Znacie może jakieś seriale o polskich mafiach działających na terenie USA lub polskich mafiozach czy to z polskimi korzeniami czy rodowitymi pracujących na zlecenie mafii?
Witam, poszukuje serialu/filmu, którego trailer leciał jakiś czas temu na stronie startowej filmwebu. Produkcja Netflixa. Trailer opowiada o młodym chłopcu który jest inny niż wszyscy i postanawia zabić koleżanke..
Witam szukam serialu w miarę nowego niestety mam o nim niewiele informacji bo nie szukam dla siebie a dla rodziców i jak to bywa dostałem niesamowitą ilość informacji do rodziców na temat serialu:
1.) Przywiązują kogoś do śmigła helikoptera oczywiście on umiera.
2.) Jest to produkcja Francuzko - Skandynawska lub jakoś...
Z ponad 600.000 filmów w bazie pokazuje tylko 109.000 także gratuluje zgubienia ponad 500.000 filmów w ciągu dwóch dni. ŻENADA...
Witam. Szukam serialu o typowym życiu w Anglii/Stanach. Może to być na pierwszym planie, może być na drugim. Gatunek dowolny, fabuła dowolna. Macie jakieś propozycje? I czy w ogóle taki istnieje? :D
Witam chciałbym oglądnąć sezon siódmy futuramy lecz nigdzie nie mogę znaleźć odcinków z napisami/lektorem albo nawet dubbingiem, pomoże ktoś?
Witam,jest to mój pierwszy post na tym forum także proszę o wyrozumiałość.
Do rzeczy:kiedyś oglądałem parę odcinków serialu który bardzo mnie zaciekawił,lecz teraz pamiętam tylko urywki,trzeba dodać,że nie oglądałem wszystkich sezonów lecz tylko jeden.Oto co pamiętam:
-policjant,były członek gangu nazistów,posiadacz...