Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam serialu w ktorym byla do wyboru jedna z dwoch opcji, na zastanowienie sie bylo kilka sekund i po tym czasie otrzymywano odpowiedz, czy wybor byl sluszny i czy sie przezyje, byly to skrajne pytania jak : wolalbys zjesc najslodszy miod czy najostrzejsza papryczke chilli, pytan bylo prawdopodobnie 7, i na samym...

Dziwne, że tak wcześnie. Dawniej szedły później ale czasy się zmieniają

dlaczego jest mało popularny? i kto oglądał, czy może mi ktoś przybliżyć jakieś podobne bardziej znane pozycje do których można by porównać? czy jest to słodki badziew w stylu "Siódme niebo"? czy coś z jajem/pazurem?

Witam . Przypomniał mi się serial z dzieciństwa gdzie policjant ganiał jednego złodzieja/zbira i oboje wpadli w pętlę czasu i dzień w dzień go ganial i odcinek w odcinek któryś z nich umierał na koniec . Taki komediowy ten serial był . Pomóżcie !!!

Może ktoś kojarzy serial sf, chyba lata 90. Statek kosmiczny ląduje na nieznanej planecie. Wśród przybyszy jest kobieta z dzieckiem, chłopcem. Planetę zamieszkują dziwne stwory (podobni trochę do wymalowanych Aborygenów). Pojawiają się jak duchy z ziemi i tak samo znikają, wciągając za sobą ludzi.

Wiadomo coś kiedy będzie dostepny czwart sezon Sherlock'a na polskim Netflixie ?

Dlaczego nakrecili tylko 7 sezonow i jak to sie wszystko konczy jaki jest ostateczny koniec Buffy w komiksach?

Witam, od dłuższego czasu poszukuje jakiegokolwiek namiaru na serial z lat 90, z tego co
pamiętam serial leciał na Polsacie, jest od o agencie (coś w stylu 007) któremu pomaga
taki śmieszny informatyk który siedzi w pokoju ma przed sobą ogromy ekran i widzi oraz
słyszy to co ten agent. Z tego co pamiętam to była...

więcej

Witam, poszykuję serialu. Prawdopodobnie jest to serial familijny, fantasy możliwe że przygodowy. Pamiętam, że w pierwszym odcinku ojciec trójki dzieci (co było niedozwolone, można było mieć maks.2) zdobył dla nich pomarańczę, ale to taką prawdziwą. Oraz że w dalszym odcinku oszust podający się za lekarza (albo inną...

więcej

Moja mama szuka filmu bo nie potrafimy sobie przypomnieć tytułu. Więc tak film nie jest stary (po 2010 prawdopodobnie) i na początku była scena na stacji kolejowej gdzie był zegar z witrażem, ktoś został zabity i jak gdyby wszystko zaczęło dziać się od początku. Główny bohater (mężczyzna)