Witam,
Szukam kogoś kto posiada Gwiezdne Wojny Wojny Klonów (serial animowany) na dvd. Sezon 3-6 po polsku. Chętnie odkupie. Nigdzie w internecie nie mogę tego znaleźć, to znaczy jest pare ofert, ale serial jest w języku angielskim, a mi zależy na polskim.
Oto ona:
1. Maciej Gutowski;
2. Lucjan Szołajski;
3. Janusz Szydłowski;
4. Stanisław Heropolitański;
5. Tomasz Knapik;
6. Stanisław Olejniczak;
7. Piotr Borowiec;
8. Kacper Kaliszewski;
9. Jacek Brzostyński;
10. Radosław Popłonikowski;
Oglądałem go w latach 90. Opowiadał losy dwóch bohaterów kobiety i faceta, którzy rozwiązywali zagadki kryminalne. W jednym odcinku trafili na opuszczony tankowiec w którym grasował zmutowany koleś ze ślimakiem w brzuchu. Ganiał ich po tym statku i jak odsuwałem koszule to z brzucha wyłaził mu ślimak. W zasadzie tyle...
więcej
Poszukuję serialu, który oglądałam ładnych parę lat temu. Oto fakty, które pamiętam:
- serial miał niewiele odcinków, pomiędzy 6 a 12
- sądząc po klimacie i krajobrazach była to produkcja brytyjska
- w jednym z odcinków podejrzany o morderstwo był ekscentryczny miłośnik kolei, który na wielkiej kolejowej makiecie...
Hej, kieruję te pytanie głównie do osób, które obejrzały całą serie avatara, przez co mogłyby mi pomóc w wyborze kolejnego serialu do obejrzenia :)
Tak jak w tytule, szukam czegoś, co jest bardzo zbliżone do Avatar:Legenda Aanga.
Cześć, szukam pewnej bajki z której pamiętam tylko dwie sceny ale wierzę, że ktoś je skojarzy. Nie jestem też pewna czy był to długi film animowany czy forma bajki w odcinkach. Kreska ładna, bardzo realistyczna, żadnych przesadnie wielkich oczu czy nienaturalnych kolorów włosów. Pierwsza scena jaką pamiętam to jak...
Czołem wszystkim. Czy kojarzy ktoś może odcinek Columbo w którym to akcja działa się na statku i facet zabił kogoś (chyba kobite) po czym pozbył się rękawiczek wrzucając je do wody, a potem jakoś Columbo podejrzewajac go stwierdził, że morderca byłby głupi pozbywajac się rękawiczek i ten czlek ubrał inne i podrzucil...
więcej