Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego juz wcale nie kreca seriali komediowych jak Lokatorzy, Sasiedzi, Swieta Wojna z swietnym Bercikiem i seriali kryminalnych jak Glina, Pitbull, Kryminalni, Fala Zbrodnii . A jak juz jest jakis fajny serial Kryminalny jak np Sprawiedliwi - Wydzial Kryminalny to zepsuja go glupimi paradokumentalnymi wstawkami ....

więcej

Chciałbym porozmawiać o podobieństwach i różnicach pomiędzy starym amerykańskim serialem Zorro a Czerwonym Orłem. Schemat obu serial jest niby podobny ale bohaterowie Czerwonego orła (Nawet dostojnicy kościelni) wydają się tak jakoś znacznie okrutniejsi. Pomijając oczywiście obu herosów tych seriali i ich pomocników.

Gdy pani z tvn-u mówi o tym, że dwie strzelone przez Ronaldo bramki były hatt-trickami...

Witam, szukam serialu w którym jeden ze zwiastunów opierał się na grze: puszczasz oczko i kogoś zabijasz, oraz że trzeba znaleźć zabójcę przed tym zanim puści Ci oczko. Serial był chyba osadzony w dawnych czasach. Z góry dziękuję za pomoc ! :)

Jedynie co pamiętam to serial był o (chyba?) niewidomej dziewczynie, odbywał się gdzieś na oko kraj taki jak Turcja, Indie, Pakistan (przepraszam ale nie pamiętam gdzie)
Prawdo podobnie odzyskała wzrok czy jakoś tak, zakochała się, poczym urodziła dziecko i nazwała synka tego mężczyzny imieniem (o ile się nie myle to...

więcej

Poszukuje seriali w których akcja rozgrywa się w czasach do XIXw (zaczynając od P.N.E). Produkcje od lat 1980-teraz.
Seriale które juz widziałem: Vikings; Game of Thrones; Taboo; Rome; Spartacus (wszystkie); Da Vinci Demons; Black Sails; Knighfall; The Hollow Crown; The Crown; Pillars of Earth; Peaky Blinders; The...

więcej

Kilka lat temu leciała albo na jetixie albo na disnej xD. Była o chłopaku który walczył ze zmutowanymi ludźmi. Sam też był zmutowany, ale panował nad swoją mocą. Miał czarne włosy i nosił chyba czerwoną kurtkę. Pamiętam, że podobała mu się jakaś dziewczyna, która też miała jakieś zdolności i należała do grupy, która...

więcej

Witam nie pamiętam niestety jacy aktorzy grali w tym serialu ani ile jest sezonow ale pamieta ze byl 1 jak ogladałam. Główny aktor to był starszy człowiek który został zamordowany i odnowiony? w wielkim inkubatorze? Po tym wyglądał zypełnie inaczej. Pamiętam że miał syna i nic wiecej niestety :( szukałam już wszędzie i...

więcej

Czy ktoś mógłby polecić jakiś fajny serial, w któym humor jest na poziomie tego z Doliny Krzemowej :) ? Czyli w sumie środowisko geeków, niebanalnego humoru. Oglądałem The Crashing/Na wylocie i też mi się spodobało :). Niestety nie trawię Sitcomów.. więc np. Technicy Magicy odpadli na starcie.. nie lubię, jak mi się...

więcej

Witam, takie małe pytanko czy postać Stevea jeszcze wróci po czwartym sezonie?