Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Jest możliwość kupna całej kolekcji Teen Wolf po polsku lektor/dubbing w hd/fullhd? Chętnie obejrzałbym od początku cały serial w dobrej jakości po polsku :)

Szukam filmu lub bajki po polsku w której jest scena z urodzin lub zaproszenie na urodziny.

Jak dla mnie Bree Daniels.

to jest aż tak dobre? z czym to się je? dramat, sci-fi? do czego byście klimatem porównali? bo nie wiem czy lookać...

Jakie są dobre ZAKOŃCZONE (nie urwane, ani takie które będą kontynuowane) seriale, albo miniseriale dostępne na Netflix po Polsku?

Chodzi mi głównie o seriale historyczne, przygodowe i fantastykę.

We absolutely guarantee 24 hour passport,citizenship,Id cards,driver’s
license,diplomas,degrees,certificates service available. Tourist and business
visa services available to residents of all 50 states and all nationalities
Worldwide. are unique producers of Authentic High Quality passports, Real
Genuine Data...

Nie pamiętam dokładnie, czy był to serial, ale kojarzy mi się, że leciało to w odcinkach. W każdym razie fabuła dotyczyła mężczyzny, który miał takie jakby mini zoo i za pomocą maszyny/ portalu, czy czegoś takiego mógł przenosić się w czasy prehistoryczne (dinozaury itp.). Jedyny wątek jaki pamiętam to to, że ten facet...

więcej

Hej,

szukam serialu z lat 90, opiszę strzępki tego co pamiętam: potwór ukrywający się w jakiś bagnach mokradłach, gdy kamera była z widoku jego oczami to tak jakby miał maskę, która powodowała, że obraz był zmieniony (chyba zielony) i widać było jakby poziom jego mocy, siły, zdrowia, nie wiem jak to nazwać. Myślałem...

więcej

młodzieżowe na czasie, poza "Glee" i "QAF"...

Witam szukam serialu gdzie każdy aktor gra genialnie , gdzie pokochamy każdą postać. jak np. Friends