Mam krótkie pytanie - czy ten serial się już zakończył czy będą jeszcze wychodzić nowe sezony? Chciałbym obejrzeć ale mam taką dziwną przypadłość że oglądam tylko seriale które już są zakończone bo nie cierpię czekać na kolejne epizody
Witam. Od kilku tygodni chodzi mi po głowie bajka która oglądałem jako małe dziecko. Pamiętam odcinek gdzie grupka zwierzaków (wśród nich chyba był wasaty kot tyle pamietam) za pomocą lokomotyw poplatali rury sciekowe pewnej fabryki. Nie pamiętam jej tytułu a chciałem bardzo ja zobaczyć ponownie. Proszę o pomoc!
Cześć ile Malcolm ma lat naprawdę? Serial jest z 2000 roku... A on urodził się w 85 roku to wychodzi na to że ma 15 lat... Ale przecież on na tyle nawet nie wygląda w serialu, a tym bardziej chodzi do podstawówki... Gdzie jest błąd ?
1.
"Detektyw Monk" .
Odcinek, w którym Monk zażył jakis lek, który go wyleczył z jego wszystkich fobii.
Został chyba przywrócony do pracy w policji.
Niestety skutkiem ubocznym tej terapii był zanik zdolności Monka.
Nie potrafił już tak jak przedtem nic wydedukować na miejscu zbrodni.
W końcu zrezygnował...
Witam,
Szukam kogoś kto posiada Gwiezdne Wojny Wojny Klonów (serial animowany) na dvd. Sezon 3-6 po polsku. Chętnie odkupie. Nigdzie w internecie nie mogę tego znaleźć, to znaczy jest pare ofert, ale serial jest w języku angielskim, a mi zależy na polskim.
Oto ona:
1. Maciej Gutowski;
2. Lucjan Szołajski;
3. Janusz Szydłowski;
4. Stanisław Heropolitański;
5. Tomasz Knapik;
6. Stanisław Olejniczak;
7. Piotr Borowiec;
8. Kacper Kaliszewski;
9. Jacek Brzostyński;
10. Radosław Popłonikowski;
Oglądałem go w latach 90. Opowiadał losy dwóch bohaterów kobiety i faceta, którzy rozwiązywali zagadki kryminalne. W jednym odcinku trafili na opuszczony tankowiec w którym grasował zmutowany koleś ze ślimakiem w brzuchu. Ganiał ich po tym statku i jak odsuwałem koszule to z brzucha wyłaził mu ślimak. W zasadzie tyle...
więcej
Poszukuję serialu, który oglądałam ładnych parę lat temu. Oto fakty, które pamiętam:
- serial miał niewiele odcinków, pomiędzy 6 a 12
- sądząc po klimacie i krajobrazach była to produkcja brytyjska
- w jednym z odcinków podejrzany o morderstwo był ekscentryczny miłośnik kolei, który na wielkiej kolejowej makiecie...