Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://www.google.pl/search?q=fgo&client=opera&hs=9wd&source=lnms&tbm=isch&sa=X &ved=0ahUKEwjGuNLo5ePZAhUIJJoKHX_3B-UQ_AUICigB&biw=1242&bih=598#imgrc=R-_BZlAaU- OEcM:

Drogie ludziska proszę o pomoc!
Szukam serialu, ogladalam go jak bylam mała...jakiś 2000 rok.
Początek serialu wyglądał następująco : pokazana była huśtawka oraz czerwona łódka. Serial był paranormalny cos w rodzaju archiwum x oraz czynnik psi. Bardzo zależy mi na odnalezieniu tego serialu bowiem ostatnio wlasnie...

więcej

jakie są najlepsze czołówki seriali wg was?, mi sie podoba czolowka z "Twin Peaks" i z "Niebezpiecznych ujęć" tez jest calkiem niezla, moglbym jeszcze kilka wymienic ale chce poznac wasze typy ;)

Bardzo proszę o pomoc. Stanąłem w miejscu przy oglądaniu tego doskonałego serialu. Rozpacz, braki językowe....
Błagam ! Pomóżcie !!! Oddam chętnie oryginalne DVD nietłumaczone... Inne propozycje ?

Szukam archiwalnego programu BIEŁSAT TV. Interesuje mnie 26.02.2018.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

to je soś w stylu "Luther"? Warto?

coś mi mignęło,jest jakiś 2 sezon tego serialu? z tego co wiem to historia była zamknięta, więc co nowa seria z nowymi bohaterami? oglądał ktoś może?

Poszukuję dawnego teleturnieju/reality show z czystej cikawosci czy uda sie znaleźć
-prawdopodobnie polsat lub tvn
-lata 1999-2004
-Program był realizowany w wesołej atmosferze
-Uczestnicy byli zamykani w komorach w których lała się woda(prawdopodobnie odpowiadali na jakieś pytania)
-W programie występowały...

Hej, szukam trochę poważniejszego serialu bez żadnych kosmitów i magii, śledztw (już mi się przejadł wątek detektywów czy innych policjantów i złodziei), szukania zaginionej arki czy innego ratowania świata. Taki z ciężkim klimatem który wywołuje melancholię i sprawia ze myśli się o życiu. Produkcje w której...