Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, kieruję te pytanie głównie do osób, które obejrzały całą serie avatara, przez co mogłyby mi pomóc w wyborze kolejnego serialu do obejrzenia :)
Tak jak w tytule, szukam czegoś, co jest bardzo zbliżone do Avatar:Legenda Aanga.

Cześć, szukam pewnej bajki z której pamiętam tylko dwie sceny ale wierzę, że ktoś je skojarzy. Nie jestem też pewna czy był to długi film animowany czy forma bajki w odcinkach. Kreska ładna, bardzo realistyczna, żadnych przesadnie wielkich oczu czy nienaturalnych kolorów włosów. Pierwsza scena jaką pamiętam to jak...

Czołem wszystkim. Czy kojarzy ktoś może odcinek Columbo w którym to akcja działa się na statku i facet zabił kogoś (chyba kobite) po czym pozbył się rękawiczek wrzucając je do wody, a potem jakoś Columbo podejrzewajac go stwierdził, że morderca byłby głupi pozbywajac się rękawiczek i ten czlek ubrał inne i podrzucil...

więcej

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ile-minut-oglada-sie-telewizje

Poszukuje ciekawych miniseriali produkcji BBC. Sporo już obejrzałam, ale sądze, że podrzucicie jakieś ciekawe propozycje.

Cześć :)
Szukam serialu, który całokształtem zbliżony jest do serialu Avatar:Legenda Aanga.
Pytanie głównie kieruje do osób, które obejrzały avatara, a na podstawie kolejnych obejrzanych seriali mogliby mnie naprowadzić na coś, co bardzo przypomina avatara :)
Nie lubię rzeczy opartych na przyszłości

Szukam serialu, który parę lat temu leciał w polskiej telewizji. Czas rozgrywanej akcji jest najprawdopodobniej średniowiecze. Serial opowiadał o losie dziewczyny, która byłą w biel i walczyła sztyletami.Pojawiał się również taki chłopak, najprawdopodobniej walczył mieczem.

Szukam polskiego filmu o tematyce mlodzieżowej. Chyba raczej z lat 80-tych (ale moze tez byc z poznych 70-tych lub wczesnych 90-tych).
Film byl o nastoletniej dziewczynie i chlopaku. Chlopak byl chyba raczej z typu mlodzieży z problemami (jakis poprawczak lub klopoty z prawem?), dziewczyna raczej chyba z "dobrego"...

więcej

Kilka lat temu oglądałem serial dla dzieci o trzech przyjaciół ninja (dwóch chłopaków i jedna dziewczyna) jednemu nie żyje dziadek który pokazuje się jako chologram. Pod łóżkiem tego chłopaka jest baza która otwiera się za pomocą naszyjnika.
Proszę o podanie tytułu.

użytkownik usunięty

Czy znalazł ktoś lub dotarły do niego informacje czy te osoby zagrają w 8 sezonie AHS ???
Wiem, że one i on nie żyją ale Ryan Murphy napisał że postacie z Coven mają powrócić a Cordelia Foxx i Zoe Benson mają moc wskrzeszania więc wszystko możliwe.
-Frances Conroy jako Myrtle Snow
-Lily Rabe jako Misty Day
-Emma...