Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Lubicie oglądać filmy lub seriale zagraniczne w oryginale? Kwestia dotyczy wszystkich zagranicznych produkcji, niekoniecznie tych amerykańskich.

Ja osobiście oglądałem filmy w języku angielskim i czeskim, choć planuję obejrzeć "Białego Tygrysa" w języku rosyjskim.

Dziwna ta strategia Canal Plus. Otóż nie wiem czy zauważyliście ale jeszcze przed Świętami puścili kilka hitów między innymi La La Land i Przełęcz Ocalonych. Tylko że emisja odbyła się o trzeciej w nocy i nie na flagowym Canal Plus czy Film lecz na Canal Plus Seriale. Tak jakby komuś zależało aby oglądalność była...

Na angielskich stronach typu tvguide, jakoś informują czy dany film/serial/program jest dostępny też w serwisie vod, a u nas na takich portalach nie ma, nawet u was DRUGI CO DO WIELKOŚCI PORTAL FILMOWY NA Ś W I E C I EEEEEEE!!! Po prostu skandal i hańba!!!
A może się mylę? Może jest polski tvguide ze wszystkimi...

Mam takie pytanie do drogich użytkowników filmwebu. Mam chęć obejrzeć dobry polski serial, ten który będzie miał najwięcej typów obejrze jako pierwszy ;) tylko błagam darujcie takie pozycje jak M jak miłość czy Klan :p pytam poważnie.
Pozdrawiam i z góry dziekuje za ewentualne typy.

Siemanko. Mam pytanko :). Może ktoś kojarzy dokument/reportaż o wiosce w Rosji, w której nie ma żadnego dorosłego mężczyzny (zapili się) oprócz starego dziadka i samych kobiet? Pamiętam, że ów dziadek był wożony pijany na taczce przez jakąś babkę od chałupy do chałupy. Był też moment gdy kobiety dowiedziały się, że...

Witam.

Czy jest już znana data premiery kolejnego sezonu? :) znalazłem tylko, ze w lutym 2018.

Leciał w TVN, leci w Polsacie. Dlaczego?

Szukam seriali z zakończeniem, które jest logiczne w ramach tej opowieści, ale jest totalnie zaskakujące i nie jest kolejnym "wszystko się udało i żyli długo i szczęśliwie" tylko będzie to coś innego, ale mającego sens.

Chodzi o serial, gdzie będzie dużo relacji między postaciami i gdzie będą żeńskie postaci.

Nie...

więcej

czy to taki odpowiednik Arrow? tylko że facet nie ma łuku? krwawo tam jest przynajmniej trochę? bo sam nie wiem czy sprawdzić...

Detektyw/psycholog majacy przeczucia, czarne włosy. Nie Monk i nie Mentalista i nie Wzór. Uczulenia na Karmin,zamrazanie mozgow. Ktos kojarzy?