Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego nakrecili tylko 7 sezonow i jak to sie wszystko konczy jaki jest ostateczny koniec Buffy w komiksach?

Witam, od dłuższego czasu poszukuje jakiegokolwiek namiaru na serial z lat 90, z tego co
pamiętam serial leciał na Polsacie, jest od o agencie (coś w stylu 007) któremu pomaga
taki śmieszny informatyk który siedzi w pokoju ma przed sobą ogromy ekran i widzi oraz
słyszy to co ten agent. Z tego co pamiętam to była...

więcej

Witam, poszykuję serialu. Prawdopodobnie jest to serial familijny, fantasy możliwe że przygodowy. Pamiętam, że w pierwszym odcinku ojciec trójki dzieci (co było niedozwolone, można było mieć maks.2) zdobył dla nich pomarańczę, ale to taką prawdziwą. Oraz że w dalszym odcinku oszust podający się za lekarza (albo inną...

więcej

Moja mama szuka filmu bo nie potrafimy sobie przypomnieć tytułu. Więc tak film nie jest stary (po 2010 prawdopodobnie) i na początku była scena na stacji kolejowej gdzie był zegar z witrażem, ktoś został zabity i jak gdyby wszystko zaczęło dziać się od początku. Główny bohater (mężczyzna)

Cześć,
z tego co pamiętam ten film opowiada historię dziewczyny, której ojciec miał stadninę koni i możliwe, że odbywały się tam jakieś wyścigi. Wiem też że bohaterka miała bliznę na twarzy, ale w jaki sposób ją zdobyła, nie mam pojęcia. Potem jej ojciec umiera i ona przejmuje stadninę. Wychodzi za mąż. Ten mąż...

Witam. Poszukuję filmu o skaterach 3 cześć. Akcja rozgrywa sie gdzieś w latach 90, młody chłopak pokonuje w walce osobę o nazwie "czarne dziecko" i zostaje członkiem jakiegoś klubu który ma swoją "bazę" i muszą ją spłacić, lecz nie mają pieniędzy więc chcą go wytresować i wygrać turniej.

Czy tylko mi wydaje się pośpieszony, niedopracowany, a cała historia układa się przyzwoicie, ale to nie poziom pierwszej części?

Szukam filmu 'The man from snowy river' /' Powrót nad śnieżną rzekę' na płycie dvd z lektorem . Orientuje się ktoś czy jestem w stanie znaleźć to dvd z lektorem?

Pod koniec zeszłego roku, albo na początku tego wyszedł serial opowiadający o przyszłości w której ludzie tak się uzależnili od gier, że zostały one zakazane. Ludzie grają w podziemiu i są za to ścigani. Pewna firma opracowuje technologie wirutalnej rzeczywistości/rzeczywistości wirtualnej i ściąga najlepszych graczy...

więcej

Rodzeństwo dostaje się do gry stworzonej przez swojego ojca. Z tego co pamiętam byli tam chyba piraci. W pewnym momencie trafiają do miejsca, który nie został jeszcze utworzony, taki jakby biały pokój.