Cofnąc czas i zmienić parę spraw.
Początek lat 90 i KRRIT powstaje szybcie niż w 1993 a konkretnie w pod koniec 1990.
Potem prywatne ogólnopolskie stacje TV
01.02.1991 Super 1 (Ktoś mógłby wcześniej wymyslić tą nazwę)
31.07.1992 NTP + (Mirosław Chojecki chciał z tą stacją startować)
05.12.1992 Polsat
03.10.1997...
Jakich filmów nie lubicie z jakich krajów ja nie lubię niemieckich oraz współczesnych polskich typu Kac Wawa . A wy ?
Cześć Wam
Poszukuję serialu który leciał na wizjatv w latach mnie więcej 1999-2002 , postaram sie podac tyle wskazówek ile pamiętam.
Leciał zawsze późno , był to horror/scifi (bynajmniej ja tak to pamiętam) leciał po Blokersach Eddiego Murphy, były tam demony pod postaciami ludzi ,które zmieniały wygląd na...
Witajcie!
Poszukuję dosyć starego westernu widziałam tyko urywek filmu i kawałek opis ,ale mnie zainteresował ,a tytułu nie zapamiętałam. Opowiadał on o jakimś mężczyźnie który został wychowany przez Indian ,a potem gdy dorósł odziedziczył po wuju jakieś gospodarstwo czy stado bydła na prawdę nie wiem jak to możliwe i...
Niewiele pamiętam ale chodziło o to że były tam takie nieme stworki elfo podobne . Dziewczynka miała blond włosy a chłopczyk rudo brązowe i oboje mieli zielone ubranka i chyba się kochali. Mam nadzieję że ktoś pomoże : D
która wystąpiła w jakimś programie kabaretowym (nie pamiętam tytułu) w zeszłym tygodniu(najprawdopodobniej) to był chyba któryś końcowy dzień tygodnia, było to wieczorem, ew. późnym wieczorem, na jednym z tych kanałów gdzie są tego typu programy rozrywkowe, jak np. dzięki bogu... Na pewno nie w tym tygodniu.
Czy...
Chodzi mi o konkretny odcinek. W tym odcinku Bud spotyka się z jakąś dziewczyną. Tak na prawdę dziewczyna wykorzystuje chłopaka. Namawia go by się z nim całował, a tak na prawdę ściąga mu majtki i na oczach całej szkoły wiesza je, a Bud skacząc próbuje je odzyskać.
Szukałem, ale nie udało mi się namierzyć nawet który...
Szukam jakiegoś ciekawego serialu do obejrzenia. Poniżej wypisze co już oglądałem, a jak przyjdzie wam do głowy jakiś inny serial sci-fi/fantasy, który oglądaliście i warto obejrzeć to jak możecie to podajcie (głównie tytuły).
Już obejrzane lub aktualnie oglądane przeze mnie:
Babylon 5
Sliders
Surface...