Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Długo i rozpaczliwie poszukuję
DEADWOOD 3 sezon z polskimi napisami!
Błagam: pomóżcie !! Oddam duszę ......

Witam, poszukuję serialu. Niedawno widziałam jego trailer ale niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Prawdopodobnie jest to serial kryminalny bądź thriller, możliwe że psychologiczny. Wiem tylko, że została zabita kobieta (prawdopodobnie prostytutka) a pewna dziewczyna jest świadkiem jej zabójstwa po czym wciela...

więcej

Witam . Poszukuję filmu który oglądałem z 15 lat temu .Film USA. Kojarzę grupę nastolatków z których jeden był geniuszem i w swojej piwnicy wynalazł jakąś kulę o niezwykłej mocy. Potem z jakiegoś zlomowiska wyciągnęli coś jakby tron królewski taki olbrzymi przerobili to na statek latający który napędzane energia...

Może ktoś pamięta serial (chyba amerykański) z lat 90, albo troszkę później w której bohaterowie mieszkali przy antenach radioskopów SETI. I pamiętam scenę, że jeździli po nich na rolkach. Ktoś pamięta, podpowiecie jak go znaleźć??

Szukam seriali o geniuszach/ludziach z różnymi zdolnościami którzy pomagają fbi/cia/mi6 itd rozwiązywać zagadki bardzo wiele już widziałem ale proszę o jakieś propozycje.

Znacie może jakieś seriale o polskich mafiach działających na terenie USA lub polskich mafiozach czy to z polskimi korzeniami czy rodowitymi pracujących na zlecenie mafii?

Witam, poszukuje serialu/filmu, którego trailer leciał jakiś czas temu na stronie startowej filmwebu. Produkcja Netflixa. Trailer opowiada o młodym chłopcu który jest inny niż wszyscy i postanawia zabić koleżanke..

Witam szukam serialu w miarę nowego niestety mam o nim niewiele informacji bo nie szukam dla siebie a dla rodziców i jak to bywa dostałem niesamowitą ilość informacji do rodziców na temat serialu:

1.) Przywiązują kogoś do śmigła helikoptera oczywiście on umiera.
2.) Jest to produkcja Francuzko - Skandynawska lub jakoś...

więcej

Z ponad 600.000 filmów w bazie pokazuje tylko 109.000 także gratuluje zgubienia ponad 500.000 filmów w ciągu dwóch dni. ŻENADA...

Witam. Szukam serialu o typowym życiu w Anglii/Stanach. Może to być na pierwszym planie, może być na drugim. Gatunek dowolny, fabuła dowolna. Macie jakieś propozycje? I czy w ogóle taki istnieje? :D