1. był serial gdzie ksiądz rozwiązywał zagadki keyminalne. w kościele mieszkał w usa. nie wiem jakie miasto.zakonnica tam była i polką była. mało wiem bo mały byłem.
2. był serial na tvp 2 i leciał w soboty gdzieś o 11. facet z przyszłości przenosił się w przeszłość i tam pomagał ludziom do jakich o przenieśli. w...
Witam ,poszukuję odcinka serialu csi miami albo csi NY w którym piękna cheerlederka całując widza ze sceny (na meczu koszykówki prawdopodobnie) , który rzucał do kosza,zabija go . Potem okazuje się że ona była strasznie gruba i ta sama osoba w przeszłości się z niej śmiała. Z góry dziękuję za odpowiedz
Witam, czy ktoś pomógłby mi znaleźć film biograficzny : Johann Sebastian Bach, prawdopodobnie Ulricha Thein, z 1985 r. Ten przepiękny film składający się z 4 odcinków, można obejrzeć na YouTube, ale tylko w języku niemieckim, nie ma ani lektora polskiego , ani tekstu pod filmem . Chciałbym znaleźć i obejrzeć ten film z...
więcejbył rok 90 i miałem 10 at. w tvp był serial o chłopcu o imieniu Ernie. to było w usa a on był azjatą. japonia, chiny.jego przybrany tata był policjantem. ten Ernie był karateką i walczył z przestępcami. tyle tylko wiem
Hej, możecie polecić mi jakieś dobre seriale? Podobne do tych które oglądałam.
-2 x PAmiętniki wampirów
-2 x The originals
- The 100
-shadohunters
- Teen Wolf (3 pierwsze sezony)
-Tajemny krąg
Próbowałam zabrać się do kronik shannara, once upon a time ale nie bardzo mi szło.
Czysta krew totalnie odpada....
Hejka! Może ktoś z Was, wiernych fanów kiepskiego tłumaczenia, byłby w stanie mi pomóc. Potrzebuję do pracy nazwiska osoby, która przetłumaczyła Sherlocka dla TVP (szczególnie chodzi mi o 1 i 2 sezon, nie wiem czy wszystkie sezony tłumaczyła ta sama osoba). Byłabym niesamowicie wdzięczna! Przekopałam w necie co byłam w...
więcej