Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cofnąc czas i zmienić parę spraw.
Początek lat 90 i KRRIT powstaje szybcie niż w 1993 a konkretnie w pod koniec 1990.
Potem prywatne ogólnopolskie stacje TV
01.02.1991 Super 1 (Ktoś mógłby wcześniej wymyslić tą nazwę)
31.07.1992 NTP + (Mirosław Chojecki chciał z tą stacją startować)
05.12.1992 Polsat
03.10.1997...

więcej

Jakich filmów nie lubicie z jakich krajów ja nie lubię niemieckich oraz współczesnych polskich typu Kac Wawa . A wy ?

Cześć Wam

Poszukuję serialu który leciał na wizjatv w latach mnie więcej 1999-2002 , postaram sie podac tyle wskazówek ile pamiętam.

Leciał zawsze późno , był to horror/scifi (bynajmniej ja tak to pamiętam) leciał po Blokersach Eddiego Murphy, były tam demony pod postaciami ludzi ,które zmieniały wygląd na...

Witajcie!
Poszukuję dosyć starego westernu widziałam tyko urywek filmu i kawałek opis ,ale mnie zainteresował ,a tytułu nie zapamiętałam. Opowiadał on o jakimś mężczyźnie który został wychowany przez Indian ,a potem gdy dorósł odziedziczył po wuju jakieś gospodarstwo czy stado bydła na prawdę nie wiem jak to możliwe i...

więcej

Szukam serialu o życiu samotnego faceta przed 30 lub po. Tylko nie S-F

Niewiele pamiętam ale chodziło o to że były tam takie nieme stworki elfo podobne . Dziewczynka miała blond włosy a chłopczyk rudo brązowe i oboje mieli zielone ubranka i chyba się kochali. Mam nadzieję że ktoś pomoże : D

która wystąpiła w jakimś programie kabaretowym (nie pamiętam tytułu) w zeszłym tygodniu(najprawdopodobniej) to był chyba któryś końcowy dzień tygodnia, było to wieczorem, ew. późnym wieczorem, na jednym z tych kanałów gdzie są tego typu programy rozrywkowe, jak np. dzięki bogu... Na pewno nie w tym tygodniu.

Czy...

Chodzi mi o konkretny odcinek. W tym odcinku Bud spotyka się z jakąś dziewczyną. Tak na prawdę dziewczyna wykorzystuje chłopaka. Namawia go by się z nim całował, a tak na prawdę ściąga mu majtki i na oczach całej szkoły wiesza je, a Bud skacząc próbuje je odzyskać.
Szukałem, ale nie udało mi się namierzyć nawet który...

więcej

Szukam jakiegoś ciekawego serialu do obejrzenia. Poniżej wypisze co już oglądałem, a jak przyjdzie wam do głowy jakiś inny serial sci-fi/fantasy, który oglądaliście i warto obejrzeć to jak możecie to podajcie (głównie tytuły).

Już obejrzane lub aktualnie oglądane przeze mnie:
Babylon 5
Sliders
Surface...

Najlepiej, żeby były powyżej 7 gwiazdek.