Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A właściwie filmów. :)
Nie pamiętam, jak się nazywały - w tym problem. Mam nadzieję, że mi pomożecie!

1) Akcja działa się w jakimś miasteczku, do którego zawitała pewna dziewczyna i mężczyzna - działali pod przykrywką, byli kimś w rodzaju tajnych agentów, którzy wymierzali sprawiedliwość. Tym razem postanowili...

Szukam filmu,
film był stary, czarno biały
był o mordercy, którego ktoś nagrywał, na końcu morderca chyba zginął

Czy ktoś z Was zna interesujący serial, który nie jest związany z tematyką sci-fi oraz taki, który nie jest komedią? Chodzi mi o dramaty, seriale kryminalne, thrillery oraz inne. Najlepiej, jakby dostęp do tego serialu był na Netfixie.

Jakie seriale polecicie (Netflix/Showmax)?
Do tej pory obejrzałem (skopiowane z mojego profilu):
Troy: Fall of a City (2018) - 1/10
The Musketeers (2014) - 10/10
The Frankenstein Chronicles (2015) - 10/10
The End of the F***ing World (2017) - 9/10
The Punisher (2017) - 7/10
Better Call Saul (2015) -...

Próbowałem oglądać. Szczęka opadała mi coraz bardziej i bardziej...
Ktokolwiek znalazł ją, walającą się na podłodze, proszony jest o kontakt ze zdruzgotanym właścicielem.

Czy ktoś z was w ogóle go lubi albo chociaż ogląda?

Oglądacie, bądź obejrzeliście serial z angielskim, czy polskim dubbingiem? Jesteście zadowoleni z polskiej wersji? Zaczęłam po polsku, wiem, że jest jakaś zmiana aktorów podkładających głos. Da się przyzwyczaić, czy aż taka tragedia? Druga kwestia to żarty. Zauważyliście jakąś sporą różnice? Polski dubbing odbiega od...

więcej

witam, szukam filmu. Był sobie facet możliwe ze Brytyjczyk, czarnoskóra para może przyjaciele , nie pamiętam . pamiętam tylko tyle ze ta murzynka zdradzila swojego faceta wlasnie z tym Brytyjczykiem i miała usunąć ciaze ... po długim już czasie okazało się ze urodzila to dziecko i wspólnie wychowywala ze swoim facetem....

więcej

Był taki serial o chłopcu blondynek biegał po górach miał chyba na imię Emil zawsze jak się zdenerwował lub jak coś przeskrobał zamykał się w drewnianej budce i rzezbił figurki z drewna

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem