Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

i chętnie znów obejrzelibyście je od pierwszego odcinka. Z chęcią przeczytam Waszą listę, moja alfabetycznie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Najlepsze seriale wszech czasów

"Seriale przestają być jedynie tanią rozrywką dla mas. Telewizyjne produkcje mogą obecnie liczyć na ogromne budżety. Powstające z rozmachem serie gromadzą przed odbiornikami nawet najbardziej wybrednych i wymagających widzów.

W każdym sezonie kręci się kilkadziesiąt nowych...

Znam wiele dobrych seriali komediowych ale szukam nowych, prosiłbym o jakieś propozycje... Zależy mi głownie na tych z USA, najlepiej tych powstałych w latach 2005-2010, ale oczywiście dobrą propozycje nie z tych ram też przyjmę z wdzięcznością ;-)

Z góry dziękuje :-)

Witam. Szukam komedii wojennej. W której wszyscy mężczyźni wyjeżdżają na wojnę a męska praca przypadła kobietom. Jeden z mężczyzn wrócił i szuka żon dla swoich kolegów z frontu. Owy mężczyzna zakochał się w brunetce chyba była mechanikiem. Pamiętam że ze w jednej z wiosek wszystkie dzieci były rude. Nie pamiętam tytułu...

więcej

Witam!!! Już drugi raz zamieszczam tego posta bo chyba za pierwszym razemi mi się nie udało :p ale do rzeczy:
Potrzebuję pomocy (to chyba oczywiste :D)...
Dawno temu, jak byłem jeszcze pyci-pyci oglądałem namiętnie pewną bajkę anime (być może manga, nie pamiętam), której bohater zwał się Złotoskrzydły. Z tego co...

Pamiętam, że były tam głównie zadania polegające na zapamiętywaniu szeregów dźwięków instrumentów. W programie występowali zawodowi muzycy, prezentujący dane instrumenty. Pamięta ktoś tytuł tego teleturnieju?

Jak wyglada waszna top seriali z lat osiemdziesiątych ?

Kilkanaście lat temu leciał w telewizji (chyba na jedynce) amerykański serial o strażakach który zapadł mi w pamięć, ale niestety wyleciał mi z głowy tytuł... Prosze o pomoc. Serial opowiadał o przygodach i akcjach drużyny strażaków w jednym z amerykańskich miast, a w czołówce pamiętam że słychać było syrenę wozu...

Cześć, mam pytanie o wasze odczucia co do zakończenia ósmego sezonu. Jak myślicie Megi, Jezus i Deryl planują pozbyć się/zdradzić Ricka? Czy chodziło im raczej o pozbycie się Negana?