Cześć,
Oglądam kiedyś serial o mężczyźnie który miał uratować kilka osob przed smiercia. Wcześniej widział ich śmierć. Jedna z tych osób była kobieta która uchronił przed smiercia w metrze. Robil to zeby uratowac swoje dzieko. Czy ktoś z Was może pamięta albo kojarzy tytuł?
Kiedyś można było zobaczyć większość seriali a teraz nawet starych nie można albo ja coś mam nie tak włączone.
Jak oceniacie Grę o Tron ? Z jednej strony serial ma świetnych aktorów i jest zrobiony z rozmachem. Z drugiej strony jest tam sporo scen golizny i seksu oraz zwykłego sadyzmu we wszelkich odmianach. Osobiście serial mi się bardzo podoba, nie wiem jak innym.
Dla kogo ten film jest emitowany? Czy są reklamodawcy, którzy myślą, że 3.20 w niedzielę a może raczej to już poniedziałek (?!) to dobra pora na to by pokazać ich produkty. Serio, to nie pierwszy raz. O co chodzi w emisji filmów o takich godzinach?
szukam serialu w ktorym byla do wyboru jedna z dwoch opcji, na zastanowienie sie bylo kilka sekund i po tym czasie otrzymywano odpowiedz, czy wybor byl sluszny i czy sie przezyje, byly to skrajne pytania jak : wolalbys zjesc najslodszy miod czy najostrzejsza papryczke chilli, pytan bylo prawdopodobnie 7, i na samym...
dlaczego jest mało popularny? i kto oglądał, czy może mi ktoś przybliżyć jakieś podobne bardziej znane pozycje do których można by porównać? czy jest to słodki badziew w stylu "Siódme niebo"? czy coś z jajem/pazurem?
Witam . Przypomniał mi się serial z dzieciństwa gdzie policjant ganiał jednego złodzieja/zbira i oboje wpadli w pętlę czasu i dzień w dzień go ganial i odcinek w odcinek któryś z nich umierał na koniec . Taki komediowy ten serial był . Pomóżcie !!!
Może ktoś kojarzy serial sf, chyba lata 90. Statek kosmiczny ląduje na nieznanej planecie. Wśród przybyszy jest kobieta z dzieckiem, chłopcem. Planetę zamieszkują dziwne stwory (podobni trochę do wymalowanych Aborygenów). Pojawiają się jak duchy z ziemi i tak samo znikają, wciągając za sobą ludzi.