Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej. Tak jak w tytule. Dawno temu ogladalam film którego tytułu nie pamiętam. Co pamiętam z fabuły. To bylo o malym chinskim chlopczyku. Jego matka chyba nie była chinka. Pojechali na pogrzeb. I on tam znalazl w piwnicy chyba jakas fabrykę czy coś takiego. No i zle duchy go zabrały. Jego matka musiala o niego walczyc....

więcej

natknąłem się ostatnio w telewizji na pewien serial, niestety nazwa wyleciała mi z głowy. Pamiętam zarys jednego odcinka. Dwóch policjantów, jeden czarny, drugi biały, z kręconymi włosami zaczesanymi na bok, była tam też pani psycholog do której uczęszczał ten drugi policjant (kręcone włosy), pani psycholog była...

oczywiscie po polsku

Witam,
Szukam bajki z lat 90. Kiedy leciał np: Dajmos, Jata Man. Chyba była japońska.
Pamietam, ze był chłopak, który zamieniał się w czarnego ptaka. Latał wśród samolotów. Był tez dom, który potrafił się przenosić w różne miejsca.
Niewiele. Ale może ktoś coś kojarzy.

witam,
Poszukuje serialu o mafii, gangach, gangsterach itp. Chodzi mi o coś w stylu Rodziny S, Sons of Anarchy, zakazane imperium, Magic city. Czy znacie jeszcze jakieś tytuły godne polecenia.
Z gory dziękuje i pozdrawiam Patryk

Fargo, Hannibal, True Detective czy Rodzinę Soprano?

Który serial jest większym dnen? :)

Zapraszam do dyskusji :)

Witam!
Kilkanascie lat temu byl wyswietlany na TVP. Niestety nic wiecej nie zapamietalem ale seriali o piratach nie bylo wtedy chyba zbyt wiele zwlaszcza emitowanych w polskiej tv wiec moze ktos zapamietal tytul;)

JW.

Dynastia Tudorów? sceny seksu są? takie jak w Spartacus? czy wszystko pozasłaniane? ;-)