Nie mam dużo wymagań... chce żeby był zabawny (ale nie musi to być typowa komedia). Ostatnio obejrzałam "limitless" i się zakochałam w humorze tego serialu. Inne które mi się bardzo podobały to: "izombie", "wybrana", "trzynaście powodów", "supernatural", "scream"
(A, najlepiej, gdyby był on dostępny na Netflix, ale...
Pytanie dotyczy wybuchu. Ktoś wie, w którym odcinku Alf wysadza niechcący kuchnię w powietrze i sam przez to o mało nie ginie przelatując do pokoju gościnnego?
seriale podobne do skorpiona pod względem geniuszów rozwiązujących jakieś sprawy najlepiej dla policjopodobnych
Szukam serialu (na sto procent nie wiem czy to jest serial, czy film, ale wydaje mi się, ze serial), w którym kilkoro ludzi było uwięzionych w chyba szklanych pomieszczeniach w domu przez mężczyznę. Te szklane pomieszczenia były chyba ustawione w kółko i do każdego z nich płynął strumyk wody, gdzie ci uwięzieni mogli...
więcejCześć szukam filmu z lat chyba 80-tych. Akcja dzieje się w Amazonii albo innej dżungli. Wojskowi porywają miss Word dla okupu czy innych celów. Ktoś coś? Pozdrawiam
Długo i rozpaczliwie poszukuję
DEADWOOD 3 sezon z polskimi napisami!
Błagam: pomóżcie !! Oddam duszę ......
Witam, poszukuję serialu. Niedawno widziałam jego trailer ale niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Prawdopodobnie jest to serial kryminalny bądź thriller, możliwe że psychologiczny. Wiem tylko, że została zabita kobieta (prawdopodobnie prostytutka) a pewna dziewczyna jest świadkiem jej zabójstwa po czym wciela...
więcejWitam . Poszukuję filmu który oglądałem z 15 lat temu .Film USA. Kojarzę grupę nastolatków z których jeden był geniuszem i w swojej piwnicy wynalazł jakąś kulę o niezwykłej mocy. Potem z jakiegoś zlomowiska wyciągnęli coś jakby tron królewski taki olbrzymi przerobili to na statek latający który napędzane energia...
Może ktoś pamięta serial (chyba amerykański) z lat 90, albo troszkę później w której bohaterowie mieszkali przy antenach radioskopów SETI. I pamiętam scenę, że jeździli po nich na rolkach. Ktoś pamięta, podpowiecie jak go znaleźć??