Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje serialu którego akcja przenosi nas do średniowiecza lub przyszłości żeby było coś z fantazy dużo akcji coś w stylu Kronik Shannary czy też nawet GoT

Wie ktoś może czy są jakieś odcinki w którychwili np kogoś z ekipy detektywów i laborantów porywają lub torturuja toczesz wypadki ciężki stan życia szpital itp . + w którym odcinku Lin rodzi ?

Wie ktoś może w którym sezonie i odcinku była sytuacja w której pod koniec odcinka Mac pomaga dziewczynie która się okaleczyła w sensie związuje jej ścierkę na ręku i zabiera do szpitala

33+56

33+56

33+56

Kochani użytkownicy, panie i panowie. Zdaję się na was co do serialu, chciałbym zacząć kolejny i proszę was o wytypowanie czegoś naprawdę dobrego, ewentualnie fascynującego. Spośród waszych typów coś wybiorę. ;)

Głównym bohaterem jest pewien mężczyzna, który ucieka kosmitom (lub ludziom z przyszłości, bo nie pamiętam dokładnie). Ma dzięki temu pewne specjalne zdolności. Postanawia zmienić los ludzkości, bo pierwotnie przyszłość ludzi nie wyglądała zbyt dobrze. Spotyka jakiegoś chłopca, który pokazuje mu książkę o hakerstwie, a...

więcej

Niedawno obejrzałem serial "Królestwo" i "Królestwo II" Larsa von Triera. Kluczowym elementem klimatu tego serialu jest czarny, czasem groteskowy, absurdalny humor. Interesują mnie jakieś seriale, które są okraszone podobnym, czarnym, groteskoswym, absurdalnym żartem. Czy ktoś mógłby mi coś polecić?

Pamietam niestety tylko jedna scene jak na wsi takie klimaty sredniowiecza i obok studni chlopal albo dziewczyna nagle nie pamietam przez co (moze kruk) nagle traci oczy nos usta i zaczyna sie trzasc
Z gory dziekuje za odpowiedz