Tyle tego jest, że łatwo się pogubić i coś przeoczyć. Dlatego stworzyłem zestaw najlepszych z najlepszych, w odcinkach:
http://prostozglowki.pl/najlepsze-seriale-ostatnich-warto-ogladac-trzeba-nadrobi c/
Serial lata ogladalam go jako dziecko w latach 90tych amerykański komediowy wydaje mi się że canal +albo Polsat. Bohater to dziecko telewizji czlowiek trochę nieprzystosowany i wiele wydarzeń z jego życia przypomina mu kadry filmow które oglądał i fragmenty tych filmów są pokazywane w tym serialu. A narracja filmu to...
więcej
miałem 10 lat i mało pamiętam.
bajka była na tvp2. jakiś stary pan opowiadał straszne historie. to jak horror dla mnie było. bałem się, ale byłem mały. to było chyba w niedziele koło południa. tylko to wiem.
był serial w Berlinie wschodnim. były dzieci i chodziły gdzieś czytać książki Maya. to miało kilka odcinków....
i chętnie znów obejrzelibyście je od pierwszego odcinka. Z chęcią przeczytam Waszą listę, moja alfabetycznie...
Najlepsze seriale wszech czasów
"Seriale przestają być jedynie tanią rozrywką dla mas. Telewizyjne produkcje mogą obecnie liczyć na ogromne budżety. Powstające z rozmachem serie gromadzą przed odbiornikami nawet najbardziej wybrednych i wymagających widzów.
W każdym sezonie kręci się kilkadziesiąt nowych...
Znam wiele dobrych seriali komediowych ale szukam nowych, prosiłbym o jakieś propozycje... Zależy mi głownie na tych z USA, najlepiej tych powstałych w latach 2005-2010, ale oczywiście dobrą propozycje nie z tych ram też przyjmę z wdzięcznością ;-)
Z góry dziękuje :-)
Witam. Szukam komedii wojennej. W której wszyscy mężczyźni wyjeżdżają na wojnę a męska praca przypadła kobietom. Jeden z mężczyzn wrócił i szuka żon dla swoich kolegów z frontu. Owy mężczyzna zakochał się w brunetce chyba była mechanikiem. Pamiętam że ze w jednej z wiosek wszystkie dzieci były rude. Nie pamiętam tytułu...
więcej
Witam!!! Już drugi raz zamieszczam tego posta bo chyba za pierwszym razemi mi się nie udało :p ale do rzeczy:
Potrzebuję pomocy (to chyba oczywiste :D)...
Dawno temu, jak byłem jeszcze pyci-pyci oglądałem namiętnie pewną bajkę anime (być może manga, nie pamiętam), której bohater zwał się Złotoskrzydły. Z tego co...