Poszukuję serialu fantasy w którym główne postacie to nastoletnie rodzeństwo. Podróżowali przez epoki i kraje takie jak starożytny Egipt, średniowiecze itp w poszukiwaniu ojca (chyba). Dziewczyna jeździła na wózku inwalidzkim. Wiem że mało informacji ale tylko tyle pamítam.
się tylko do anime? A jeżeli tak to, jak się określa utwory otwierające i kończące odcinki w serialach?
wymienie, które oglądałem i był genialne..
Skazany na śmierć (2005)
The Walking Dead (2010)
Breaking Bad (2008)
The 100 (2014)
Pod kopułą (2013)
Persons Unknown (2010)
Zagubieni (2004)
Homeland (2011) - średniak
Z Nation (2014)
Miasteczko Wayward Pines (2015)
Fear the Walking Dead (2015)
Ostatni okręt...
Szukam filmu w którym małżeństwo płynące łódką gubi się na jakimś odludziu i szukają pomocy w starym domu w którym mieszka jakaś szalona rodzinka, ojciec z synami.Napewno thiller.Dzięki za pomoc
Witam. W dzieciństwie oglądałam pewien serial ale niestety nie pamiętam tytułu. Chyba był emitowany na TVP 1 Akcja rozgrywała się na drzewie i w lesie. Były tam charakterystyczne postaci, m.in. jasnoniebieski stworek z długą szyją i czymś w rodzaju peleryny. Zachowywał się jak typowy artysta, śpiewał i chyba był poetą....
więcej
Witam,
Jest możliwość kupna całej kolekcji Teen Wolf po polsku lektor/dubbing w hd/fullhd? Chętnie obejrzałbym od początku cały serial w dobrej jakości po polsku :)
to jest aż tak dobre? z czym to się je? dramat, sci-fi? do czego byście klimatem porównali? bo nie wiem czy lookać...