szukam jakiejs platformy, strony, czegokolwiek do obejrzenia wszystkich odcinkow, w dobrej jakosci bz problemow z buforem no i darmowej c;-)
Ktos cos? ;-)
Pytanie takie jak w nazwie. Sądzę, że gdyby Sony czy Paramount czy Universal byli na tyle ogarnięci wzieliby kupili prawa ale jak widać zanim o tym ktokolwiek pomyśli poważniej miną dekady. Szkoda. Niemniej chciałbym poznać wasz dream cast.
hej, (niestety) przez przypadek obejrzałam reklamę plus taryfy proste jak bagietka i zastanawiam się kto w niej wystąpił, mam na myśli oczywiście tą blondi która rozmawia z piekarzem :p
mam co prawda trzy typy, dwa bardziej prawdopodobne, jeden mniej ale i tak nie jestem pewna:
1 Paulina Komenda ? - to typ...
Witam, poszukuję serialu (lub w ostateczności filmu), w którym główny bohater jest totalnym kozakiem ;D I nie chodzi mi o to, żeby był niezniszczalny jak Luke Cage albo był byłym wojskowym jak Punisher, najlepiej żeby nie był żadnym super bohaterem. Chodzi mi o kogoś podobnego do Michael'a Scofielda z Prison...
Z racji że ukończyłem już wszystkie odcinki the 100, który z resztą strasznie mi sie podobał i stawiam go na top 1 moich seriali, a oglądałem ich już dużo..
Był to mój pierwszy serial fantastyczny z wątkiem survivalu, wątek przypadł mi do gustu a postać Clarke to już w ogóle, chyba się w niej zakochałem :D...
I pytanie które pewnie intryguje wszystkich: o jakim ten skater z czapką serialu mówi?
Growing pains?
Witam, szukam dość nietypowo serialu dla żony. Z jej informacji wynika, że bohaterem był młody mężczyzna ok 30 (?), którego wychowywał samurai. Gdy postanowił wrócić w rodzinne strony, w jego domu mieszkała kuzynka z kuzynem - mieli oni firmę. Gdy mówił im, że są rodziną - wychowywali się razem oni mu nie wierzyli i...
więcej