We absolutely guarantee 24 hour passport,citizenship,Id cards,driver’s
license,diplomas,degrees,certificates service available. Tourist and business
visa services available to residents of all 50 states and all nationalities
Worldwide. are unique producers of Authentic High Quality passports, Real
Genuine Data...
Nie pamiętam dokładnie, czy był to serial, ale kojarzy mi się, że leciało to w odcinkach. W każdym razie fabuła dotyczyła mężczyzny, który miał takie jakby mini zoo i za pomocą maszyny/ portalu, czy czegoś takiego mógł przenosić się w czasy prehistoryczne (dinozaury itp.). Jedyny wątek jaki pamiętam to to, że ten facet...
więcej
Hej,
szukam serialu z lat 90, opiszę strzępki tego co pamiętam: potwór ukrywający się w jakiś bagnach mokradłach, gdy kamera była z widoku jego oczami to tak jakby miał maskę, która powodowała, że obraz był zmieniony (chyba zielony) i widać było jakby poziom jego mocy, siły, zdrowia, nie wiem jak to nazwać. Myślałem...
Witam szukam serialu gdzie każdy aktor gra genialnie , gdzie pokochamy każdą postać. jak np. Friends
Opowiada o zwierzętach w lesie, które chcąc znaleźć ratunek. prawdopodobnie panuje jaką zaraza, czy coś w tym stylu. Na 90% zagrożeniem jest ludzi lub ich wytwory, a jednym zw zwierząt jest borsuk.
Witam, szukam serialu, który mocno siedzi mi w głowie. Dawno temu obejrzałam dwa odcinki i się zakochałam. Główny bohater budzi się pewnego dnia na ulicy i nie wie kim jest. Nic nie pamięta. Jednak okazuje się, że ma jakieś nadzwyczajne zdolności czy inteligencję. Wygrywa w loterii, ma piękny dom i pomaga policji...
Na 90% jest to serial, leciał w telewizji około 2000 roku, do 2005. W pierwszym odcinku Ojciec, chyba z córką chcieli uciec z planety od reżimu na niej panującego, ale córkę porwała władza i chyba w pierwszym odcinku udało się ją uwolnić, nie jestem pewny. Po za tym w przed ucieczką kupił jej jakieś zwierzątko które...
więcej
@Filmweb OGARNIJCIE SIĘ, bo robi się coraz większy syf na tym portalu.
Ktoś w ogóle weryfikuje zgłoszenia poprawek?? Bo mam wrażenie, że kompletnie nie...
Czołowe seriale u was trwają, podczas gdy premiery mają za miesiąc, dwa czy jeszcze lepiej. I wisi mi taki jeden z drugim, że mam do obejrzenia już kilka...
Komedia romantyczną,chłopak zakochuje się w przyjaciółce swojej koleżanki,ale ona nie zwraca na niego uwagi,więc on pisze do niej nieudolne listy.listy te przekazuje koleżanka która bez jego wiedzy przepisuje je na piękne listy miłosne.pamiętam jąder z filmu dziewczyna siedzi przy barze w kapeluszu.na koniec filmu...