Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję serialu fantasy w którym główne postacie to nastoletnie rodzeństwo. Podróżowali przez epoki i kraje takie jak starożytny Egipt, średniowiecze itp w poszukiwaniu ojca (chyba). Dziewczyna jeździła na wózku inwalidzkim. Wiem że mało informacji ale tylko tyle pamítam.

się tylko do anime? A jeżeli tak to, jak się określa utwory otwierające i kończące odcinki w serialach?

wymienie, które oglądałem i był genialne..

Skazany na śmierć (2005)
The Walking Dead (2010)
Breaking Bad (2008)
The 100 (2014)
Pod kopułą (2013)
Persons Unknown (2010)
Zagubieni (2004)
Homeland (2011) - średniak
Z Nation (2014)
Miasteczko Wayward Pines (2015)
Fear the Walking Dead (2015)
Ostatni okręt...

więcej

Szukam filmu w którym małżeństwo płynące łódką gubi się na jakimś odludziu i szukają pomocy w starym domu w którym mieszka jakaś szalona rodzinka, ojciec z synami.Napewno thiller.Dzięki za pomoc

Witam. W dzieciństwie oglądałam pewien serial ale niestety nie pamiętam tytułu. Chyba był emitowany na TVP 1 Akcja rozgrywała się na drzewie i w lesie. Były tam charakterystyczne postaci, m.in. jasnoniebieski stworek z długą szyją i czymś w rodzaju peleryny. Zachowywał się jak typowy artysta, śpiewał i chyba był poetą....

więcej

Witam,
Jest możliwość kupna całej kolekcji Teen Wolf po polsku lektor/dubbing w hd/fullhd? Chętnie obejrzałbym od początku cały serial w dobrej jakości po polsku :)

Szukam filmu lub bajki po polsku w której jest scena z urodzin lub zaproszenie na urodziny.

Jak dla mnie Bree Daniels.

to jest aż tak dobre? z czym to się je? dramat, sci-fi? do czego byście klimatem porównali? bo nie wiem czy lookać...

Jakie są dobre ZAKOŃCZONE (nie urwane, ani takie które będą kontynuowane) seriale, albo miniseriale dostępne na Netflix po Polsku?

Chodzi mi głównie o seriale historyczne, przygodowe i fantastykę.