem zostaje tamtejszy lekarz a córka tego lekarza chyba wiąże się z tym wspomnianym wcześniej synem. Nie...
więcejNa początku lat 90'tych leciał program w TV o prostych eksperymentach chemicznych i fizycznych przeprowadzanych w kuchni przez ojca i synów. Możliwe, że tytuł programu to "Kuchnia" - tak mi się kojarzy, ale za cholerę nie mogę go nigdzie wygooglać.
Cześć, szukam ciekawych seriali naukowych bądź serii filmów z których, można coś ciekawego wynieść i naprawdę się czegoś nauczyć, najbardziej interesuje mnie tematyka geograficzna, kultury świata obyczaje, ciekawostki i informacje na temat danego kraju, choć nie pogardzę inną. Będę bardzo wdzięczny za każdą propozycję...
więcej