Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć! Szukam pewnego filmu (lub serialu), pamiętam niewiele ale może ktoś będzie wiedział. Przewijał się tam wątek dwóch znajomych/przyjaciół, którzy mieli się ku sobie. Ich znajomość była osią całego filmu. On przez długi czas zastanawiał się nad sensem tego związku, bił się z myślami jak powinien postąpić. Być może...

więcej

Witam, serial emitowany był chyba w TV4 w latach 1999-2004. Pamiętam, że opowiadał ten serial o losach kilku (może trzech) dziewczyn. Miały one kryjówkę pod ziemią, spadały do niej jakąś wielką dziurą, z tego co pamiętam to używały czegoś w stylu wypuszczanych lin. Na powierzchni rządziły maszyny, były także jakieś...

Ja ostatnio oglądam Min .Drużyne a na tv 4 , Policjanci z miami , Gliniarz i prokurator, 1miłość.

bohaterka z czarnymi włosami lekko za ramiona. tytuł serialu to chyba jej imię czy pseudonim? ktoś coś?

Witam, szukam odcinka kreskówki. Z tego co pamiętam to wyglądał mniej więcej tak: Pies dostał się do finału turnieju szachowego. W finale miał grać przeciwko chłopcu na wózku inwalidzkim. Pies specjalnie pozwolił wygrać chłopcu bo zrobiło mu się go żal. Potem okazało się, że ten chłopiec wcale nie był aż tak ciężko...

Mam pytanie...bo ten kanał oglądam od około 6 miesięcy i reklam nie było. Dziś nagle zonk, bo filmy przerywają reklamami.
Wie ktoś może co się stało?

użytkownik usunięty

Nie pamiętam nazwy i nie mogę go znaleźć. Akcja toczy się chyba na początku w psychiatryku, gdzie pamiętam, że zawyl w którymś momencie alarm i zapalily się czerwone światła. Potem okazało się, że kogoś wmurowało w ścianę, której wcześniej nie było. Kojarzę, że facet zatrzymał się w swoim umyśle/innym wymiarze z mężem...

więcej

Szukam seriali typu Dark,the Oa,stranger things,la casa de papel,cos co bedzie trzymalo mega w napięciu i wciągnie.

Poszukuje tytułów bajek z dzieciństwa z kasety VHS. Pamiętam zarys czterech z nich:
1. Był tam chłopiec, który posiadał białą mysz lub szczura i bawił się świecami kościelnymi, jego ojciec chyba je produkował, później chłopiec zaczął to robić, były to świece do kościoła.
2. Biedne dzieci wyobrażały sobie krainę pełną...

więcej

Uwielbiam brytyjskie produkcje, mini produkcje - dodajmy. Nie chce, żeby COŚ CO ZAMIERZAM OBEJRZEĆ miało dużo sezonów i dużo odcinków. Oglądałam już: Sherlocka, Luthera, Good Cop, Happy Valley, The Fall. Czy ktoś poleci coś w podobnym klimacie?