Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich, czy ma ktoś może jakieś źródło do obejrzenia lub wiadomo czego, by obejrzeć Fale Zbrodni? :-)

Mianowicie chodzi o serial "jedyna szansa" na podstawie powieści Harlana Cobena .. ? Szukam e w Internecie ale nie mogę znaleźć, wiem ze leci w tv ale niestety nie mam wtedy czasu oglądAć

Witam

Poszukuje filmów bądź seriali w Poirotowskim klimacie . Nawet nie chodzi mi samą epokę co o sam styl prowadzenia spraw i pewien "kręgosłup moralny " Poirota który to jest dla niego specyficzny . Dobro jest dobro, a zło to zło. Morderca ma być ukarany . Irytuje mnie trochę w dzisiejszych serialach tego typu że...

więcej

Szukam seriali, w których pojawiają się wątki par, które są np. po rozstaniu, a w trakcie trwania serialu ponownie się schodzą. Chodzi mi bardziej o jakieś wielkie miłości z młodości po kilkunastu latach albo rozwiedzione pary, nie o teenage drama, gdzie każdy co chwilę się z kimś schodzi i rozchodzi.

Nie mogę sobie przypomnieć tytułu serialu (na 80% serial, nie film), który nie tak dawno widziałam. Serial jest o parze seryjnych morderców, Prowodyrem jest młody facet, który wpływa na zakompleksioną dziewczynę pracującą w aptece. Dziewczyna ma blizny na twarzy. Morderstw było więcej, ale w serialu akurat jest...

https://www.google.pl/search?q=fgo&client=opera&hs=9wd&source=lnms&tbm=isch&sa=X &ved=0ahUKEwjGuNLo5ePZAhUIJJoKHX_3B-UQ_AUICigB&biw=1242&bih=598#imgrc=R-_BZlAaU- OEcM:

Drogie ludziska proszę o pomoc!
Szukam serialu, ogladalam go jak bylam mała...jakiś 2000 rok.
Początek serialu wyglądał następująco : pokazana była huśtawka oraz czerwona łódka. Serial był paranormalny cos w rodzaju archiwum x oraz czynnik psi. Bardzo zależy mi na odnalezieniu tego serialu bowiem ostatnio wlasnie...

więcej

jakie są najlepsze czołówki seriali wg was?, mi sie podoba czolowka z "Twin Peaks" i z "Niebezpiecznych ujęć" tez jest calkiem niezla, moglbym jeszcze kilka wymienic ale chce poznac wasze typy ;)

Bardzo proszę o pomoc. Stanąłem w miejscu przy oglądaniu tego doskonałego serialu. Rozpacz, braki językowe....
Błagam ! Pomóżcie !!! Oddam chętnie oryginalne DVD nietłumaczone... Inne propozycje ?

Szukam archiwalnego programu BIEŁSAT TV. Interesuje mnie 26.02.2018.