Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

Poszukuje seriali, w których akcja toczy się w latach 30'-70'. Jestem mega podjarany serialami tj.:

22.11.63
https://www.filmweb.pl/serial/22.11.63-2016-644133

Kroniki Times Square
https://www.filmweb.pl/serial/Kroniki+Times+Square-2017-767896

I szukam podobnych, mogą być to kryminały, akcje,...

Skończyła się „Pierwsza miłość” i czytam reklamę, że zastąpi go nowy serial o tytule „Sekrety rodziny”. Myślę sobie – jakiś fabularny pewnie, zobaczę co to jest. Okazuje się, że to kolejny klon „Dlaczego ja?” Teraz jeszcze reklamują „To Twoja wina”.
Skąd to się bierze? Rozważałem sobie, że jest to tańsze/szybsze w...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, szukam tytułu utworu który pojawił się we wczorajszym odcinku Świata według Kiepskich. Kiedyś słyszałam go w jakiejś grze.

Witam Forumowiczów!

Szukam tego serialu od dawna. Oglądałem za młodu w (niestety) TVP, ale wówczas były tylko dwa kanały. Jeżeli dobrze kojarzę był to japoński serial o grupce samurajów/wojowników. Pamiętam tylko niektóre sceny. Jeden z bohaterów potrafił zabijać zerwaną z drzewa gałęzią albo wbić różę w głowę...

Hej! Czy moglibyście polecić mi serial realistyczny (bez ŻADNEGO elementu sci-fi), niekostiumowy, osadzony w czasach mniej więcej współczesnych? Zależałoby mi jeszcze, żeby to nie było coś bardzo niszowego, bo chciałabym mieć szansę na znalezienie kolejnych odcinków gdzieś w necie. Najlepiej 40-60 minutowe odcinki....

Mam krótkie pytanie - czy ten serial się już zakończył czy będą jeszcze wychodzić nowe sezony? Chciałbym obejrzeć ale mam taką dziwną przypadłość że oglądam tylko seriale które już są zakończone bo nie cierpię czekać na kolejne epizody

Witam. Od kilku tygodni chodzi mi po głowie bajka która oglądałem jako małe dziecko. Pamiętam odcinek gdzie grupka zwierzaków (wśród nich chyba był wasaty kot tyle pamietam) za pomocą lokomotyw poplatali rury sciekowe pewnej fabryki. Nie pamiętam jej tytułu a chciałem bardzo ja zobaczyć ponownie. Proszę o pomoc!

Cześć ile Malcolm ma lat naprawdę? Serial jest z 2000 roku... A on urodził się w 85 roku to wychodzi na to że ma 15 lat... Ale przecież on na tyle nawet nie wygląda w serialu, a tym bardziej chodzi do podstawówki... Gdzie jest błąd ?

1.
"Detektyw Monk" .
Odcinek, w którym Monk zażył jakis lek, który go wyleczył z jego wszystkich fobii.
Został chyba przywrócony do pracy w policji.
Niestety skutkiem ubocznym tej terapii był zanik zdolności Monka.
Nie potrafił już tak jak przedtem nic wydedukować na miejscu zbrodni.
W końcu zrezygnował...

więcej