Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję polskich, amatorskich seriali internetowych typu "Klucz".

Serdzecznie Witam
Potrzebuuję pomocy w szukaniu seriali z pełno zakończoną fabułą.
Interesują mnie seriale:MEDYCZNE,KRYMINALNE oraz STRAŻACKIE.
Za każdą podpowiedź serdecznie dziękuję

Jak wyżej szukam tytułu serialu chyba produkcji amerykańskiej albo kanadyjskiej. Fabuła opowiada o lekarzu, który po śmierci żony wraz z synem przeprowadza się do małego, górskiego(?) miasteczka. Tam jego przyjacielem zostaje tamtejszy lekarz a córka tego lekarza chyba wiąże się z tym wspomnianym wcześniej synem. Nie...

więcej

Na początku lat 90'tych leciał program w TV o prostych eksperymentach chemicznych i fizycznych przeprowadzanych w kuchni przez ojca i synów. Możliwe, że tytuł programu to "Kuchnia" - tak mi się kojarzy, ale za cholerę nie mogę go nigdzie wygooglać.

Cześć, szukam ciekawych seriali naukowych bądź serii filmów z których, można coś ciekawego wynieść i naprawdę się czegoś nauczyć, najbardziej interesuje mnie tematyka geograficzna, kultury świata obyczaje, ciekawostki i informacje na temat danego kraju, choć nie pogardzę inną. Będę bardzo wdzięczny za każdą propozycję...

więcej

Leciał na polsacie w latach 90 o facecie co w nocy ubierał się w fioletowy kostium i bronił miasto przed złoczyńcami.Pamięta ktoś?

Poszukuję serialu, który można było zobaczyć w telewizji pewnie z 15 lat temu. Rodzeństwo: chłopak i dziewczyna jeżdżąca na wózku, poprzez jakąś grę cofają się w czasie i szukają swojego ojca, który w niej zaginął. W jednej wyprawie mogło uczestniczyć tylko jedno z nich i wcielało się wtedy w rolę historycznej postaci.

więcej

Tak jak w temacie. Znacie jakies seriale do obejrzenia Netflixie, które swoją akcje mają w czasach prohibicji w USA ? Mam na mysli cos na zasadzie filmu L.A Confidential, bądź serialu Kroniki TImes Square, czy Mad Men ?

Ojciec mieszkał z dwiema córkami. Na obrzeżach miasta, pozbawieni prądu.
Wiem, że opis jest nieszczegółowy, ale może ktoś coś kojarzy.

Witam

Rzuciłem sobie takie, dość specyficzne wyzwanie. Otóż dzięki temu, że na Netflix wpakowano wszystkie seriale z uniwersum Star Trek, a z obejrzeniem filmów też nie ma problemu. Postanowiłem obejrzeć całość. Nie jednak wedle chronologii powstania, a wedle Daty Gwiezdnej uniwersum. Pomogła mi w ustaleniu...