Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję serialu (lub w ostateczności filmu), w którym główny bohater jest totalnym kozakiem ;D I nie chodzi mi o to, żeby był niezniszczalny jak Luke Cage albo był byłym wojskowym jak Punisher, najlepiej żeby nie był żadnym super bohaterem. Chodzi mi o kogoś podobnego do Michael'a Scofielda z Prison...

Z racji że ukończyłem już wszystkie odcinki the 100, który z resztą strasznie mi sie podobał i stawiam go na top 1 moich seriali, a oglądałem ich już dużo..
Był to mój pierwszy serial fantastyczny z wątkiem survivalu, wątek przypadł mi do gustu a postać Clarke to już w ogóle, chyba się w niej zakochałem :D...

I pytanie które pewnie intryguje wszystkich: o jakim ten skater z czapką serialu mówi?
Growing pains?

Witam, szukam dość nietypowo serialu dla żony. Z jej informacji wynika, że bohaterem był młody mężczyzna ok 30 (?), którego wychowywał samurai. Gdy postanowił wrócić w rodzinne strony, w jego domu mieszkała kuzynka z kuzynem - mieli oni firmę. Gdy mówił im, że są rodziną - wychowywali się razem oni mu nie wierzyli i...

więcej

Pamiętam w odcinku jaki oglądałem, chłopak wypił całą puszkę piwa i zatrzasnął się w łazience... miał z tatą chyba jakaś kłótnię o to że rączek nie umył.

Cześć! Szukam pewnego filmu (lub serialu), pamiętam niewiele ale może ktoś będzie wiedział. Przewijał się tam wątek dwóch znajomych/przyjaciół, którzy mieli się ku sobie. Ich znajomość była osią całego filmu. On przez długi czas zastanawiał się nad sensem tego związku, bił się z myślami jak powinien postąpić. Być może...

więcej

Witam, serial emitowany był chyba w TV4 w latach 1999-2004. Pamiętam, że opowiadał ten serial o losach kilku (może trzech) dziewczyn. Miały one kryjówkę pod ziemią, spadały do niej jakąś wielką dziurą, z tego co pamiętam to używały czegoś w stylu wypuszczanych lin. Na powierzchni rządziły maszyny, były także jakieś...

Ja ostatnio oglądam Min .Drużyne a na tv 4 , Policjanci z miami , Gliniarz i prokurator, 1miłość.

bohaterka z czarnymi włosami lekko za ramiona. tytuł serialu to chyba jej imię czy pseudonim? ktoś coś?

Witam, szukam odcinka kreskówki. Z tego co pamiętam to wyglądał mniej więcej tak: Pies dostał się do finału turnieju szachowego. W finale miał grać przeciwko chłopcu na wózku inwalidzkim. Pies specjalnie pozwolił wygrać chłopcu bo zrobiło mu się go żal. Potem okazało się, że ten chłopiec wcale nie był aż tak ciężko...