Witam!!! Już drugi raz zamieszczam tego posta bo chyba za pierwszym razemi mi się nie udało :p ale do rzeczy:
Potrzebuję pomocy (to chyba oczywiste :D)...
Dawno temu, jak byłem jeszcze pyci-pyci oglądałem namiętnie pewną bajkę anime (być może manga, nie pamiętam), której bohater zwał się Złotoskrzydły. Z tego co...
Pamiętam, że były tam głównie zadania polegające na zapamiętywaniu szeregów dźwięków instrumentów. W programie występowali zawodowi muzycy, prezentujący dane instrumenty. Pamięta ktoś tytuł tego teleturnieju?
Kilkanaście lat temu leciał w telewizji (chyba na jedynce) amerykański serial o strażakach który zapadł mi w pamięć, ale niestety wyleciał mi z głowy tytuł... Prosze o pomoc. Serial opowiadał o przygodach i akcjach drużyny strażaków w jednym z amerykańskich miast, a w czołówce pamiętam że słychać było syrenę wozu...
Cześć, mam pytanie o wasze odczucia co do zakończenia ósmego sezonu. Jak myślicie Megi, Jezus i Deryl planują pozbyć się/zdradzić Ricka? Czy chodziło im raczej o pozbycie się Negana?
mały byłem i mało pamiętam.
1. były wiewiórki w bajce. to na tvp1 przed wiadomościami. tylko całe lato to było. wiewiórki miały przygody. po bajce jakieś dwie dziewczynki śpiewały piosenkę. nie wiem co. całe lato ta sama piosenka.
2. był chłopiec i on był niegrzeczny i jakaś wróżka zmieniła o w krasnoludka. był mały...
Posiadam 55 calowy tv i chcialbym obejrzec stare filmy w dobrej jakosci. Czy jest jakas platfotma VOD, lub kanaly telewizyjne, ktore spelnia moje oczekiwania?
Nie pamiętam właściwe wiele o tym serialu był on o grupce ludzi a właściwie dopiero się zbierającej do kupy walczyli i rozwiązywali sprawy z kategori super natural i główną cechą tego serialu było to że istniały swego rodzaju trumny w których były części ciała np. ręka noga itd. jakiegoś nieśmiertelnego potwora i one...
więcejCześć, chciałbym prosić Was o pomoc. Nie mogę przypomnieć sobie tytułu serialu animowanego o superbohaterach, gdzie w czołówce - o ile mnie pamięć nie myli - herosi siedzą w normalnie wyglądającym mieszkaniu, które następnie zmienia się w kwaterę główną (stół obraca się i po drugiej stronie są jakieś komputery,...