Szukam czegoś co najlepiej jeszcze jest nagrywane. Seriale z typu guilty pleasure. Obejrzane mam m.in. Chirurdzy, OUAT, VD, PLL, Desperate Housewives, Pokojówki z BH, Plotkara, 90210, Supergirl. Nie mówię tu o powazniejszych serialach typu House Of Cards czy Leftovers,zresztą już obejrzane, na taki teraz nie mam...
Cześć :)
Właśnie natrafiłam na ukochany serial z dzieciństwa - http://www.filmweb.pl/serial/Nieustraszeni-1992-259883/descs
Czy jest może cień szansy, że gdzieś można go obejrzeć? Pamiętam, jak z przyjaciółką nagrywałyśmy właśne audycje radiowe na kasetach magnetofonowych, jak Tom i Julie :D
Witam mam takie pytanko dla tych którzy kojarzą serial http://www.filmweb.pl/serial/Nowe+przygody+Supermana-1993-94296
ma ktoś jakieś info co do piątego sezonu tego serialu jak myślicie powstanie czy już można zapomnieć o tym
Kobieta będąc chyba na jakiejś wycieczce widzi nazwę posesji a potem tam zaczyna mieszkać. Zdezolowany dom, rzecz się dzieje we Francji lub Włoszech nie pamiętam. Pojawia się mężczyzna, jacyś tubylcy. Taka komedia romantyczna
Witam!
Od pewnego czasu poszukuje tytułu filmu, może ktoś z was będzie potrafił odgadnąć i bardzo mi pomoże
Fakty związane z filmem:
Jest dwóch przyjaciol biały i afroamerykanczyk, pracują razem w firmie w której są szoferami, główny bohater (biały przez cały film opowiada o swoim życiu, pełni rolę lektora) ciągle...
Witam j/w. Postać ta to zwierzę. Nosił długi bodajże niebieski płaszcz. Pokazywał kły. Tyle pamiętam. Kojarzę go z wojowniczymi zoliwkami ninja albo z batmanem ale nie mogę znaleźć w necie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Hej
Kiedyś oglądałam w tv film, zaczął się od tego ze facet wjechał babce w samochód i zostawił kartkę z numerem, później załatwił jej prace, potem sie spotykali, ich dzieci poznały się na wycieczce szkolnej i zaczęli się kolegować, to tak w skrócie co pamietam, za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu a chodzi mi po...
Jest to komedia o chlopaku ktory jest fanem filmow sf pisze wlasny scenariusz ktory pokazuje swojemu idolowi a ten kradnie jego pomysl. W filmie wystepuja latajace sarny strzelajace rakietami itp dziwne rzeczy. Prosze o pomoc z znalezieniem tytulu. Pozdrawiam