Dzień dobry. Szukam dwóch starych filmów.
Pierwszy z nich jest o jakiś dzieciakach grających w baseball. Na boisku był wielki mur za którym był pies. Jednen z bohaterów miał na nodze ugryzienie od tego psa. Film kończy się sceną z butami zawieszonymi na kablach. Leciało kilka lat temu na canal+.
Drugi film jest o...
Moja mama szuka filmu nie pamięta tytułu ale zna zarys fabuły a więc tak:
Film o starszej kobiecie która ma męża i dzieci, i nagle przypomina sobie urywki z przeszłości w których mieszka w mieście chyba gracji jest tam małym dzieckiem zupełnie innej rodziny wyjeżdża do tego kraju i odnajduje ten dom. Jak gdyby dwie...
Czy jest jakiś film albo serial akcji/przygodowy o konflikcie dwóch stron, gdzie żadna nie jest faworyzowana tylko mamy pokazane racje obu?
Takie gdzie główni bohaterowie są po obu stronach barykady. A obie strony konfliktu mają coś na sumieniu.
I nie chodzi mi o takie jak Kapitan Ameryka: Wojna Bohaterów, bo tam...
Odkąd usunęli filmy.to to nie ma zbytnio porządnych stron z serialami z lektorem, na czym wy oglądacie seriale?
Witam,
Dawno temu oglądałem, zapamiętałem strzępy trzech historii, hasła w Googlach nie dają rezultatów, może tutaj ktoś skojarzy:
Chyba to było 12 historii, oddzielnych opowieści, nie powiązanych ze sobą.
Produkcja brytyjska - też nie jestem pewny. Pierwsza historia opowiada o tym jak każdy kolejny gość, który...
Ktoś wie gdzie można znaleść serial pt.Przygoda na dzikim zachodzie albo Przygody brisco county juniora.
Szukam dobrego serialu w stylu Daredevila czy Jessici Jones. Taki serial, gdzie jest akcja, ale też i dużo dramatu, a antagoniści mają rozbudowaną historie.
I tak wiem, że sa inne seriale Netflixa z MCU i zamierzam je obejrzeć, ale teraz szukam czegoś w podobnych klimatach.
I nie chodzi mi o cokolwiek z...