Mam pytanie...bo ten kanał oglądam od około 6 miesięcy i reklam nie było. Dziś nagle zonk, bo filmy przerywają reklamami.
Wie ktoś może co się stało?
Nie pamiętam nazwy i nie mogę go znaleźć. Akcja toczy się chyba na początku w psychiatryku, gdzie pamiętam, że zawyl w którymś momencie alarm i zapalily się czerwone światła. Potem okazało się, że kogoś wmurowało w ścianę, której wcześniej nie było. Kojarzę, że facet zatrzymał się w swoim umyśle/innym wymiarze z mężem...
więcejSzukam seriali typu Dark,the Oa,stranger things,la casa de papel,cos co bedzie trzymalo mega w napięciu i wciągnie.
Poszukuje tytułów bajek z dzieciństwa z kasety VHS. Pamiętam zarys czterech z nich:
1. Był tam chłopiec, który posiadał białą mysz lub szczura i bawił się świecami kościelnymi, jego ojciec chyba je produkował, później chłopiec zaczął to robić, były to świece do kościoła.
2. Biedne dzieci wyobrażały sobie krainę pełną...
Uwielbiam brytyjskie produkcje, mini produkcje - dodajmy. Nie chce, żeby COŚ CO ZAMIERZAM OBEJRZEĆ miało dużo sezonów i dużo odcinków. Oglądałam już: Sherlocka, Luthera, Good Cop, Happy Valley, The Fall. Czy ktoś poleci coś w podobnym klimacie?
Cofnąc czas i zmienić parę spraw.
Początek lat 90 i KRRIT powstaje szybcie niż w 1993 a konkretnie w pod koniec 1990.
Potem prywatne ogólnopolskie stacje TV
01.02.1991 Super 1 (Ktoś mógłby wcześniej wymyslić tą nazwę)
31.07.1992 NTP + (Mirosław Chojecki chciał z tą stacją startować)
05.12.1992 Polsat
03.10.1997...
Jakich filmów nie lubicie z jakich krajów ja nie lubię niemieckich oraz współczesnych polskich typu Kac Wawa . A wy ?
Cześć Wam
Poszukuję serialu który leciał na wizjatv w latach mnie więcej 1999-2002 , postaram sie podac tyle wskazówek ile pamiętam.
Leciał zawsze późno , był to horror/scifi (bynajmniej ja tak to pamiętam) leciał po Blokersach Eddiego Murphy, były tam demony pod postaciami ludzi ,które zmieniały wygląd na...
Witajcie!
Poszukuję dosyć starego westernu widziałam tyko urywek filmu i kawałek opis ,ale mnie zainteresował ,a tytułu nie zapamiętałam. Opowiadał on o jakimś mężczyźnie który został wychowany przez Indian ,a potem gdy dorósł odziedziczył po wuju jakieś gospodarstwo czy stado bydła na prawdę nie wiem jak to możliwe i...