Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ogladalem pewien film bardzo dawno temu w ktorym jest scena jak zwiazany juz emocjonalnie mezczyzna uprawia seks w czyms co moja wyobraznia mi przypomina w rodzaju stodoły, a jego kochanka jest kosmitka/mutantka. najwieksza niewiadoma jest wlasnie to bo nie pamietam czy byli to kosmici czy przemienieni ludzie. Postac...

więcej

http://m.filmweb.pl/forum/filmy#mobileNewTopicPanelSzukam filmu: koleś poznaję na studiach dziewczynę. Wyjeżdzają razem nie pamietam gdzie (on obiecał jej super mieszkanie a mieszkali zaraz przy autostradzie) Bylo im super. On został maklerem jakiejś gwiazdy ona poznała producenta filmowego z którym potem się związała....

więcej

Cześć, wiem że może być to niecodzienne pytanie, ale chodzi za mną od kilku godzin. Czy są jakieś seriale godne polecenia, gdzie główni bohaterowie (trójka ale może być więcej xD) są razem? Wiecie trójkąciki, czworokąciki wszystko. Jakby to było TYLKO dodatkiem i serial (lub film) nie skupiał się na tym jakie wiążą...

więcej

Pomozcie prosze. Szukam bajki, ktorej bohaterem byl mis ktory robil mikstury. mial on przyjaciol..pamietam ze jednym z nich byla pszczola. Wioske zaatakowal smok i mis sporzadzil miksture ktora najpierw testowal na sobie: pierwsza zamienila go w swinie, druga zmiejszyla go.. na szczescie ostatnia okazala sie ta...

Przyszedł czas pisania pracy licencjackiej, dlatego poszukuję jakiegoś serialu młodzieżowego z fajnym gejowskim wątkiem, który przewija się dosyć często, a nie raz na kilkanaście odcinków. Jak na razie widziałam Shameless i Shadowhunters - i szukam czegoś podobnego. Z góry dziękuję :) x

Który lepszy jak dla mnnie Bundych.

szukam jakiejs platformy, strony, czegokolwiek do obejrzenia wszystkich odcinkow, w dobrej jakosci bz problemow z buforem no i darmowej c;-)

Ktos cos? ;-)

Pytanie takie jak w nazwie. Sądzę, że gdyby Sony czy Paramount czy Universal byli na tyle ogarnięci wzieliby kupili prawa ale jak widać zanim o tym ktokolwiek pomyśli poważniej miną dekady. Szkoda. Niemniej chciałbym poznać wasz dream cast.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

hej, (niestety) przez przypadek obejrzałam reklamę plus taryfy proste jak bagietka i zastanawiam się kto w niej wystąpił, mam na myśli oczywiście tą blondi która rozmawia z piekarzem :p

mam co prawda trzy typy, dwa bardziej prawdopodobne, jeden mniej ale i tak nie jestem pewna:

1 Paulina Komenda ? - to typ...