witam,
Poszukuje serialu o mafii, gangach, gangsterach itp. Chodzi mi o coś w stylu Rodziny S, Sons of Anarchy, zakazane imperium, Magic city. Czy znacie jeszcze jakieś tytuły godne polecenia.
Z gory dziękuje i pozdrawiam Patryk
Witam!
Kilkanascie lat temu byl wyswietlany na TVP. Niestety nic wiecej nie zapamietalem ale seriali o piratach nie bylo wtedy chyba zbyt wiele zwlaszcza emitowanych w polskiej tv wiec moze ktos zapamietal tytul;)
Cześć,
Oglądam kiedyś serial o mężczyźnie który miał uratować kilka osob przed smiercia. Wcześniej widział ich śmierć. Jedna z tych osób była kobieta która uchronił przed smiercia w metrze. Robil to zeby uratowac swoje dzieko. Czy ktoś z Was może pamięta albo kojarzy tytuł?
Kiedyś można było zobaczyć większość seriali a teraz nawet starych nie można albo ja coś mam nie tak włączone.
Jak oceniacie Grę o Tron ? Z jednej strony serial ma świetnych aktorów i jest zrobiony z rozmachem. Z drugiej strony jest tam sporo scen golizny i seksu oraz zwykłego sadyzmu we wszelkich odmianach. Osobiście serial mi się bardzo podoba, nie wiem jak innym.