Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Dawno temu oglądałem, zapamiętałem strzępy trzech historii, hasła w Googlach nie dają rezultatów, może tutaj ktoś skojarzy:
Chyba to było 12 historii, oddzielnych opowieści, nie powiązanych ze sobą.
Produkcja brytyjska - też nie jestem pewny. Pierwsza historia opowiada o tym jak każdy kolejny gość, który...

Ktoś wie gdzie można znaleść serial pt.Przygoda na dzikim zachodzie albo Przygody brisco county juniora.

Szukam dobrego serialu w stylu Daredevila czy Jessici Jones. Taki serial, gdzie jest akcja, ale też i dużo dramatu, a antagoniści mają rozbudowaną historie.

I tak wiem, że sa inne seriale Netflixa z MCU i zamierzam je obejrzeć, ale teraz szukam czegoś w podobnych klimatach.

I nie chodzi mi o cokolwiek z...

Witam, wiecie może gdzie obejrzę serial Dr Quinn z LEKTOREM PL?
Bądź ma ktoś na sprzedaż?

Bardzo proszę o udostępnienie DEADWOOD 3 sezon z polskimi napisami. W zamian
Nowa płyta DVD tego serialu w oryginale i wielka wdzięczność !!

Nie mam dużo wymagań... chce żeby był zabawny (ale nie musi to być typowa komedia). Ostatnio obejrzałam "limitless" i się zakochałam w humorze tego serialu. Inne które mi się bardzo podobały to: "izombie", "wybrana", "trzynaście powodów", "supernatural", "scream"
(A, najlepiej, gdyby był on dostępny na Netflix, ale...

więcej

Pytanie dotyczy wybuchu. Ktoś wie, w którym odcinku Alf wysadza niechcący kuchnię w powietrze i sam przez to o mało nie ginie przelatując do pokoju gościnnego?

seriale podobne do skorpiona pod względem geniuszów rozwiązujących jakieś sprawy najlepiej dla policjopodobnych

Szukam serialu (na sto procent nie wiem czy to jest serial, czy film, ale wydaje mi się, ze serial), w którym kilkoro ludzi było uwięzionych w chyba szklanych pomieszczeniach w domu przez mężczyznę. Te szklane pomieszczenia były chyba ustawione w kółko i do każdego z nich płynął strumyk wody, gdzie ci uwięzieni mogli...

więcej

Cześć szukam filmu z lat chyba 80-tych. Akcja dzieje się w Amazonii albo innej dżungli. Wojskowi porywają miss Word dla okupu czy innych celów. Ktoś coś? Pozdrawiam