Niewiele pamiętam ale chodziło o to że były tam takie nieme stworki elfo podobne . Dziewczynka miała blond włosy a chłopczyk rudo brązowe i oboje mieli zielone ubranka i chyba się kochali. Mam nadzieję że ktoś pomoże : D
która wystąpiła w jakimś programie kabaretowym (nie pamiętam tytułu) w zeszłym tygodniu(najprawdopodobniej) to był chyba któryś końcowy dzień tygodnia, było to wieczorem, ew. późnym wieczorem, na jednym z tych kanałów gdzie są tego typu programy rozrywkowe, jak np. dzięki bogu... Na pewno nie w tym tygodniu.
Czy...
Chodzi mi o konkretny odcinek. W tym odcinku Bud spotyka się z jakąś dziewczyną. Tak na prawdę dziewczyna wykorzystuje chłopaka. Namawia go by się z nim całował, a tak na prawdę ściąga mu majtki i na oczach całej szkoły wiesza je, a Bud skacząc próbuje je odzyskać.
Szukałem, ale nie udało mi się namierzyć nawet który...
Szukam jakiegoś ciekawego serialu do obejrzenia. Poniżej wypisze co już oglądałem, a jak przyjdzie wam do głowy jakiś inny serial sci-fi/fantasy, który oglądaliście i warto obejrzeć to jak możecie to podajcie (głównie tytuły).
Już obejrzane lub aktualnie oglądane przeze mnie:
Babylon 5
Sliders
Surface...
Witam wszystkich, czy ma ktoś może jakieś źródło do obejrzenia lub wiadomo czego, by obejrzeć Fale Zbrodni? :-)
Mianowicie chodzi o serial "jedyna szansa" na podstawie powieści Harlana Cobena .. ? Szukam e w Internecie ale nie mogę znaleźć, wiem ze leci w tv ale niestety nie mam wtedy czasu oglądAć
Witam
Poszukuje filmów bądź seriali w Poirotowskim klimacie . Nawet nie chodzi mi samą epokę co o sam styl prowadzenia spraw i pewien "kręgosłup moralny " Poirota który to jest dla niego specyficzny . Dobro jest dobro, a zło to zło. Morderca ma być ukarany . Irytuje mnie trochę w dzisiejszych serialach tego typu że...
Szukam seriali, w których pojawiają się wątki par, które są np. po rozstaniu, a w trakcie trwania serialu ponownie się schodzą. Chodzi mi bardziej o jakieś wielkie miłości z młodości po kilkunastu latach albo rozwiedzione pary, nie o teenage drama, gdzie każdy co chwilę się z kimś schodzi i rozchodzi.
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu serialu (na 80% serial, nie film), który nie tak dawno widziałam. Serial jest o parze seryjnych morderców, Prowodyrem jest młody facet, który wpływa na zakompleksioną dziewczynę pracującą w aptece. Dziewczyna ma blizny na twarzy. Morderstw było więcej, ale w serialu akurat jest...